Wyjazd do Grudziadza

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
grzesiek
Szkółkowicz
Kontakt:

#26 Postautor: grzesiek » 3 lipca 2004, o 12:40

Witam! Jako że w Grudziądza z wami nie zagoszcze z przyczyn odemnie nie zależnych, mam prosbę, zeby ktoś mi wysłał jakiegos sms-a z aktualnym wynikiem, bo przez całą niedzielę bedę w miejscu odciętym od wszelkich mediów(bez głupich skojarzeń :wink: )
Mój nr. 502-439-366. Dzięki z góry. Pozdrawiam
NA ZAWSZE WIERNI !!!

CHCESZ DOSTAĆ BILET NA MECZ?? ZAJRZYJ NA NASZ FANPAGE
https://www.facebook.com/ncplusfelicitylublin/

Nasz Salon NC+ w FELICITY w sezonie 2019 będzie wspierał Lubelski Żużel

https://www.facebook.com/Kamery-Lublin/

sledzio

#28 Postautor: sledzio » 3 lipca 2004, o 20:04

mam pytanko co do autokaru !!! znalazło by się jeszcze jakieś miejsce ??? bo kumpel zdobył kaske a dowiedział się ze niema miejsca wiec może zrezygnował ktos czy cos takiego ???? prożba o odpisanie

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#29 Postautor: Radzio » 3 lipca 2004, o 20:20

Jest taka możliwośc ale pod warunkeim ze ktoś kto się zapsiał na wyjazd zrezygnuje i jutro rano nie przyjdzie. Ale jak na tą chwile nikt nie rezygnował z wyjazdu więc moze twój kolega przyjść i zcekać mzoe akurat ktoś sie jednak nie zjawi jutro i bedzie mógł pojechac za tą osbę ale nikłe szanse. Jeśli chce niech prubuje i jutro bedzie przed 6. ale nie obiecuje ze mu sie uda pojechać z nami.

sledzio

#30 Postautor: sledzio » 3 lipca 2004, o 23:10

a wszyscy wpłacili na wyjazd czy nie ????

Geest
Senior

#31 Postautor: Geest » 6 lipca 2004, o 17:21

niektorzy chcieli niektore zdjecia z wyjazdu, wiec je wrzucam:
http://bawej.free.fr/zuzel/wyjazd_grudziadz/index.html
zainteresowani wiedza o co chodzi. jako ze tam gdzie siedzielismy strasznie kamyczkami rzucalo, wiec sie w zdjecia na meczu nie bawilem. jest tylko troche z drogi i pare z prezentacji:/

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#32 Postautor: dannie » 6 lipca 2004, o 17:42

pare fajnych zdjec :) - fajnie ze wrzuciles zdjecia...

to jeszcze czekamy na zdjecia od drugiego autokarowego fotografa :) - Dave... :D

aha... i ktos podawal kibicom Apatora e-mail zeby wyslac zdjecie... jak ta osoba dostanie to bylbym wdzieczny (mysle ze nie tylko ja) gdybym mogl je zobaczyc :)

jeszcze raz wielkie dzieki dla fotografow i wszystkich z autokaru... bylo milo! :)

Geest
Senior

#33 Postautor: Geest » 6 lipca 2004, o 17:49

dannie pisze:jeszcze raz wielkie dzieki dla fotografow i wszystkich z autokaru... bylo milo! :)

wielkie dzieki dla kibocw Apatora! :D
dzieki tez dla niektorych 'kibicow' z Grudziadza, ze pokazali nam jak sie zachowywac, zeby robic wioche.

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#34 Postautor: bartosch » 6 lipca 2004, o 18:55

ale te wyjazdy sa meczace... po powrocie do Lublina czulem sie jakbym odjechal co najmniej ze 6 biegow... dzieki Darek, ze zabraliscie moja skromna pupine, pozdrawiam!
carpe diem!

Awatar użytkownika
Dave
Kontakt:

Zdjecia

#36 Postautor: Dave » 7 lipca 2004, o 13:23

Sa już moje zdjęcia z meczu. Ale jeszcze nie umieszczone. Prawdopodobnie będą na stronie FanKlubu