Dotarłem wczoraj o 22 i niechciało mi się nic pisać
istred pisze:PS. Ciesza mnie bardzo te dwie trojki u Frankowa, widac, ze rzeczywiscie jak sie dobrze przelozy to moze byc nie do pokonania.
Chciałem tylko powiedzieć, że po dwóch pierwszych biegach kiedy za Frankowa poszła rezerwa nie zrobił on
NIC przy motorze i dwa ostatnie biegi pojechał na dokładnie
tym samym co dwa pierwsze.....wtedy mecz był juz
przegrany....dziwne trochę....chyba za mało dostaje
pieniędzy od nas to.....
Dla mnie ten pan może sobie w przyszłym sezonie szukac nowego klubu, takich zawodników to ja nie chce widzieć u nas...
Jurek wygrał chyba wszystkie starty troszkę lepszy sprzęt więcej treningów i objeżdżenia i mogło być ze dwa razy więcej punktów...no ale to zależy też od samego Mordela....
Darek...no nie wiem on chyba jednak jechał na tyle co mógł i nie odpuścił.
Karlik wpadka w swoim drugim biegu...Wogóle w swoim pierwszym był szybki, później jakby wolniejszy i w swoim ostatnim objechał Sawinę i Pawlikowskiego o jakieś pół prostej.....za dużo kommbinował z motorami czy jak...
Juniorzy jak napisała większość cieniuuuutko, starają się i wychodzi jak zwykle.
No i Grzecho...liczyÅ‚em na jakieÅ› 10, 12 punktów...niestety te starty.Jak raz wygraÅ‚ start to wtedy przywióżł 3pkt a po przegranych byÅ‚o ciężko...MógÅ‚ być punkcik wiÄ™cej w biegu 7 kiedy to na na pierwszym Å‚uku objechaÅ‚ Åukaszewskiego a na drugim za bardzo wyrzuciÅ‚o go na zew i znowu zamienili siÄ™ miejscami...Ale on przynajmniej walczyÅ‚ przez cztery kółka do samej mety...
Kibice z drugiej prostej powinni chyba zamiast nas siedzieć w klatce i tyle.
Oprócz wyniku meczu wyjazd naszego samochodu był SUPEEEER.
P.S.Franków do.....Grudziądza