Motor Lublin - KSM Krosno 9.07.2017
- _piotrusss
- Kadrowicz
Re: Motor Lublin - KSM Krosno 9.07.2017
W wywiadzie dla Dziennika Wschodniego Piotr Więckowski ucina temat wypożyczenia Oskara z Wrocławia.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- MikeMistrz
- Senior
W takim razie totalnie niezrozumiała decyzja Śledzia o odstawieniu od składu Burzy. Bober jest bezużyteczny w tym roku z naszej perspektywy.
- niespokojny
- Trener
Moze na baraż go objezdzaja 
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Syfy podają, że w przypadku przełożenia barażu lub finału DPŚ (z piątku na sobotę, z soboty na niedzielę)- co wg prognoz pogody jest prawdopodobne - to wszystkie mecze ligowe w Polsce zostaną odwołane. :/
Nie widzę, żeby Kuciapa albo Fierlej byli obecni w składzie Reprezentacji. A Francuzi z Bellego chyba się nie zakwalifikowali. A Lamberta nie ma w składzie awizowanym. Więc dlaczego ?
Nie widzę, żeby Kuciapa albo Fierlej byli obecni w składzie Reprezentacji. A Francuzi z Bellego chyba się nie zakwalifikowali. A Lamberta nie ma w składzie awizowanym. Więc dlaczego ?
- _piotrusss
- Kadrowicz
Kluby 1 LŻ. oraz 2 LŻ dostały informację z GKSŻ że jeśli będą chciały jechać to będą mogły. Formalnie mecze będą odwołane ale kluby przy ustalaniu nowego terminu będą mogły wskazać ten niedzielny 
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:W wywiadzie dla Dziennika Wschodniego Piotr Więckowski ucina temat wypożyczenia Oskara z Wrocławia.
Czy ja wiem czy ucina ? Powiedział, że na ten moment nie ma tematu.
Trzeba też pamiętać, że nie było też tematu startu Lamberta w Gnieźnie.
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Czas na zmiany :]
- _piotrusss
- Kadrowicz
Wywnioskowałem to z jego opisu sytuacji we Wrocławiu. Ona się nie zmieni a jest powodem tego że nie widzi sensu w próbach ściągnięcia Oskara.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Czy będą dzisiaj czynne kasy?
+10 punktów dla DJa za Judas Priest
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Mam mocny niedosyt po tym meczu, wynik wymeczony, ta samowola Bellego powinna dawac do myslenia.
Nie moge patrzec na Daniela, wynik go broni, ale styl? Dosyc marnie to wyglada. Bjarne pewnie za rok bedzie liderem w II lidze, my zawsze musimy przeplacic za bycie przechowalnia. Poza tym wychodzi na to ze Oskar (niemile widziany przez wielu) wygral ten mecz, a Kuciapa powinien chyba sie wyleczyc, albo zaczac walczyc w Argentynie.
Nie moge patrzec na Daniela, wynik go broni, ale styl? Dosyc marnie to wyglada. Bjarne pewnie za rok bedzie liderem w II lidze, my zawsze musimy przeplacic za bycie przechowalnia. Poza tym wychodzi na to ze Oskar (niemile widziany przez wielu) wygral ten mecz, a Kuciapa powinien chyba sie wyleczyc, albo zaczac walczyc w Argentynie.
Jeśli to było wszystko na co stać naszą drużynę to będziemy mieli ciężki weekend w Wielkopolsce. Jeleniewski i Pedersen snują się po torze z tym, że ten pierwszy w dwóch ostatnich biegach coś zrobił z maszynami albo tor był bardziej przyczepny, bo jechał pewniej i wykręcił dobre czasy. Kuciapa jest cieniem, a jego akcje z blokowaniem Miesiąc pozostaną na długo w mojej pamięci. Plusy to powroty: Bobera - szybki i pewnie prowadzący maszynę oraz Peronia, z którego będą ludzie. To jedyny z naszych juniorów, o którego nie drżę gdy wchodzi w łuk. Frekwencja rewelacyjna. W Lublinie da się nawet ze słabszym przeciwnikiem, w wakacje, przy wspaniałej pogodzie i blamażu w poprzednim meczu. Niesamowite. Konferansjerka to przy tym zestawie jak zwykle poezja.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- niespokojny
- Trener
Kuciapa skończył się wraz z upadkiem w Krośnie. Tragedia. Tu psychika i być może sprzęt dają znać o sobie. Ja nie wierzę, że po 3 miesiącach się jeszcze nie wyleczył jak ze złamanymi obojczykami jadą po tygodniu czasu i to na poziomie e-ligi.
Ogólnie Ci nasi liderzy to jacyś wyblakli. Mówiąc językiem żużlowym - jadą do tyłu. Z meczu na mecz gorzej.
Nie wiem czy wobec powyższego, wypożyczenie Bobera by coś pomogło w awansie.
Ogólnie Ci nasi liderzy to jacyś wyblakli. Mówiąc językiem żużlowym - jadą do tyłu. Z meczu na mecz gorzej.
Nie wiem czy wobec powyższego, wypożyczenie Bobera by coś pomogło w awansie.
Wedlug mnie Bober sie nadaje wylacznie na nasz tor, no chyba ze oczekujemy od niego 5 pkt na wyjedzie, to moze i tak
Widzę dużo marudzenia.zupelnie jakbyśmy przegrali.a przecież jechaliśmy z dobrą drużyną z wielkimi szansami na play-offy. Nasze zwycięstwo ani przez chwilę nie było zagrożone. Pewnie że niedosyt może być bo nie wygraliśmy do 25. Ale nikt się na torze nie położy bo jedzie z dream teamem
E tam panowie przesadzacie. Nikt chyba nie myślał że Krosno to będą chłopcy do bicia. To jest dobra drugoligowa ekipa, pewnie się jeszcze z nimi spotkamy.
Ja tam miło spędziłem dzisiejsze popołudnie, fajny meczyk, dobry powrót Oskara, Peroń jeszcze nie pewnie, ale to nasz najlepszy junior. Frekwencja super, za kilka dni będziemy się martwic jaki sklepać skład na Poznań i Ostrów. Dobrze, że Ostrów tam wtopił.
Ja tam miło spędziłem dzisiejsze popołudnie, fajny meczyk, dobry powrót Oskara, Peroń jeszcze nie pewnie, ale to nasz najlepszy junior. Frekwencja super, za kilka dni będziemy się martwic jaki sklepać skład na Poznań i Ostrów. Dobrze, że Ostrów tam wtopił.
Gelo pisze:Widzę dużo marudzenia.zupelnie jakbyśmy przegrali
Gelu, sorry za marudzenie, ale jak chce sie byc najlepszym, to trzeba likwidowac bledy, a nie poklepywac sie po plecach za sukcesy. Ale oczywiscie ciesze sie i wogole, wynik mi pasuje, tylko ten styyyyyl
Staram sie nie wrzucac na Daniela, ale mam nieodparte odczucie, ze on juz szuka emerytury...
Ale trzeba też zluzować, żużel to nie tylko tabela i wyniki, ale fajne widowisko, a ludzie u nas lubią to oglądać skoro tak licznie przychodzą na stadion. Dzieciaki zadowolone, bo mogą sobie przybić piątkę z kapitanem i wziąć od niego autograf. Klimat do żużla w naszym mieście jest.
Jeśli chodzi o to co będzie za tydzień, cóż trzeba wygrać przynajmniej z Poznaniem trener się będzie martwił, ale chyba wychodzi na to, że Kuciapa powinien znaleźć się na ławie, a jechać za niego Bober.
Jeśli chodzi o to co będzie za tydzień, cóż trzeba wygrać przynajmniej z Poznaniem trener się będzie martwił, ale chyba wychodzi na to, że Kuciapa powinien znaleźć się na ławie, a jechać za niego Bober.
Gelo pisze:Widzę dużo marudzenia.zupelnie jakbyśmy przegrali.a przecież jechaliśmy z dobrą drużyną z wielkimi szansami na play-offy. Nasze zwycięstwo ani przez chwilę nie było zagrożone. Pewnie że niedosyt może być bo nie wygraliśmy do 25. Ale nikt się na torze nie położy bo jedzie z dream teamem
Rozmiary zwycięstwa to jedno, ale styl to inna sprawa. Błędy z dzisiejszego spotkania muszą być na pierwszym planie, bo mamy dwa ostre spotkania w następny weekend. W związku z lekkim podejściem do tematu słabych stron naszego zespołu spodziewam się raczej dwóch porażek niż dwóch zwycięstw.
Żużel się teraz tak wyrównał, że stał się kompletnie nieprzewidywalny. Trzeba to po prostu zaakceptować. A styl? Za wrażenia artystyczne punktów nie dają. Do tej pory jedyny powód do zmartwienia to Gniezno. Z Lambertem za Maćka możemy poszczypac i Poznań i Ostrów
Gelo pisze:Żużel się teraz tak wyrównał, że stał się kompletnie nieprzewidywalny. Trzeba to po prostu zaakceptować. A styl? Za wrażenia artystyczne punktów nie dają. Do tej pory jedyny powód do zmartwienia to Gniezno. Z Lambertem za Maćka możemy poszczypac i Poznań i Ostrów
Lambert jedzie w obu spotkaniach?
- niespokojny
- Trener
Tylko w Poznaniu.
Według strony zawodnika jedzie w Poznaniu i Ostrowie.
http://www.robertlambertracing.com/event-calendar/
Było jakieś info że odpuszcza Ostrów?
http://www.robertlambertracing.com/event-calendar/
Było jakieś info że odpuszcza Ostrów?
Jego drużyna w Anglii ma mecz zaplanowany na Niedzielę
http://www.newcastlediamonds.co/fixtures.asp
Sun 16 Newcastle Diamonds v Workington Comets H 6:30pm Championship
http://www.newcastlediamonds.co/fixtures.asp
Motor mocny
Jeleń, moim zdaniem, jest bez sprzętu. U Kuciapy nic się nie zmieniło, czyli w miarę zawodów coraz gorzej. Pedersen potrafi przegrać z każdym od przeciętności w górę, a Miesiąc startuje już gorzej od szkółkowiczów.
Jeśli tak to wygląda po miesiącu na dociągnięcie niedociągnięć, to lepiej już w tym sezonie nie będzie. Awans uznam za niespodziankę.
Peroń ma potencjał. Myślę, że jeśli będzie unikał kłopotów, już niedługo może nas zaskoczyć.
Jeśli tak to wygląda po miesiącu na dociągnięcie niedociągnięć, to lepiej już w tym sezonie nie będzie. Awans uznam za niespodziankę.
Peroń ma potencjał. Myślę, że jeśli będzie unikał kłopotów, już niedługo może nas zaskoczyć.
Mamy fajną drużynę, tylko ma jedną wadę :brak zalet