sting126 pisze:1. Czy uważacie, ze nasza drużyna jest taka słaba i nie wyjdziemy z 30 ??
2. Czy uwazacie ze Grzegorz Knapp, Jerzy Mordel, Daniel Jeleniewski na własnym torze są lepsi od Macka Kuciapy i go bedą objeżdżąc w niedzilee do woli ??
3. Wytypuj wynik niedzielnego spotkania ??
4. Jaki jest twój stosunek do Rzeszowa??
5. Ile przewidujesz wypadków w niedziele ??
Ad.1 Wyjdziecie, ale niewiele
Ad.2 Grzesiek na pewno, Jeleniowi tez raz sie uda.
Ad.3 54-36
Ad.4 do miasta i ludzi? czy do klubu i kibicow? do pierwszego jak najbardziej ok, do klubu niestety nie bardzo (dzieki kibicom glownie,zmienilo mi sie w tym sezonie)
Ad.5 no kilka niestety bedzie - obstawiam, ze ok.3, ale mam nadzieje ze zadnego.
ok , i poznalismy kolejne zdanie kibica z Lublina o Rzeszowie ;] Widac ze nie zabardzo nas ceni.... Tak sie zastanawiam, jak napisze przed mam nadzieje naszym meczem w czwórce, ze Miesiacowi tez raz sie uda objechac Karlssona, a ze Trojan go na bank zrobi to co byscie napisali ?? nie zna sie na zuzlu, a przede wszystkim co ??? bo mi sie wydaje ze NAPINACZ!!! kolejny raz udawadniam wam, bo na naszym forum nikt nie napisał, ze taki zawodnik robi waszego lidera.....
Ale cóz dzieki za odpowiedz, masz swoje zdanie jak widac nic tego nie zmieni ;] Prosiłbym o wiecej odpowiedzi kibiców Lubleskich ;]