Lubelski klub w sezonie 2015.
Re: Lubelski klub w sezonie 2015.
Może chociaż w tym całym marazmie byłaby szansa powrotu do nazwy Motor? Sprawki już nie ma, z Bogdanką koneksji nie mamy, a nóż widelec ugralibyśmy coś marketingowo.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Taaaa - Motor, marka uznana na całym świecie. Sponsorzy będą się zabijać w wejściu do klubu, taki będzie tłok.
Marketingowo ten wywiad więcej szkodzi klubowi niż pomaga. Nam potrzeba odpowiedniej otoczki w klubie. Otoczki która będzie dawała wrażenie solidnego klubu z odpowiednimi ludzmina odpowiednich miejscach. I od tego trzeba zacząć. A nie ciągłe marudzenie, narzekanie i żebranie. Jak ktoś poważny miałby sponsorować taki klub?
"W tej sytuacji zamierzamy ten sezon spokojnie przejechać w II lidze, a w przyszłym powalczyć o awans."
"Natomiast co do składu, to myślę, że do 20 stycznia 2015 roku zdołamy skompletować kadrę naszego zespołu."
Czyli jedziemy aby odjechać.
"Natomiast co do składu, to myślę, że do 20 stycznia 2015 roku zdołamy skompletować kadrę naszego zespołu."
Czyli jedziemy aby odjechać.
"O bosz"
tapatalk @ X+
tapatalk @ X+
Widzę, że schodzimy coraz niżej z planami. Najpierw były rozterki czy pojedziemy w 1 czy w 2 lidze, potem, że w 2 ale o awans, a dziś mamy "odjechać" sezon. Za dwa tygodnie pojawią się wątpliwości czy w ogóle pojedziemy, a ok. 20 stycznia zamiast podać skład podejmiemy decyzję czy nie rozwiązać klubu. Nic mnie już nie zaskoczy.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Mnie również już nic nie zaskoczy. I chyba skład oparty na Miesiącu, Stachyrze, Vissingu, Kudriaszowie itp. również możemy włożyć między bajki, bo przy tego typu składzie, spokojnie można, a nawet trzeba by było mówić, że jedziemy o awans.
No i raczej nie pomyliłem się, pisząc, że razem z Opolem i Rawiczem tworzymy dół klubowego żużla. Poza tymi klubami, chyba wszystkie będą zapowiadać walkę o awans
Ale póki co, poczekajmy na rozwój sytuacji...
P.S. Tomek Chrzanowski w Krośnie. Nigdy go nie lubiłem i specjalnie nie ceniłem jego talentu, ale dla Krosna to naprawdę ciekawa opcja. Dobrze zaczęli. No i chyba można powoli zakładać temat: nasi rywale w sezonie 2015
No i raczej nie pomyliłem się, pisząc, że razem z Opolem i Rawiczem tworzymy dół klubowego żużla. Poza tymi klubami, chyba wszystkie będą zapowiadać walkę o awans
Ale póki co, poczekajmy na rozwój sytuacji...
P.S. Tomek Chrzanowski w Krośnie. Nigdy go nie lubiłem i specjalnie nie ceniłem jego talentu, ale dla Krosna to naprawdę ciekawa opcja. Dobrze zaczęli. No i chyba można powoli zakładać temat: nasi rywale w sezonie 2015
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2014, o 09:09 przez Zaratustra, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomasz Chrzanowski w KSM Krosno!
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/48990 ... ksm-krosno
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/48990 ... ksm-krosno
- niespokojny
- Trener
NAjgorsze, że nie ma żadnej pewności, że po sezonie długi zostaną spłacone. Jazda o pietruchę w II lidze to frekwencja podobna do meczu z Daugavpilis.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych