Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49
No i znowu jakieś dziwne rzeczy się dzieją przed meczem ze Stalą. W Gdańsku przekładają mecz na jutro, co przy ewentualnej porażce Rzeszowa w Lublinie stanie się kolejnym powodem aby nas nazwać gupimi farciarzami, słabszymi, ale szczęściarzami. Druga rzecz: Rzeszów ośmiesza się wg mnie opłacając jakieś obserwatora co to ma niby skontrolować "spreparowany" tor i po jego interwencji nasi nie będą potrafili już się znaleźć na torze i niby mamy przegrać. Niech lepiej kupią motocykl jakiemuś juniorowi zamiast wywalać kasę i liczyć na walkower. (Niektórzy na forum w Rzeszowie myśleli, że dostaną walkower z Gdańskiem za to, że tam padało
)
-
Kamil232
arek200 pisze:No i znowu jakieś dziwne rzeczy się dzieją przed meczem ze Stalą. W Gdańsku przekładają mecz na jutro, co przy ewentualnej porażce Rzeszowa w Lublinie stanie się kolejnym powodem aby nas nazwać gupimi farciarzami, słabszymi, ale szczęściarzami. Druga rzecz: Rzeszów ośmiesza się wg mnie opłacając jakieś obserwatora co to ma niby skontrolować "spreparowany" tor i po jego interwencji nasi nie będą potrafili już się znaleźć na torze i niby mamy przegrać. Niech lepiej kupią motocykl jakiemuś juniorowi zamiast wywalać kasę i liczyć na walkower. (Niektórzy na forum w Rzeszowie myśleli, że dostaną walkower z Gdańskiem za to, że tam padało)
Miałem juz nie pisac ale napisze ostatni post ;]
Po pierwsze pokaz taki wpis w którym myśleliscmy ze bedzie walkower
Po drugie i najwazniejsze, jesli mecz odbedzie sie w niedziele bez kontuzji, i po sportowej walce na torze wygracie to spotkanie , to JAKO PIERWSZY PRZYJDE WAM POGRATULOWAC ZWYCIESTWA !!!
Pozdro ;]
Kamil232 pisze:Po pierwsze pokaz taki wpis w którym myśleliscmy ze bedzie walkower![]()
nikt tak nie pisał
Tomi pisze:Ale w komentarzach na stronie pisze ze w Gdansku leje i nie wiadomo czy mecz dojdzie do skutku. Mam pytanie czy jesli mecz nie zostanie rozegrany dzisiaj to czy stal wygrywa walkowerem czy przegrywa![]()
![]()
Wie ktos jak to jest z tymi przepisami
Może nie dokładnie tak, ale przyznasz że brzmi śmiesznie
Kamil232 pisze:Po drugie i najwazniejsze, jesli mecz odbedzie sie w niedziele bez kontuzji, i po sportowej walce na torze wygracie to spotkanie , to JAKO PIERWSZY PRZYJDE WAM POGRATULOWAC ZWYCIESTWA !!!
Pozdro ;]
Dobra, ale w tym meczu Lublin jedzie osłabiony, więc co powiesz na to?? Wy jedziecie w pełnym składzie. pomyśl co byś powiedział jakbyście wygrali w niedzielę, a ja bym wyjechał, że jesteście farciarze i że jakby Piszcz nie jechał to byście baty dostali??
-
Kamil232