Motor Lublin - Polonia Piła 21.06.2015 godz. 17.00
Re: Motor Lublin - Polonia Piła 10.05.2015 godz. 16:00
Ponoc u was leje i mecz zagrozony ?
kropi ale ma sie rozpogodzic od 13 i ma byc 19stopni zero opadow
Tyle że kropi od kilku godzin, a taki deszcz jest dużo gorszy niż kilkuminutowa ulewa. Cienko to widzę.
Każdemu jego Everest...
zwlaszcza ze w piatek byla zlewa, wczoraj tez cos pokropilo...
no nic, trzeba czekac na rozwoj sytuacji
byl ktos moze na stadionie i widzial jak to wyglada?
no nic, trzeba czekac na rozwoj sytuacji
byl ktos moze na stadionie i widzial jak to wyglada?
Z dużym trudem może i da się odjechać zawody, ale o dwa punkty będzie równo trudno jak w meczu z Krosnem.
Trening odbył się na innym torze niż będzie dziś, a póki co deszcz dalej pada i jeśli tor nie był mocno ubity to faktycznie
o bezpieczne rozegranie meczu może być trudno.
Trening odbył się na innym torze niż będzie dziś, a póki co deszcz dalej pada i jeśli tor nie był mocno ubity to faktycznie
o bezpieczne rozegranie meczu może być trudno.
Jeżeli ktoś "przespał" okres zimowy i nie ma pary w rączkach to najlepiej zgonić na tor. Prawda jest taka ,że kiedyś było dużo gorzej z torem,był bardzo przyczepny i zawody były na super poziomie(mijanki ,gonitwy itp) nie było też "dmuchawców" a teraz start i......
dobek pisze:Jeżeli ktoś "przespał" okres zimowy i nie ma pary w rączkach to najlepiej zgonić na tor. Prawda jest taka ,że kiedyś było dużo gorzej z torem,był bardzo przyczepny i zawody były na super poziomie(mijanki ,gonitwy itp) nie było też "dmuchawców" a teraz start i......
Prawda jest również taka, że lubelski tor może obecnie przyjąć więcej wody niż w latach poprzednich czego najlepszy dowód mieliśmy w meczu z Krosnem, gdy po sporych opadach był twardy i suchy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
dobek pisze:Jeżeli ktoś "przespał" okres zimowy i nie ma pary w rączkach to najlepiej zgonić na tor. Prawda jest taka ,że kiedyś było dużo gorzej z torem,był bardzo przyczepny i zawody były na super poziomie(mijanki ,gonitwy itp) nie było też "dmuchawców" a teraz start i......
Ja się z tym zgadzam, myślę że zawody da się odjechać ale forma naszych aktualnych zawodników to już jest zupełnie inny temat.
Cz@rek pisze:dobek pisze:Jeżeli ktoś "przespał" okres zimowy i nie ma pary w rączkach to najlepiej zgonić na tor. Prawda jest taka ,że kiedyś było dużo gorzej z torem,był bardzo przyczepny i zawody były na super poziomie(mijanki ,gonitwy itp) nie było też "dmuchawców" a teraz start i......
Ja się z tym zgadzam, myślę że zawody da się odjechać ale forma naszych aktualnych zawodników to już jest zupełnie inny temat.
Ale i przejezdni zawodnicy mają "pełno" w gaciach jeżeli trochę popada.... sorry taki mamy klimat
dobek pisze:Cz@rek pisze:dobek pisze:Jeżeli ktoś "przespał" okres zimowy i nie ma pary w rączkach to najlepiej zgonić na tor. Prawda jest taka ,że kiedyś było dużo gorzej z torem,był bardzo przyczepny i zawody były na super poziomie(mijanki ,gonitwy itp) nie było też "dmuchawców" a teraz start i......
Ale i przyjezdni zawodnicy mają "pełno" w gaciach jeżeli trochę popada.... sorry taki mamy klimat![]()
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Te zdjęcie zostało zrobione o godz. 10:30 przed rozpoczęciem jakichkolwiek prac na torze. Później poszły w ruch szczotki i wyjechał ciągnik. Na obecną chwilę wygląda to ciut lepiej i jeśli nie będzie już padać, to jest szansa odjechać dzisiaj te zawody.
A czy w parkingu jest już sędzia, zawodnicy? Czy prace na torze nadal trwają?
-
tmaciuszczak
Prace trwają. Na ten moment mają jechać. Może być przesunięcie godziny rozpoczęcia.
No i co jest? Miał być komunikat 0,5h temu :s
Obecnie na torze trwają prace związane z polepszeniem stanu nawierzchni. Decyzja odnośnie meczu należy do sędziego zawodów.
Ja to już pieprzę ten klub w ryj. Miał być komunikat o 15:30 i od pół godziny odświeżam stronę i facebooka klubowego i gówno tam jest. Dzięki, potrafiliście nawet wielkiemu żużlozjebowi obrzydzić żużel. Jeśli tak chcecie przyciągnąć kibiców na stadion to się chyba k...a zdziwicie. Ja rozumiem, że można czekać na decyzję, ale jak się pisze że o tej i o tej będzie komunikat to wypadałoby chociaż pierdnąć dla orientacji, że "dalej czekamy na decyzję sędziego" czy coś. Gdybym był niedzielnym kibicem to olałbym to gówno ciepłym moczem po 5 minutach.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
poli pisze:Decyzja odnośnie meczu należy do sędziego zawodów.
No a do kogo ma należeć, przecież nie do Jurka Mordela !
Czekam 5 minut na pozytywne info, jeśli się nie doczekam to nie jadę
Janusz Stachyra: Kto na nas trafi, bedzie miał problem i dalej będzie jeździć w drugiej lidze
na torze straszna kopa ,sluszna decyzja choc mozna bylo jeszcze powalczyc z torem
-
tmaciuszczak
Kluby wstępnie dogadały się na 21.06
do trzech razy sztuka?? oby...
Kargolo pisze:Ja to już pieprzę ten klub w ryj. Miał być komunikat o 15:30 i od pół godziny odświeżam stronę i facebooka klubowego i gówno tam jest. Dzięki, potrafiliście nawet wielkiemu żużlozjebowi obrzydzić żużel. Jeśli tak chcecie przyciągnąć kibiców na stadion to się chyba k...a zdziwicie. Ja rozumiem, że można czekać na decyzję, ale jak się pisze że o tej i o tej będzie komunikat to wypadałoby chociaż pierdnąć dla orientacji, że "dalej czekamy na decyzję sędziego" czy coś. Gdybym był niedzielnym kibicem to olałbym to gówno ciepłym moczem po 5 minutach.
Nie ma co się spinać, bo nie ma w tym żadnej winy naszego klubu. To Piła na czele z komisarzem chciała ten mecz dzisiaj odjechać na siłę. Gdyby to zależało od naszych, to zawody byłyby już dawno odwołane, a że sędzia dopiero w ostatniej chwili się określił, to jak mogli Cię poinformować wcześniej?
Napisali, że o 15:30 będzie jakiś komunikat. Więc powinni dać znać o 15:30, że sędzia jeszcze nie podjął decyzji zamiast olewać kibiców. Organizacja albo szacunek do kibiców na poziomie gówna. Tak to niestety wygląda. Tu nie chodzi tylko o mnie, ale pewnie o kilkaset kibiców, którzy czekali do ostatniej chwili na info.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Scibi pisze:Kargolo pisze:Ja to już pieprzę ten klub w ryj. Miał być komunikat o 15:30 i od pół godziny odświeżam stronę i facebooka klubowego i gówno tam jest. Dzięki, potrafiliście nawet wielkiemu żużlozjebowi obrzydzić żużel. Jeśli tak chcecie przyciągnąć kibiców na stadion to się chyba k...a zdziwicie. Ja rozumiem, że można czekać na decyzję, ale jak się pisze że o tej i o tej będzie komunikat to wypadałoby chociaż pierdnąć dla orientacji, że "dalej czekamy na decyzję sędziego" czy coś. Gdybym był niedzielnym kibicem to olałbym to gówno ciepłym moczem po 5 minutach.
Nie ma co się spinać, bo nie ma w tym żadnej winy naszego klubu. To Piła na czele z komisarzem chciała ten mecz dzisiaj odjechać na siłę. Gdyby to zależało od naszych, to zawody byłyby już dawno odwołane, a że sędzia dopiero w ostatniej chwili się określił, to jak mogli Cię poinformować wcześniej?
Zgadza się. Inna sprawa, że w czasach gdy żużlowcy jeździli bez pieluch zawody na takim torze odbyłyby się bez problemu.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.