Treningi
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Re: Treningi
Czyli po raz kolejny bez Woodwarda, który najczęściej daje ciała...
Jak dla mnie to trzeba trenować starty,bo to teraz na obecnym torze jest podstawą chyba, że coś sie zmieni
Trzeba odbyć solidny trening i będzie dobrze
Ciekawi mnie występ "grzybka" ale skoro radz sobie na swoim trudnym torze to myślę, że da radę u nas czego mu szczerze życzę nawet z 10pkt a co 
i jezdzi ktos? co prawda daleko mam ale jakos nic nie slysze...
Jezdza.
Bylem ze 20min, widzialem Miska-Lamparta i Madeja. Kudriaszova brak. Lampart w momencie w ktorym bylem wygladal bardzo dobrze. Cisnal Miska jak chcial ale ten chyba pasowal 2 motocykl?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A "Boro Boro" byl ?
Byl tak jak Baran za najlepszych czasow
No ale wiadomo, eliga, trening zbedny.
Speedway-Mati pisze:Trening przed meczem z Grudziądzem zaplanowany został na sobotę, na godzinę 17.
trening !!!! 3 ( słownie trzech zawodników ) i to nazywa się trening przed mocnym GKM Grudziądz
gdzie obcokrajowcy , młodzieżowcy panie trenerze .
Czy Watt po kontuzji bez treningu i jakiejkolwiek jazdy poradzi sobie na trudnym lubelskim torze ? Ktoś w stanie jest to sprawdzić , a może specjalnie dla niego trener M. Wardzała przygotuje tor twardy i równy jak stół .
Czy Watt nie mógł zaszczycić swoją obecnością na tym pseudo treningu ?
Może lepiej nie ryzykować w jakiej jest dyspozycji i zastosować pewniejszą z/z ?
Okres?
Kudriaszov mial DPS, Woodward Anglie gdzie stuknal dobry wynik a Watt zapewne dalej odpoczywa, zeby bol w poniedzialek byl jak najmniejszy. Pamietaj, ze Kangur byl o krok od polamania kregoslupa. Z reszta, Watt to jest Watt a nie jakis ogorek. Jedyne czego zrozumiec nie moge to gdzie byl "ekstraligowiec" Borowicz? Czy moze znowu nas uprzedzil Skrzydlewski?
I jaka pewnoscia jest dla Ciebie z/z w Lublinie wobec ujowej postawy Woodwarda i braku pewnosci, ze Lampart pojedzie tak jak w 2 ostatnich kolejkach?
Chillout, Ibuprom Max podobno pomaga. Skoro ja jestem wyluzowany przed tym meczem to wszyscy powinni
Kudriaszov mial DPS, Woodward Anglie gdzie stuknal dobry wynik a Watt zapewne dalej odpoczywa, zeby bol w poniedzialek byl jak najmniejszy. Pamietaj, ze Kangur byl o krok od polamania kregoslupa. Z reszta, Watt to jest Watt a nie jakis ogorek. Jedyne czego zrozumiec nie moge to gdzie byl "ekstraligowiec" Borowicz? Czy moze znowu nas uprzedzil Skrzydlewski?
I jaka pewnoscia jest dla Ciebie z/z w Lublinie wobec ujowej postawy Woodwarda i braku pewnosci, ze Lampart pojedzie tak jak w 2 ostatnich kolejkach?
Chillout, Ibuprom Max podobno pomaga. Skoro ja jestem wyluzowany przed tym meczem to wszyscy powinni
Borowicz wczoraj w Danii jeździł.
$korzen$ pisze:Okres?
Az strach cos skomentowac, polubic, czy chocby usmieszek dodac
Ale zaryzykuje
- stefanzdzialek
- Senior
Trening przed meczem z GKM w niedzielę o godz. 18,30 ? (dla dwóch śmiałków) 
Dobry zawodnik wystarczy ze kopnie butem na prezentacji i pojedzie 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- stefanzdzialek
- Senior
Tak, tylko że ostatni raz w naszej drużynie, przy Zygmuntowskich, taki jechał chyba 10,10,1993 
Karlsson też na treningi nie przyjeżdżał a na torze robił co chciał ale nie zmienia to faktu, że treningi to kpina.
To jak tam trening przed mega ważnym meczem?
Treningu nie było że taka cisza ?
Fantys pisze:Treningu nie było że taka cisza ?
Był trening w Thurrocku.Cam i Watt trenowali.
Dzisiaj wieczorem (po 20:00) Miska z jego ekipą widziałem w restauracji Siedem Życzeń.
Czyżby jakiś trening był?
Słyszał ktoś jakiś warkot na stadionie? Bo nie było mnie wcześniej w tej okolicy..
Czyżby jakiś trening był?
Słyszał ktoś jakiś warkot na stadionie? Bo nie było mnie wcześniej w tej okolicy..
Był trening. Z tego co widziałem to jeździli: Kudriaszow, Lampart, Miśkowiak i Dąbrowski.
Marian Wardzała pisze: (...) liczymy na przekonującą wygraną. Myślę, że zrobiliśmy wszystko, co w naszej mocy, żeby dobrze przygotować się do tej walki. Mieliśmy dwa treningi... W sobotę natomiast okazję do potrenowania miał też Arek Madej
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/45481 ... -grudziadz
Rozumiem, że dziś był trening, ale mam nadzieję, że obecny był nie tylko Arek. Jutro mecz jest o 19.00, więc o której ten trening był i dlaczego tak wcześnie??
Każdemu jego Everest...
Tak wczesnie, bo Motor mial mecz w pucharze chyba o 17.