Lubelski klub w sezonie 2015.
-
Pirat
Lubelski klub w sezonie 2015.
Myślę że już można zakładać nowy temat.
Ciekawe czy wystartujemy? Czy będzie komu przejąć stery w klubie?
Myślę że już trzeba szykować transparent : RATUJMY LUBELSKI ŻUŻEL.
Smutne to. Niestety sami zgotowalismy sobię taki los.
Ciekawe czy wystartujemy? Czy będzie komu przejąć stery w klubie?
Myślę że już trzeba szykować transparent : RATUJMY LUBELSKI ŻUŻEL.
Smutne to. Niestety sami zgotowalismy sobię taki los.
Re: Lubelski klub w sezonie 2015.
No ja jestem bardzo ciekaw tych mitycznych grup, co to chcą nowy klub zakładać, czas start!
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
jak wystartujemy to koniecznie na rownym, regulaminowym torze co do ktorego nikt nie bedzie mial watpliwosci i zastrzezen....
tck pisze:jak wystartujemy to koniecznie na rownym, regulaminowym torze co do ktorego nikt nie bedzie mial watpliwosci i zastrzezen....
Właśnie ja bym chciał trenera / kierownika takiego co nie ugnie się przed przyjezdnymi i postawi na swoje (czyt. zrobi tor dla swoich zawodników) i zrobi to na tyle sprytnie, że nikt się nie będzie mógł przypier****. Dodatkowo nie da sobie narzucić terminów, czy innych pierdół proceduralnych sprzecznych z dobrem klubu.
Pozdr.
...
A ja chce Stachyrę. Janusza Stachyrę na trenera. Marian Dziękujemy za 2 niezapomniane sezony. Szkoda że drugi będzie Ci dłużej pamiętany.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Tego samego Stachyrę, który nie potrafił dopilnować Trumińskiego?
Tego samego Stachyrę, co pośrednio "załatwił" nam dzisiaj przegraną 5:1 w 15 biegu? Cwaniak z niego niezły, to fakt. Tylko dlaczego tak bardzo zależało mu, żeby nas spuścić do II ligi?
jerry78 pisze:Tego samego Stachyrę, co pośrednio "załatwił" nam dzisiaj przegraną 5:1 w 15 biegu? Cwaniak z niego niezły, to fakt. Tylko dlaczego tak bardzo zależało mu, żeby nas spuścić do II ligi?
Wszystkim zalezalo na tym, abysmy jezdzili w 2 lidze. W ogole caly zuzlowy swiat przeciwko nam
Do 2 ligi spuscilismy sie sami w Lodzi, Rybniku, z Grudziadzem i na koncu z Lodzia. Kiepska druzyna, to kiepskie wyniki i 2 liga zasluzona jak najbardziej.
Marian + beton = spadek 
Step pisze:Marian + beton = spadek
Żaden Marian i beton tylko brak kasy to sprawił! AMEN!
Piocze pisze:No ja jestem bardzo ciekaw tych mitycznych grup, co to chcą nowy klub zakładać, czas start!
A skąd to wiesz wiesz zapewne od Harego?
Hary juz wstrzymał ziemie a ruszył słonce
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
To tylko Hansia Lansia nam brakuje do kompletu!
Sezon był zakładany po lubelsku - montujemy skład minimalnym kosztem i jakoś to będzie.limit szczęścia musiał się kiedyś skończyć i się skończył.kara za dziadowanie musiała być i jest.dziadostwem nazywam brak gości na juniorce przez co uciekło kilka punktów. Moim zdaniem o spadku zaważyły mecze w lodzi rybniku i z gnieznem u nas.tego nie można było przegrać.a ponieważ sie frajersko przegrało i nie wyciągnęło żadnych wniosków odnośnie juniorów i przygotowywania toru pod siebie spadamy zasłużenie.obawiam sie jednak ze chętnych do założenia nowego klubu nie będzie tak jak nie pojawił sie NIKT w miejsce znienawidzonego dsa chociaż było wielu takich co sie odgrażało ze jak prezes odejdzie to oni dopiero pokażą.teraz mogą pokazac goły tylek.
Gelo pisze:obawiam sie jednak ze chętnych do założenia nowego klubu nie będzie tak jak nie pojawił sie NIKT w miejsce znienawidzonego dsa chociaż było wielu takich co sie odgrażało ze jak prezes odejdzie to oni dopiero pokażą.teraz mogą pokazac goły tylek.
Też tak sądzę
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."