Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#77 Postautor: Erwin » 6 lipca 2004, o 22:58

stingu, nie możemy zabierać komuś marzeń, niech się cieszą chłopaki przynajmniej przed meczem, bo sądze że po meczu nie będzie z czego :)

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#78 Postautor: jas » 6 lipca 2004, o 22:59

mecz jest zecydowanie do wygrania, a nawet jestesmy tu zdecydowanym faworytem. aczkolwiek przez brak Piszcza i dzieki dobrej ostatnio formie Rzeszowa szykuje nam sie interesujÄ…cy mecz i to dobrze. Przy maxymalnej mobilizacji i nie odpuszczaniu do konca jestesmy w stanie wygrac w granicach 49-41:55-35
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Kamil232

#79 Postautor: Kamil232 » 6 lipca 2004, o 23:49

sting126 pisze:a widzieliscie rzeszowskie forum? Znowu sa pewni swego - czy oni nie potrafia wnioskow wyciagnac? To czwarty mecz naszych druzyn w ciagu ostatnich dwoch sezonow i czwarty raz to samo! Ze wygraja, ze super zawodnikow maja itd. Obawiam sie, ze w niedziele takze poraz czwarty srogo sie rozczaruja...

:shock: :shock: co gdzie kiedy ?? Piszemy poprsotu, ze jest asznasa powalczyc o przynajmniej 40 pkt, a przy szczesciu (podobnym do waszego u nas) jestesmy w stanie wygrac ;] To wszystko ;]
Ja nie sadze ze wygramy ale mam nadzieje ze powalczymy;] Jestem przygotowany na wszystko, mam nadzieje ze bedzie ciekway meczyk, i ze bede mógł przezyc to co wy u nas tzn. zwyciestwo w ostatnim biegu i potem cieszenie sie z zawodnikami ;]

Awatar użytkownika
Miras

#80 Postautor: Miras » 7 lipca 2004, o 02:31

Manback pisze: Naszych zawodników stać nawet na takie zdobycze punktowe:
Karlsson 15
Knapp 12
Śledź 11
Franky 10
Jeleń 5
Dawid 2
I to nie jest wcale marzenie. Trzeba po prostu włożyc w to 100% zaangażowania. Ze sprzętem chyba już sie wszyscy nasi zawodnicy dogadali. No może oprócz Dawida

A naszych asów stać na takie zdobycze :D

Marma Polskie Folie Rzeszów Obrazek ObrazekObrazek

1.Maciej Kuciapa 12 pkt.
2.Charlie Gjeede 9 pkt (Zoltan Adorjan 8) )
3.Rafał Trojanowski 8 pkt.
4.Karol Baran 10 pkt
5.Tomasz Rempała 9 pkt
6.Paweł Miesiac 2 pkt.
7.Piotr Prucnal 0 pkt

Czyli daje nam to 40:50 i Marma w takim układzie walczy o baraże :P :P

PS. Grzegorz Knapp 12 pkt. :shock: :shock: :shock:
Pozdrawiam

rayallen

#81 Postautor: rayallen » 7 lipca 2004, o 03:57

Miras pisze:
..... i Marma w takim układzie walczy o baraże :P :P

A świstak siedzi.... no LOL jak nic :D:D:D Cos Ty taki skromy?? Walczcie od razu o awans :lol: :lol: Zresztą pewnie Twoikm zdaniem w pełnym skłądzie spokojnie byście Tarnów do 30 objeżdżali :lol: :lol: :lol:

Miras pisze:]PS. Grzegorz Knapp 12 pkt. :shock: :shock: :shock:

Proponuje nie przyjeżdzac na mecz do Lublina, bo z tego zdziwienia możesz zawału serca dostać.
Człowieku nie kompromituj się więcej, bo na kazdym kroku widać, że o żużlu to Ty za bardzo pojęcia nie masz.