PSŻ Poznań - Motor Lublin 17.06.2017
PSŻ Poznań - Motor Lublin 17.06.2017
Póki co mecz ten widnieje w kalendarzu Lamberta (przed chwilą ogłoszonym na fb) na ten tydzień więc pewnie pojedzie.
Każdy ma pewnie swoją koncepcję składu, ale chyba nie ma co robić rewolucji.
1. Pedersen
2. Burza/Bober
3. Miesiąc
4. Lambert
5. Jeleniewski
6. Brzeziński
7. Kuromonow
Liczę na rehabilitację co niektórych zawodników i mam nadzieje, że jeśli mają w sobie trochę sportowej złości, to pokażą to na torze w Poznaniu.
Każdy ma pewnie swoją koncepcję składu, ale chyba nie ma co robić rewolucji.
1. Pedersen
2. Burza/Bober
3. Miesiąc
4. Lambert
5. Jeleniewski
6. Brzeziński
7. Kuromonow
Liczę na rehabilitację co niektórych zawodników i mam nadzieje, że jeśli mają w sobie trochę sportowej złości, to pokażą to na torze w Poznaniu.
- niespokojny
- Trener
Re: PSŻ Poznań - Motor Lublin 17.06.2017
Po takiej kompromotacji Jeleniewski zdecydowanie zasluzyl na odpoczynek. 2007 spuszcza nas z ligi, 2012 najslabszy senior na wyjazdach i dzieki niemu brak e-ligi, 2014 przyczynia sie do naszego spadku prowadzac Grudziadz do zwyciestwa. Boje sie o ten rok bo widac zanosi sie na powtorke z rozrywki. To juz nie jest nawet namiastka tego zawodnika co jezdzil we Wroclawiu w e-lidze, albo chociaz w Grudziadzu. Nie dosc ze osly ma to do tego dochodzi tchorzliwa jazda, slepiec by zauwazyl jak zamyka gaz na wejsciach w luki.
A jezeli juz musi koniecznie jechac to nie pod numerem 5 tylko 3 albo 4.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
A jezeli juz musi koniecznie jechac to nie pod numerem 5 tylko 3 albo 4.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Co da drużynie odsunięcie Jeleniewskiego od składu?
Czy tak po prostu na zasadzie "na złość mamie odmrożę sobie uszy"?
PS. Też jestem zdania, że z juniorem powinien jechać Pedersen, a Jeleniewski albo z 1 w parze z Lambertem (jeśli ten miałby jechać za Burzę) albo w parze z Miesiącem pod 3 lub 4.
Czy tak po prostu na zasadzie "na złość mamie odmrożę sobie uszy"?
PS. Też jestem zdania, że z juniorem powinien jechać Pedersen, a Jeleniewski albo z 1 w parze z Lambertem (jeśli ten miałby jechać za Burzę) albo w parze z Miesiącem pod 3 lub 4.
Też nie widzę sensu odstawiania Jelenia. Że niby Oskar tańszy albo Burza? A jak nie daj Boże byśmy polegli w Poznaniu bez niego? Bo nie rozumiem, mecz zawalił fakt ale nie on jeden i nie pierwszy nie ostatni niestety. Gorzej już nie będzie... Ma okazję na rehabilitację i poprowadzenie nas do wygranej w Poznaniu...
Ps. Nic nie pisałem ale od początku sezonu uważałem że to Bjarne powinien jeździć z Juniorem przecież wiadomo było ze to lepszy, pewniejszy napieracz ogólnie jak i do pary z juniorami przede wszystkim takimi juniorami jakich mamy. Nawet jak u nas Miśkowiak jeździł i miał sezon życia to na torze w Lublinie Bjarne z nim wygrywał.
Ps. Nic nie pisałem ale od początku sezonu uważałem że to Bjarne powinien jeździć z Juniorem przecież wiadomo było ze to lepszy, pewniejszy napieracz ogólnie jak i do pary z juniorami przede wszystkim takimi juniorami jakich mamy. Nawet jak u nas Miśkowiak jeździł i miał sezon życia to na torze w Lublinie Bjarne z nim wygrywał.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Czy w ramach objezdzania juniorow nie mozna jakiegos mlodego puszczac zamiast Brzezińskiego, ktory i tak zaraz kończy "kariere"??
Otóż to. Aż się prosi, żeby zaczął jeździć Dawid Flis, rocznik 2000, czyli jeszcze 4.5 sezonu w roli juniora. Może on wystrzeli? Brzeziński niestety nie robi żadnych postępów, a i pożytku z niego nie będzie za rok żadnego. Niestety taka prawda.
Jelen out z numeru 5 (to chyba oczywiste), Maciek na leczenie i do tunera.
Staszku Burzo przepraszam, ze w Ciebie nie wierzylem wczesniej, ale teraz jestem pewien, ze w przeciwienstwie do niektorych, Ty przynajmniej znalazlbys ustawienia po 1-2 startach. Wroc do skladu na stale, wroc, wroc, wroc.
Nie wiedzialem zadengo meczu Poznania w tym roku, ale wspominajac zeszloroczna ekstralige na tamtjeszym stadionie mozemy byc pewni, ze o mijanki bedzie ciezko... A starty u nas szwankuja masakrycznie, w kazdym meczu.
Staszku Burzo przepraszam, ze w Ciebie nie wierzylem wczesniej, ale teraz jestem pewien, ze w przeciwienstwie do niektorych, Ty przynajmniej znalazlbys ustawienia po 1-2 startach. Wroc do skladu na stale, wroc, wroc, wroc.
Nie wiedzialem zadengo meczu Poznania w tym roku, ale wspominajac zeszloroczna ekstralige na tamtjeszym stadionie mozemy byc pewni, ze o mijanki bedzie ciezko... A starty u nas szwankuja masakrycznie, w kazdym meczu.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
1. Pedersen
2. Hansen/Bober/Burza
3. Miesiąc
4. Jeleniewski
5. Lambert
2. Hansen/Bober/Burza
3. Miesiąc
4. Jeleniewski
5. Lambert
tezetomaniak pisze:1. Pedersen
2. Hansen/Bober/Burza
3. Miesiąc
4. Jeleniewski
5. Lambert
Jak Pedersen i Lambert to nie Hansen. Trochę za dużo tych obcokrajowców
Wątpię żeby Sledź przesunął Daniela z 5. Od początku sezonu było mówione o tym że mają być biegi z wychowankami, czyli bieg juniorski i biegi juniorów z Danielem. Taka "atrakcja". Ale jak ktos inny miał by jechać już z tymi juniorami to wolał bym Lamberta, przynajmniej nikt go nie będzie blokował.
PS. Co z tym treningiem na obczyźnie, mam nadzieję że teraz ktos pójdzie po rozum do głowy i trening przed Poznaniem się odbędzie.
PS. Co z tym treningiem na obczyźnie, mam nadzieję że teraz ktos pójdzie po rozum do głowy i trening przed Poznaniem się odbędzie.
Ilu Polakow musi byc w skladzie w II lidze ? 2 czy 3? Bo to jest na prawde idealny moment, zeby zobaczyc w akcji Hansena. No ale tez nie kosztem Bjarne i Lamberta.
Ma ktoś może orientację jaką po połowie sezonu mamy statystykę wyjścia spod taśmy? Ile startów wygraliśmy (4:2 lub 5:1) ile na remis, a ile w plecy? Na moje ślepe oko to starty przegrywamy tak najbidniej 40:60 i gdyby nie szarże na dystansie Pawła, Staszka czy Pedersena to tych zwycięstw biegowych tyle by nie było co jest. Jak chcemy wygrać decydujące mecze NA BETONIE, na styku, na obcych torach przegrywając większość startów? No chybą, że przed każdym solidnie popada to wtedy ok.
Dla Daniela dałbym ultimatum, albo kropnie teraz 10+2 albo... dajmy szansę zarobić Hansenowi, bo będziemy tak gdybać co by jechał, a on nawet jeszcze nie spróbował naszych torów w tym roku.
Dla Daniela dałbym ultimatum, albo kropnie teraz 10+2 albo... dajmy szansę zarobić Hansenowi, bo będziemy tak gdybać co by jechał, a on nawet jeszcze nie spróbował naszych torów w tym roku.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
chyba 3 seniorów Polaków.
Z Ostrowem też przegrywaliśmy starty. Wygraliśmy wysoko bo tamci dali się objeżdżać na trasie. W Ostrowie jednak może nie być już tak różowo.
Z Ostrowem też przegrywaliśmy starty. Wygraliśmy wysoko bo tamci dali się objeżdżać na trasie. W Ostrowie jednak może nie być już tak różowo.
$korzen$ pisze:Ilu Polakow musi byc w skladzie w II lidze ? 2 czy 3? Bo to jest na prawde idealny moment, zeby zobaczyc w akcji Hansena. No ale tez nie kosztem Bjarne i Lamberta.
3 Polaków seniorów (max 2 obcokrajowców)
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
- niespokojny
- Trener
Jeszcze jedna uwaga. Po jakiego kija Miesiac ustawiany jest pod nr 3?? Dostaje lepsze pola startowe ale on i tak nie potrafi startowac wiec go notorycznie zakladaja. Jak go zamykaja do kraweznika to on nie jest w stanie juz nic zrobic. Z zewnetrznego pola moglby probowac po szerokiej przynajmniej albo przycinki. Marnotrastwo. Lepiej dac ten numer komus kto potrafi startowac. Bjarne pod 1, Jelen pod 3 a Lambert pod 5 zeby nikt mu nie przeszkadzal bo to zawodnik z topu I ligi.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
1. Jeleniewski
2. Burza
3. Lambert
4. Miesiąc
5. Pedersen
6. Ktokolwiek młody
7. Kuromonow
ewentualnie zamiana 3. z 5.
2. Burza
3. Lambert
4. Miesiąc
5. Pedersen
6. Ktokolwiek młody
7. Kuromonow
ewentualnie zamiana 3. z 5.
niespokojny pisze:Jeszcze jedna uwaga. Po jakiego kija Miesiac ustawiany jest pod nr 3?? Dostaje lepsze pola startowe ale on i tak nie potrafi startowac wiec go notorycznie zakladaja. Jak go zamykaja do kraweznika to on nie jest w stanie juz nic zrobic. Z zewnetrznego pola moglby probowac po szerokiej przynajmniej albo przycinki. Marnotrastwo. Lepiej dac ten numer komus kto potrafi startowac. Bjarne pod 1, Jelen pod 3 a Lambert pod 5 zeby nikt mu nie przeszkadzal bo to zawodnik z topu I ligi.
Dokładnie, Miesiąc powinien jechać z 2 lub 4. Startuje fatalnie więc przynajmniej by się mógł napędzić po orbicie.
Takie to oczywiste i aż dziw bierze że trener jeszcze na to nie wpadł.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
1. Pedersen
2. Burza
3. Jeleń
4. Miesiąc
5. Lambert
Robert pod 5. żeby nikt mu nie przeszkadzał i nawet po straconym starcie żeby mógł powalczyć. Danielowi postawić warunki, że albo zakręci się wokół dychy albo nie nabije sobie łatwej kasy na dwóch najbliższych meczach domowych z Opolem i Krosnem. Mamy kim jeździć, u nas na takie drużyny możemy wystawić chociażby Oskara. Takie mecze w II lidze powinny być dla naszych liderów nagrodą, więc jeśli Kapitan kolejny raz da ciała w ważnym dla klubu meczu nie będzie zasługiwał na żadną nagrodę.
2. Burza
3. Jeleń
4. Miesiąc
5. Lambert
Robert pod 5. żeby nikt mu nie przeszkadzał i nawet po straconym starcie żeby mógł powalczyć. Danielowi postawić warunki, że albo zakręci się wokół dychy albo nie nabije sobie łatwej kasy na dwóch najbliższych meczach domowych z Opolem i Krosnem. Mamy kim jeździć, u nas na takie drużyny możemy wystawić chociażby Oskara. Takie mecze w II lidze powinny być dla naszych liderów nagrodą, więc jeśli Kapitan kolejny raz da ciała w ważnym dla klubu meczu nie będzie zasługiwał na żadną nagrodę.
Motor mocny
Tak jak mówią forumowicze powyżej - Daniel nie może jeździć w parze z juniorem, jest to zbyt ryzykowne na wyjazdach gdzie każdy bieg jest ważny. Najlepszym rozwiązaniem jest Lambert (kiedy może jeździć to niech jeździ). Kuciapa póki co niech się wykuruje a silniki na warsztat - jeszcze będzie nam potrzebny. Teraz trzeba wygrać - Pytel to nie Nowak, a Borodulin to nie Berntzon. Muszą tylko chłopaki potrenować - Łódź czy Tarnów nie są daleko, bo próba toru może nie wystarczyć.
- tezetomaniak
- Trener
jerry78 pisze:Jak Pedersen i Lambert to nie Hansen. Trochę za dużo tych obcokrajowców
Racja. No to jesteśmy w dupie
Bardzo słuszne uwagi. Jak usłyszałem w Gnieźnie, że z wewnętrznego jedzie Lambert, który lata poezję przy płocie a z zewnętrznego Bjarne już wiedziałem że to zarżnięcie Roberta. I tak niestety się stało. Bjarne bardzo skutecznie blokował Roberta. Ja wiem że to nie miało znaczenia ale w playoff będzie miało.trener musi wiedzieć takie rzeczy
Jeżeli w najbliższym meczu przepisanie numerów startowych naszych zawodników się nie zmieni, to jasne będzie ze ryba nie nadaje się na trenera.
Tak jest. To kibice powinni być trenerem i w formie demokratycznego głosowania ustalać skład na forum 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Hehe. Lubimy szybko strącać trenerów z piedestału; ) Wykladnią dla działań Śledzia będą dopiero nieskuteczne rozmowy z Danielem na temat poprawy jego jazdy oraz nieprzygotowanie handicapu toru na play-off. Jeśli nasz "lider" dalej będzie zawalać poszczególne biegi, to jestem pewien, że pod piątką zacznie jeździć ktoś inny.
W Poznaniu wygramy. Spacerku nie będzie, ale trzy punkty pojadą do Lublina.
W Poznaniu wygramy. Spacerku nie będzie, ale trzy punkty pojadą do Lublina.