W zeszłym roku to i Miesiąc sieknął 2,185 i był 4. zawodnikiem I ligi. Tylko te ubiegłoroczne statystyki były trochę przekłamane przez to, że połączone były ze sobą dwie ligi i można było nabić średnią na słabeuszach.
Ciężko także porównywać obecną II ligę do tej z 2015 roku. Wówczas w II lidze można było naliczyć 3-4 rozsądnych żużlowców (Gafurow, Zetterstroem i Dryml... może Lahti jeszcze), reszta to większy lub mniejszy szrot. W tym roku takich zawodników jest ok. 10.
W 2015 r. Dolny i Brzozowski mieli odpowiednio 4. i 5. średnią. W tym roku mają 17. i 21. Moim zdaniem trzymają równy, mierny poziom drugoligowych średniaków.
Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017] godz. 18.30
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017]
Miesiac nie jezdzil na wyjazdach, tzn zaliczyl jeden wyjazd do Rawicza czego nie mozna powiedziec o Dolnym. Gdyby nie to Miesiac mialby zapewne srednia w takich samych okolicach co Dolny, ktory musial sobie radzic (i niezle radzil) na ciezkim torze w Pile i na wyjazdach. wygryzl ze skladu owczesnego matadora Pilskiego toru Piotra S. 
Po dzisiejszym treningu mamy potwierdzenie że na obecną chwilę z dwójki Stasio Maciek, to zdecydowanie lepiej jeździ Burza.
Zawodnicy pościgali się i najlepiej wypadła jak dla mnie trójka Bober Jeleń i Miesiąc (kolejność nie przypadkowa). Bardzo dobrze radził sobie Peroń ambitnie atakował i gryzł naszych seniorów.
Teraz tylko módlmy się o pogodę na niedzielę.
Zawodnicy pościgali się i najlepiej wypadła jak dla mnie trójka Bober Jeleń i Miesiąc (kolejność nie przypadkowa). Bardzo dobrze radził sobie Peroń ambitnie atakował i gryzł naszych seniorów.
Teraz tylko módlmy się o pogodę na niedzielę.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Na razie póki co, pokazują jutro, w niedzielę i poniedziałek deszcz.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Mecz odwołany.Nowy termin czwartek.
-
mechanizator
- Junior
Lambert ma wolne w czwartek czy gdzieś jeździ ? Bo ja go moge przekimać co chłopak będzie latać w ta i nazad