Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Zulu
Junior

#251 Postautor: Zulu » 9 lipca 2004, o 21:40

Jeszcze dzisiaj o hokeju nic nie pisaliście...

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#252 Postautor: arek200 » 9 lipca 2004, o 21:57

No i znowu jakieś dziwne rzeczy się dzieją przed meczem ze Stalą. W Gdańsku przekładają mecz na jutro, co przy ewentualnej porażce Rzeszowa w Lublinie stanie się kolejnym powodem aby nas nazwać gupimi farciarzami, słabszymi, ale szczęściarzami. Druga rzecz: Rzeszów ośmiesza się wg mnie opłacając jakieś obserwatora co to ma niby skontrolować "spreparowany" tor i po jego interwencji nasi nie będą potrafili już się znaleźć na torze i niby mamy przegrać. Niech lepiej kupią motocykl jakiemuś juniorowi zamiast wywalać kasę i liczyć na walkower. (Niektórzy na forum w Rzeszowie myśleli, że dostaną walkower z Gdańskiem za to, że tam padało :D )

Kamil232

#253 Postautor: Kamil232 » 9 lipca 2004, o 22:04

arek200 pisze:No i znowu jakieś dziwne rzeczy się dzieją przed meczem ze Stalą. W Gdańsku przekładają mecz na jutro, co przy ewentualnej porażce Rzeszowa w Lublinie stanie się kolejnym powodem aby nas nazwać gupimi farciarzami, słabszymi, ale szczęściarzami. Druga rzecz: Rzeszów ośmiesza się wg mnie opłacając jakieś obserwatora co to ma niby skontrolować "spreparowany" tor i po jego interwencji nasi nie będą potrafili już się znaleźć na torze i niby mamy przegrać. Niech lepiej kupią motocykl jakiemuś juniorowi zamiast wywalać kasę i liczyć na walkower. (Niektórzy na forum w Rzeszowie myśleli, że dostaną walkower z Gdańskiem za to, że tam padało :D )

Miałem juz nie pisac ale napisze ostatni post ;]

Po pierwsze pokaz taki wpis w którym myśleliscmy ze bedzie walkower :shock: :shock: nikt tak nie pisał :|

Po drugie i najwazniejsze, jesli mecz odbedzie sie w niedziele bez kontuzji, i po sportowej walce na torze wygracie to spotkanie , to JAKO PIERWSZY PRZYJDE WAM POGRATULOWAC ZWYCIESTWA !!!

Pozdro ;]

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#254 Postautor: arek200 » 9 lipca 2004, o 22:11

Kamil232 pisze:Po pierwsze pokaz taki wpis w którym myśleliscmy ze bedzie walkower :shock: :shock: nikt tak nie pisał :|

Tomi pisze:Ale w komentarzach na stronie pisze ze w Gdansku leje i nie wiadomo czy mecz dojdzie do skutku. Mam pytanie czy jesli mecz nie zostanie rozegrany dzisiaj to czy stal wygrywa walkowerem czy przegrywa :?: :?: :?: Wie ktos jak to jest z tymi przepisami :?:

Może nie dokładnie tak, ale przyznasz że brzmi śmiesznie

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#255 Postautor: arek200 » 9 lipca 2004, o 22:18

Kamil232 pisze:Po drugie i najwazniejsze, jesli mecz odbedzie sie w niedziele bez kontuzji, i po sportowej walce na torze wygracie to spotkanie , to JAKO PIERWSZY PRZYJDE WAM POGRATULOWAC ZWYCIESTWA !!!

Pozdro ;]

Dobra, ale w tym meczu Lublin jedzie osłabiony, więc co powiesz na to?? Wy jedziecie w pełnym składzie. pomyśl co byś powiedział jakbyście wygrali w niedzielę, a ja bym wyjechał, że jesteście farciarze i że jakby Piszcz nie jechał to byście baty dostali??

Kamil232