Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Miras

#26 Postautor: Miras » 5 lipca 2004, o 13:26

Kezman po ostatnich zwyciestwach w krajowym skladzie jestem przekonany ze poradza sobie w Lublinie!To nie przypadek ze chlopaki tak wymiataja :D A gdy dolaczy obcokrajowiec bedzie gitara :P Ostatni raz Stal przegrala 25 kwietnia i oby tak zostalo juz do konca rundy zasadniczej :!: :evil:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#27 Postautor: Lublin_Fan » 5 lipca 2004, o 13:32

Witam

Chyba jeszcze nikt nie proponował swojego składu więc ja to zrobie :)
Gdybym miał wpływ na zestawienie par to zrobiłbym 2 silne i jedną cieniutką czyli:
9. Sledz
10. Frankow
11. Peter
12. Knapp
13. Mordel
14. Dawid
15. jeleniewski

Po pierwszych trzech biegach mozna mieć tym zestawem 6-8 pkt przewagi co z pewnością wybije gości z rytmu. A póżniej też bedzie dobrze.

Ps. Szpeców dających Lublinowi 30 pkt na własnym torze odsyłam do przedszkola.

Pozdr.

Gość

#28 Postautor: Gość » 5 lipca 2004, o 13:33

Nierozmumim wielu Rzeszowskich kibiców ! myślą że jak wygrali z Gorzowem to już są mistrzami świata !!! Przed meczem było pewne że Rzeszów to wygra , bo Gorzów to dupy na wyjazdach.
Mecz z Rzeszowem bedzie napewno ciekawy , ale o wynik możemy być spokojni , przeciez na naszym torze Rzeszów jak zdobędzie 38-40 ptk to bedzie dla nich bardzo dobry wynik.

Śledz - Rempała
Franków - Trojanowski
Knapp - Baran
Mordel - Firlej
Karlsson - Kuciapa
Jeleniewski - MiesiÄ…c
Stachyra - Prucnal

DOBRZE ŻE RZESZÓW JEDZIE W 1 CZWÓRCE !!!! BEDZIE OKAZJA DO WYJAZDU W LICZNYM GRONIE !!!!!!!!!!!!!!

Miras chyba jesteÅ› zagubionym herbatnikiem z 4-paka.

Pozdrawiam kibiców z Marnych Polskich Kondonów Rzeszów.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#30 Postautor: Gelo » 5 lipca 2004, o 13:44

Miras pisze:Przy takiej formie Barana,Kuciapy,Rempaly czy nawet Trojanowskiego Rzeszów powinien bez wiekszych problemów zainkasowac dwa punkty z oslabionym Lublinem a gdy jeszcze dodamy obcokrajowca to nie wyjdziecie z 30 :!: :P Samym Karlssonem meczu nie wygracie!Sledz juz powoli zbliza sie ku koncowi kariery a Knapp czy Franków to troszke lepsza wersja Wilka czy Firleja!Gdyby nie kontuzje to Rzeszów bylby obok Gdanska faworytem do awansu w tym sezonie! :!:
MÓJ TYP: 34:56 dla MARMY RZESZÓW :lol: :lol:
Knapp idol Lublina - zalosne. Przeciez on wyglada jak mlot na tym motorze :P

No i znawca się trafił. Knapp i Franków to lepsza wersja Wilka i Fierleja... hm. w zasadzie nie wiem czy śmiać się czy płakać. Dziwi mnie trochę, że za kazdym razem Rzeszow się tak strasznie napina na nas, a potem muszą kulić ogon pod siebie. Uświadomię was może, że obaj ci zawodnicy potrafią w Lublinie objechać każdego, a już napewno Ciapka, który zapewne swoim zwyczajem wykręci u nas cos niespodziewanego. Jeżeli wszystko rozegra się w sportowej walce, szans na wygraną Stali nie widzę. Trzymam się kurczowo teorii, że TŻ u siebie i na wyjeździe to diametralnie dwie różne drużyny. TŻ wygra spokojnie 10-14 punktami.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#31 Postautor: istred » 5 lipca 2004, o 13:47

Hollywood pisze:Pozdrawiam kibiców z Marnych Polskich Kondonów Rzeszów.

Żeś zabawny :lol:
Długo nad tym myślałeś ?

Awatar użytkownika
michal85