Motor Lublin - Polonia Piła 21.06.2015 godz. 17.00
Re: Motor Lublin - Polonia Piła 10.05.2015 godz. 16:00
A co do spinania to faktycznie nie ma o co się spinać. Bez żadnej spiny na fajną, sprawną organizację, na pozyskiwanie sponsorów i na podpisywanie dobrych zawodników można sobie przez kilka sezonów pojeździć w drugiej lidze przy kibicach na trybunach w liczbie 700-1000. Ale skoro o to chodzi to po co sobie w ogóle zawracać gitarę?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:Napisali, że o 15:30 będzie jakiś komunikat. Więc powinni dać znać o 15:30, że sędzia jeszcze nie podjął decyzji zamiast olewać kibiców. Organizacja albo szacunek do kibiców na poziomie gówna. Tak to niestety wygląda. Tu nie chodzi tylko o mnie, ale pewnie o kilkaset kibiców, którzy czekali do ostatniej chwili na info.
Człowiek, który prowadzi klubowego fanpage na fejsie, podczas zawodów zajmuje się też wieloma innymi sprawami. Informacje o tym, że mecz jest odwołany przekazał chwile później jak usłyszał ją od sędziego. Wcześniej nie było wiadomo tak naprawdę nic, oprócz tego, że prace na torze trwają, wiec co Ci miał napisać? Zmieniło by to coś gdyby napisał, że sędzia nie potrafi się określić?
Widzę, że nie rozumiesz o co chodzi. Nie chce mi się tłumaczyć, że olany kibic oleje klub. To są oczywiście detale ale bardzo źle wpływają na postrzeganie klubu.
"MOTOR śpiewamy tak,
żółto biało niebieski świat"
ps. nazwa MOTOR za wcześnie wróciła
żółto biało niebieski świat"
ps. nazwa MOTOR za wcześnie wróciła
Re: Motor Lublin - Polonia Piła 21.06.2015 godz. ???
IMO najlepsze zestawienie, które ma szansę wygenerować solidną przewagę przed rewanżem w Pilę no i na batalie z Gdańskiem tydzień później. Uważam, że nie ma co kalkulować tylko dać się "rozjeździć" Lahtiemu i Mastersowi na naszym torze.
1.Lahti
2.Mazur
3.Masters
4.K.Pulczyński
5.Dryml
6.Bober
7.Nowiński
Ew. Sprawdzić pod taśmą Edka, Jamrożego, Malite i Emila.
1.Lahti
2.Mazur
3.Masters
4.K.Pulczyński
5.Dryml
6.Bober
7.Nowiński
Ew. Sprawdzić pod taśmą Edka, Jamrożego, Malite i Emila.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Junior gość junior gość junior gość.zwłaszcza teraz.Kubera Wolender dwa treningi i jazda
Ja tylko proszę o normalną godzinę rozpoczęcia meczu. W najdłuższy dzień w roku spokojnie możemy zacząć o 19.
Godzina 19 jest za późna dla kibiców "mamo tato idziemy na żużel"
To prawda, ale nigdy każdemu nie dogodzimy. Zakładając, jednak że będzie upalna pogoda robienie meczu zbyt wcześnie uderzy w frekwencję u osób dorosłych, tych płacących za bilety. Trzeba będzie próbować znaleźć złoty środek.
Ponadto pamiętam mecz z akcją "mamo, tato, idziemy na żużel, który zaczynał się u nas 19:30 i dzieciaków było sporo.
Ponadto pamiętam mecz z akcją "mamo, tato, idziemy na żużel, który zaczynał się u nas 19:30 i dzieciaków było sporo.
Masters za Thornbleoma i jedziemy z tym koksem, Mazur sie pogubil w Krosnie (nie on pierwszy i nie ostatni) ale trzeba go koniecznie sprobowac w Lublinie. Ja uwazam, ze na naszym torze bedzie czul sie jak ryba w wodzie.Wiadomo, szkoda troche Szweda, ale jezeli trener jest konsekwentny to nie widze innego wyjscia. No chyba, ze pojedzie sklad z Krosna, ale chyba kazdy chcialby w koncu zobaczyc Mastersa na tle jakiegos "porzadnego" rywala. W Pile jest dobrze dysponowany Pulpet, niezle jedzie Bach. Maja tez Kinga ktory cos tam straszyl w DPS. Do tego Swist. Bedzie mial sie kangur (i nie tylko on) z kim poscigac.
Temat Jamrozego dopoki ten nie zainwestuje w sprzet dla mnie osobiscie nie istnieje.
Temat Jamrozego dopoki ten nie zainwestuje w sprzet dla mnie osobiscie nie istnieje.
Tym razem zgoda w każdym punkcie Korzeń 
Mat nie powinien mieć pretensji po odstawieniu od składu. Jak by nie patrzeć zawalił nam trochę mecz, chociaż w najważniejszym momencie przywiózł 5:1 z Pulczasem.
Mat nie powinien mieć pretensji po odstawieniu od składu. Jak by nie patrzeć zawalił nam trochę mecz, chociaż w najważniejszym momencie przywiózł 5:1 z Pulczasem.
1.Lahti
2.Mazur
3.Masters
4.K.Pulczyński
5.Dryml
6.Bober
7.Gość
Chyba że na treningach malita okaże sie lepszy
To samo konsekwentnie na Gdańsk innej opcjii nie widze, szkoda Matiasa, ale nie ma czasu na sentymenty, Sam wydaje się być mocniejszy...
Bartosh czy Sam będzie miał czas aby przyjechać i potrenować przed meczem?
2.Mazur
3.Masters
4.K.Pulczyński
5.Dryml
6.Bober
7.Gość
Chyba że na treningach malita okaże sie lepszy
To samo konsekwentnie na Gdańsk innej opcjii nie widze, szkoda Matiasa, ale nie ma czasu na sentymenty, Sam wydaje się być mocniejszy...
Bartosh czy Sam będzie miał czas aby przyjechać i potrenować przed meczem?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Lahti
Mazur
Masters
Pulczas
Dryml
Bober (mam nadzieje)
jakis ogoras
Nie widze innej opcji niz takie zestawienie. Lahti-Masters-Mazur nie jechali na naszym torze w zadnych oficjalnych zawodach, no kiedy mamy ich sprawdzic jak nie teraz majac w dodatku mecz z Gdanskiem tydzien pozniej? Pile i Gdansk trzeba pogonic zeby zajac spokojnie miejsce 1-2 po zasadniczej co daje rewanz w play-off na wlasnym torze. Polubilem Thoernbloema, ale nie widze podstaw, zeby pojechal z Pila. Jak mawia klasyk - "zycie" Nikt mu nie bronil pojechac lepiej od Lahtiego
Mazur
Masters
Pulczas
Dryml
Bober (mam nadzieje)
jakis ogoras
Nie widze innej opcji niz takie zestawienie. Lahti-Masters-Mazur nie jechali na naszym torze w zadnych oficjalnych zawodach, no kiedy mamy ich sprawdzic jak nie teraz majac w dodatku mecz z Gdanskiem tydzien pozniej? Pile i Gdansk trzeba pogonic zeby zajac spokojnie miejsce 1-2 po zasadniczej co daje rewanz w play-off na wlasnym torze. Polubilem Thoernbloema, ale nie widze podstaw, zeby pojechal z Pila. Jak mawia klasyk - "zycie" Nikt mu nie bronil pojechac lepiej od Lahtiego
fejsbuń Polonii Piła pisze:W najbliższą niedzielę Polonia po raz trzeci wybiera się do Lublina na zaległe spotkanie z tamtejszym Motorem. Przygotowania do tego meczu zaczynamy już jutro treningiem na torze w Gorzowie.
A my jaki mamy plan przygotowań?
Sobotni trening na naszym torze lub na torze najbardziej zbliżonym geometrią do naszego
Chyba że pogoda nie pozwoli, to jedziemy z marszu
Chyba że pogoda nie pozwoli, to jedziemy z marszu

Jeśli wierzyć Sportowym Faktom meczyk jest zaplanowany na godzinę 17.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/wydarzenie/51482
Mam nadzieję, że tym razem pogoda dopisze i w końcu zobaczę jak nasze kozaki wożą Twistego i Pulpeta i resztę "czarnej bandery"
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/wydarzenie/51482
Mam nadzieję, że tym razem pogoda dopisze i w końcu zobaczę jak nasze kozaki wożą Twistego i Pulpeta i resztę "czarnej bandery"
Ja obstawiam że tercet Pulpet - Bach - King powozi też trochę naszych
Jesper over 12,5 (6)
Jesper over 12,5 (6)
Pytanie, czy bede chcieli sie az tak wykosztowac sprowadzajac Kinga za Fajfera. Mam watpliwosci.
A wy będziecie chcieli się wykosztować sprowadzając Mastersa za Tbloma? Dziwne pytanie bo King nie jezdzi nie z powodu kasy ale z tego samego powodu co Masters.Gdyby tak było nie jechał by z Rawiczem.I niestety na 99 procent w Lublinie nie pojedzie bo ma mecz.Pojedzie Rasmus Jensen 
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2015, o 19:51 przez pilanin, łącznie zmieniany 1 raz.
Też niezły. Na WSL w Gorzowie wyprzedził Kołodzieja po trasie.
Dla pewności trzeba jechać z Mastersem, Drymlem i Lahtim.
Na Rawicz wstawić T-Bloma, sporo punktów nam już zdobył,
jest dużo tańszy od Alesa, Czech chyba ma świadomość że zawiódł oczekiwania w Krośnie.
Tak w ogóle to obawiam się bardziej spotkania z Kolejarzem,
ekipa z Gdańska: Staszewski, brak zawodnika, Łopaczewski, Schultz, Holub, Burzyński, Kaczmarek,
czarny sen lubelskiego fana.
Dla pewności trzeba jechać z Mastersem, Drymlem i Lahtim.
Na Rawicz wstawić T-Bloma, sporo punktów nam już zdobył,
jest dużo tańszy od Alesa, Czech chyba ma świadomość że zawiódł oczekiwania w Krośnie.
Tak w ogóle to obawiam się bardziej spotkania z Kolejarzem,
ekipa z Gdańska: Staszewski, brak zawodnika, Łopaczewski, Schultz, Holub, Burzyński, Kaczmarek,
czarny sen lubelskiego fana.
Chyba nie sądzisz że Czech zrezygnuje z załapania pewnych pieniędzy. Poza tym jestem przekonany że po poprzednich sezonach kiedy zaczynał od połowy teraz zadbał o gwarancję startów.
To może od razu pojechać z grubej rury i do składu wstawić obu Pulczyńskich, Mazura, Malitowskiego i Jamrożego.
Zrobią po 6-8 punktów i wszyscy będą zadowoleni, bo chłopaki "zrobią swoje", znaczy pojadą zgodnie z oczekiwaniami.
Zrobią po 6-8 punktów i wszyscy będą zadowoleni, bo chłopaki "zrobią swoje", znaczy pojadą zgodnie z oczekiwaniami.
Talmai pisze:Na Rawicz wstawić T-Bloma, sporo punktów nam już zdobył,
Wezcie juz nie eksperymentujcie, bo sie jeszcze obrazi jak ten windziarz z "Nie lubie poniedzialku"
Zreszta historia naszego klubu, w kontekscie Drymla, to zna juz takie przypadki.
Ja również uważam, że postulat odsuwania od składu faceta, który jakby nie było trafił do wyścigu nominowanego dla najlepszych zawodników meczu to przegięcie. Pewnie, że taki gość jak Ales powinien jechać w Krośnie na poziomie Zorro, Gafurowa czy Lahtiego i argument, że nie znalazł prędkości akurat w tym przypadku nie jest przekonywujący. Ale jednak w bólach uciułał te punkty i po meczu najwyraźniej był zadowolony. Tor w Krośnie niejednemu spłatał figla - zwłaszcza jak się na nim rzadko jeździ. Edzio również padł tego ofiarą.