Motor Lublin - Polonia Piła 21.06.2015 godz. 17.00
Re: Motor Lublin - Polonia Piła 21.06.2015 godz. ???
Jeszcze co do Drymla - bardziej irytowalo mnie to, ze przegral wszystkie starty (taki doswiadczony zawodnik ma problem ze sprzeglem?), oraz uparcie jechal po samym krawezniku, gdzie nawet Wawrzyniak potrafil sie troche od niego odkleic. Ale(s) nie ma juz co do tego wracac, mysle, ze Ales jest pewniakiem na ta "10" zawsze i wszedzie, wiec sprawa jest prosta.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Też mnie to drażniło, że trzymał się kurczowo krawężnika -ale jak usłyszałem po meczu - musiał tak jechać. nie miał mocy żeby wynieść się na szeroką. Nie podpasował mu tor i tyle.
-
Pirat
Początek zawodów o godzinie 17:00, bramy stadionu zostaną otwarte o godzinie 16:00.
Patrząc na prognozę może już lepiej się zastanowić nad odwołaniem meczu ?
Awizowane:
9. Sam Masters
10. Edward Mazur
11. Timo Lahti
12. Kamil Pulczyński
13. Ales Dryml
14. Mateusz Wieczorek
Polonia Piła:
1.Jesper Monberg
2.Patryk Dolny
3.Rasmus Jensen
4.Piotr Świst
5.Rene Bach
6.
7.Arkadiusz Pawlak
Oba kluby wyciągają swoje najcięższe działa. Żeby tylko Oskar doszedł do siebie.
9. Sam Masters
10. Edward Mazur
11. Timo Lahti
12. Kamil Pulczyński
13. Ales Dryml
14. Mateusz Wieczorek
Polonia Piła:
1.Jesper Monberg
2.Patryk Dolny
3.Rasmus Jensen
4.Piotr Świst
5.Rene Bach
6.
7.Arkadiusz Pawlak
Oba kluby wyciągają swoje najcięższe działa. Żeby tylko Oskar doszedł do siebie.
Wie ktoś czy jest pod uwagę brana opcja sprowadzenia juniora gościa? np. Kubera, Wolender czy Krzyżanowski. (osobiście byłbym za tym ostatnim jeśli by sie dało)
Po za tym z tego co ktoś pisał King ma mecz w niedziele i nie przyjedzie.
Po za tym z tego co ktoś pisał King ma mecz w niedziele i nie przyjedzie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Krzyżanowski jechał w barwach Bydgoszczy w dwóch meczach. Kubera i Wolender chyba do wzięcia. Z tym, że jak Piotruś Pan nie będzie gotowy do jazdy w niedzielę to młody Dominik pojedzie, ale w Ekstralidze u boku Smektały.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
A czemu Piotruś pan nie miałby byc gotowy do jazdy w niedziele ?
aż takiego szoku doznał wczoraj że się nie pozbiera ?

aż takiego szoku doznał wczoraj że się nie pozbiera ?

A no faktycznie wczoraj jechał już w Elitserien
Nie śledziłem sytuacji więc nie wiedziałem w jakim jest stanie. Nie mógł pojechać w DPŚ ale to w sumie było tydzień wcześniej
Także Kubera pewnie do wzięcia. Nie jest gwarantem punktów, bo byłby to jego pierwszy ligowy występ w życiu, ale podobno wielki talent i raczej lepszy niż Wieczorek i Nowiński.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Skoro Kubera nie jest brany pod uwagę, a potrzebujemy juniora na 8 punktów z ekstraligi to wychodzi mi... Rempała. Rzeszów i Zielona Góra ma w niedzielę wolne a Czaja będzie gościem w Ostrowie. Ponieważ w gościa z Zielonej Góry nie wierzę a Wolender raczej nie jest na 8 punktów o których mówi trener - wychodzi jak wyżej. Oczywiście jest jeszcze Dąbrowski, u którego coś drgnęło w Krośnie.
poli pisze:http://www.dziennikwschodni.pl/sport/n,1000163266,kmz-motor-polonia-pila-w-niedziele-podejscie-numer-trzy.html
dzis decyzja czy jedzemy
Oczywiscie ze lepiej dmuchać na zimne,ale taka decyzja powinna być podjęta nie wczesniej jak piatek po południu, a nawet i sobota...Wtedy bedzie mozna ocenic te opady które planowane są juz od piątku.
Może niech Ksiądz Kiełbasa nabożeństwo odprawi w tej intencji...
A ja uwazam, ze taka decyzja powinna byc podjeta jak najszybciej a nie odwlekana do ostatniej chwili. Jest ryzyko - odwolujemy, jak bedzie mimo to ladna pogoda to nic sie nie stanie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Na tę chwilę wg yr.no weekend w Lublinie ma być bez deszczu i nie ma podstaw do przełożenia meczu. Z tego co się orientuję jego rozegranie planowane jest w terminie.
Lepiej nie bazować na jakis egzotycznych portalach ,lokalne piszą o deszczu i ewntualnosci burz...
Choć faktem jest że nie są to jakies duże opady...trochę oszczednosci na polewaczce
http://www.twojapogoda.pl/polska/lubels ... n/16dniowa
Choć faktem jest że nie są to jakies duże opady...trochę oszczednosci na polewaczce
http://www.twojapogoda.pl/polska/lubels ... n/16dniowa
Kluby w Polsce wg regulaminu ws przekładania meczu mogą się sugerować prognozą pogody tylko na dwóch portalach. Pierwszy to w/w wymieniony przeze mnie portal norweski yo.no, którego prognozy są optymistyczne, a drugi to ICM meteo, wg którego opady będą tak niewielkie, że nie powinny zagrozić rozegraniu meczu.
Prognozy na wszystkich innych, w tym twoja pogoda i inne lokalne są nieistotne w tej kwestii
.
Prognozy na wszystkich innych, w tym twoja pogoda i inne lokalne są nieistotne w tej kwestii
Re: Motor Lublin - Polonia Piła 21.06.2015 godz. 17.00
Wiadomo kto wskoczy do skladu za Mazura ?
SyFy piszą, że Malita a gościem Rempała.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Są tak sprzeczne informacje kto jedzie za Mazura, że przydałaby się jakaś oficjalna informacja kto w końcu jedzie pod 10.
Za gruby nie zdazy sie przygotowac do meczu. Fb podaje ze za Edzia jedzie Emil Pulczynski.
Czyli to jednak prawda, że Malita spultał się na myśl o jeździe na naszym torze i rozbolało go znowu kolanko. Ciekawe co rozbolało Jamrożego? Dobrze, że mieliśmy jeszcze Emila, tylko czy da radę? Jest jeszcze w razie czego Krystian, który może wchodzić z rezerwy.
Oj ciekawy meczyk się zapowiada.
Oj ciekawy meczyk się zapowiada.
Wrobelki cwierkaja, ze po prostu odbil pileczke. Zdaje sobie sprawe, ze po powrocie Mazura wroci do skladu tylko wobec kontuzji powyzszego badz Pulczasa wiec olal temat. Tak przynajmniej ja slyszalem tu i owdzie.
A kij tam z nim. Jest cienki jak dupa weza i najlepiej plakanie na portalach mu wychodzi.
Emil odpali jak brat i bedzie ok, ja jescze mocno wierze w mlodego Rempale.
Emil odpali jak brat i bedzie ok, ja jescze mocno wierze w mlodego Rempale.