MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 20.07.2014 r. godz. 19.00
Re: MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 07.07.2014 r. godz. 18:30
gdzie? ze 2 lata było tutaj wałkowane 
Ta... jasne 
Jeśli było tak wałkowane to rozumiem, że nie będziesz miał problemu ze znalezieniem choćby jednego postu, w którym ktoś pisze o tym, że jak odejdzie Sprawka to pojawią się nowi sponsorzy
Jeśli było tak wałkowane to rozumiem, że nie będziesz miał problemu ze znalezieniem choćby jednego postu, w którym ktoś pisze o tym, że jak odejdzie Sprawka to pojawią się nowi sponsorzy
- niespokojny
- Trener
Znalazlo sie za to 100 tys zl! Wiec jest lepiej 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Czy to prawda, że z klubem definitywnie rozstał się Dariusz Sprawka...?
Tak definitywnie. Podobno zajął sie
istred pisze:Ta... jasne
że Sprawka odstrasza itp. Zostało dwóch Zająców, a ludzi którzy mieli pokazać jak to się robi, brak
Dobra, dobra.
Znajdziesz jakiś post, czy będziesz powtarzał za Meeshą wymyślone opinie bliżej nieokreślonych forumowiczów?
Jeśli chodzi o odejście Sprawki, to zarzucano mu przede wszystkim kłamstwa, katastrofalny PR i nieudolne zarządzanie klubem. Nie przypominam sobie natomiast postów, w których ktoś stawiał sprawę w ten sposób, że jak odejdzie Sprawka to klub stanie się krainą mlekiem i miodem płynącą, a sponsorzy będą walili drzwiami i oknami. Dlatego, skoro się na nie powołujesz, poprosiłem o ich wklejenie, gdyż moja pamięć może być zawodna
Znajdziesz jakiś post, czy będziesz powtarzał za Meeshą wymyślone opinie bliżej nieokreślonych forumowiczów?
Jeśli chodzi o odejście Sprawki, to zarzucano mu przede wszystkim kłamstwa, katastrofalny PR i nieudolne zarządzanie klubem. Nie przypominam sobie natomiast postów, w których ktoś stawiał sprawę w ten sposób, że jak odejdzie Sprawka to klub stanie się krainą mlekiem i miodem płynącą, a sponsorzy będą walili drzwiami i oknami. Dlatego, skoro się na nie powołujesz, poprosiłem o ich wklejenie, gdyż moja pamięć może być zawodna
nie chce mi się szukać postów o "tajemniczych sponsorach", którzy mieli się pojawić po Sprawce (tak samo jak kiedyś po Harrym). a takie posty pamiętam były, że jakiś sponsor tylko czekał... 
ale nie na tym chciałem się skupić w moim poście tylko na tej "nowej ekipie" którą ktoś tutaj obiecał (jeden z wyżej wymienionych), a coś o niej słuch zaginął.
ale nie na tym chciałem się skupić w moim poście tylko na tej "nowej ekipie" którą ktoś tutaj obiecał (jeden z wyżej wymienionych), a coś o niej słuch zaginął.
- _piotrusss
- Kadrowicz
istred pisze:Dobra, dobra.
Dodać należy że Prezes odszedł gdy już nie było Bogdanki i to on odpowiada za skompletowanie składu, na którego występów pokrycie brakuje pół miliona. Symbolicznym jest także fakt, że jego następca nie pobiera już pensji.
Też czekam na ten ogrom postów o nowych sponsorach po odejściu Sprawki. Było wiele konstruktywnej krytyki (fakt, niekonstruktywnej równie wiele lub więcej
Co do:
To niech się Pan zdecyduje, albo kieruje wywód do ogółu krytykujących (i rzekomo obiecujących masę sponsorów po odejściu Sprawki), albo do jednego, konkretnego użytkownika.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
istred pisze:Ta... jasne
Odpowiedz na twoje pytanie, aby nie zaśmiecać wątku o meczu (przeczytaj posty np.Harrego):
viewtopic.php?f=10&t=3895&p=307629&hilit=nowy+klub#p307629
viewtopic.php?f=10&t=3895&p=307699&hilit=nowy+klub#p307699
janek pisze:Odpowiedz na twoje pytanie, aby nie zaśmiecać wątku o meczu (przeczytaj posty np.Harrego):
(...)
nie, nie tylko ty; nad czym Wy tu się w ogóle rozwodzicie, manna z nieba nie spadnie tylko przez to że ktoś pozamiatał problemy pod dywan; przejeździmy jakoś ten sezon, o utrzymanie to raczej trzeba być spokojnym.
Dla mnie jest dobrą informacją, że mamy lepszego juniora
więc liczę na wynik 4:2 dla nas.
Mam pytanie do zorientowanych. Czy ta kwota 409k od miasta to wszystko co mamy dostac? Jesli tak to nie wiem czy jest sens pchac sie do pierwszej "4" bo wtedy wygenerujemy naprawde potezne dlugi. No chyba ze bedziemy walczyc do samego konca i kogos to zainteresuje i nas wesprze.
Co do meczu. Jestem przekonany, ze Grudziadz przegra. Czy z zz czy z wattem. Wazne ze jest Borowicz.
Co do meczu. Jestem przekonany, ze Grudziadz przegra. Czy z zz czy z wattem. Wazne ze jest Borowicz.
Hans pisze:Co do meczu. Jestem przekonany, ze Grudziadz przegra. Czy z zz czy z wattem. Wazne ze jest Borowicz.
Czyli będzie bardziej bolało, w poniedziałek około 20
Hans, już za późno
, decyzja zapadła. Jeśli Borowicz wygra nam wszystkie mecze u siebie to będziemy "zmuszeni" bić się dalej.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Z dodatkową kasa od miasta czy nie, w tym sezonie nie ma sensu pchać się do czwórki. Mamy syf, kiłę i mogiłę i w tym sezonie trzeba się utrzymać i szybko skończyć sezon, z jak najmniejszymi długami. Jeśli trzeba będzie w ostatniej kolejce czy gdzieś się podłożyć to należy to zrobić. Brutalna prawda - nas nie stać na I ligę, a co dopiero na play-off.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
no jak to... trzeba awansować do ekstraligi, wtedy się sponsor znajdzie i hajs też...
a tak poważniej. ciekawe czy Borowicz wybiera się na sobotni trening, bo obawiam się że bez tego to nie wiele zawojuje.
a tak poważniej. ciekawe czy Borowicz wybiera się na sobotni trening, bo obawiam się że bez tego to nie wiele zawojuje.
Zakładając, że dostaniemy się do play-off to raczej na wyższe miejsce niż 3-4 szans nie mamy, a wtedy w pierwszej rundzie mamy mecz u siebie z liderem lub wiceliderem, na który może przyjść trochę ludzi. Zawsze to dodatkowy przychód, wyjazd-rewanż można odpuścić i kończymy na 1. rundzie.
Czas na zmiany :]
- niespokojny
- Trener
Jezeli Watt pojedzie to bedzie beton. Jezeli ZZ to przyczepnie. Ciekawe na czym stanie. Szkoda ze trening nie jest w niedziele. Chyba wtedy wszyscy mogliby sie stawic?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
pamietacie wystep Borowicza jako goscia w zeszlym sezonie?
(1,t,0)
oby nie skonczylo sie podobnie z Grudziadzem
(1,t,0)
oby nie skonczylo sie podobnie z Grudziadzem
METHANOL ADVENTURE TEAM
Pamietam. Wierze ze bedzie lepiej. Nie ma innej opcji.
Wtedy byl niezly beton, zrobiony przez komisarza z tego co pamietam. Jak Borowicz potrenuje i dobrze spasuje motor to musi byc lepiej.
Wtedy Borowicz miał niezłą sodówę i występ w I lidze traktował jako zsyłkę. Mam nadzieję, że teraz tak nie będzie.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
A tym, czasem w Toruniu (wczoraj) w Lidze Juniorów
Mateusz Borowicz - 8+1 (2,1*,3,2)
Patryk Dolny - 5+1 (1*,d,2,2)
Mateusz Borowicz - 8+1 (2,1*,3,2)
Patryk Dolny - 5+1 (1*,d,2,2)
Zapowiada się naprawdę fajny mecz,szkoda że nie pojedziemy go w blasku jupiterów,ale rozumem oszczędności.