Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017] godz. 18.30
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wielkopolski [03.09.2017]
Pytanie czy GKSŻ będzie respektował własny regulamin? Wątpię. Zresztą czy w naszym interesie będzie finał z Gnieznem na tygodniu, skoro w niedzielę ma być ładna pogoda?
O to się nie bój, Już leśne dziadki obmyśliły wszystko...
- niespokojny
- Trener
Z drugiej strony porownanie Kuciapy i Burzy w boju to byloby cos. Pod warunkiem awansu. Martwi mnie tylko ze nic juz przy sprzecie ewentualnie nie poprawia. Gksz bawi sie w drukarzy niestety. Mimo wszystko lepiej jechac w niedziele niz czekac az nam dowala termin, ktory Lambert mialby zajety.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Na bank jutro Masters nie jedzie ? Wszyscy są pewni ?
Powiem tyle: sędzia i komisarz to zwykłe klauny i miękkie fajki. Po co było mydlić oczy kibicom z tym przełożeniem godziny meczu? Między innymi przez takich śmieci żużel upada. Przewiozłem dupę pod stadion, żeby się dowiedzieć, że odwołali mecz. Sędzia, komisarz: walcie się na łeb.
Co do klubu: czapki z głów. Program zawodów na poziomie ekstraligowym. "Odwadnianie" toru na poziomie kosmicznym, bo na żużlu jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Brawo! Ale skoro tak pogrywają to niech teraz sędzia z komisarzem i najlepiej ze Staszewskim butami ubijają ten tor. Najlepiej niech jeszcze Szymański i Fiałkowski przyjadą w glanach i im pomogą. Ehh... Dorżną nam tą naszą dyscyplinę na amen.
Co do klubu: czapki z głów. Program zawodów na poziomie ekstraligowym. "Odwadnianie" toru na poziomie kosmicznym, bo na żużlu jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Brawo! Ale skoro tak pogrywają to niech teraz sędzia z komisarzem i najlepiej ze Staszewskim butami ubijają ten tor. Najlepiej niech jeszcze Szymański i Fiałkowski przyjadą w glanach i im pomogą. Ehh... Dorżną nam tą naszą dyscyplinę na amen.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Na syfach przebokuja, ze Masters jedzie, poza tym wydaje mi sie, ze mozemy stosowac zz za Lamberta powolujac sie na ostatni punkt regulaminu podany przez kolege wyzej.
Nie jedzie jutro Masters trochę pobuszowałem na internecie i znalazłem coś takiego.
Chyba jasny komunikat że nie może jutro wystąpić i życzy powodzenia plus, że miał dwa razy odwołane mecze w tym tygodniu w PL
2 times in a week I've got to poland for a rain off! And I don't get to race in re staging tomorrow! Good luck Ostrow
Chyba jasny komunikat że nie może jutro wystąpić i życzy powodzenia plus, że miał dwa razy odwołane mecze w tym tygodniu w PL
Kargolo pisze:Powiem tyle: sędzia i komisarz to zwykłe klauny i miękkie fajki. Po co było mydlić oczy kibicom z tym przełożeniem godziny meczu? Między innymi przez takich śmieci żużel upada. Przewiozłem dupę pod stadion, żeby się dowiedzieć, że odwołali mecz. Sędzia, komisarz: walcie się na łeb.
Zgadzam się w 100%! Na miejscu Klubu nie angażowałbym już środków w jakieś specjalne przygotowywanie toru typu folia, trociny czy ubijanie go autami prywatnych firm. Niech sobie Krzyżaniak (którego nigdy nie lubiłem i teraz wiem, że dobrze robiłem) i jego misiaczki z Ostrowa osuszają tor, a przede wszystkim powinni oddać Motorowi kasę za zmarnowane przez nich nakłady.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/642 ... -zawodnika
zz za Lamberta chyba na prawde jest mozliwe? jak tak to jedzmy z zz! Bjarne, Jelen, Miesiac, Stacho czy Bober dadza rade, Kuciapa to za duze ryzyko mowie wam. Znowu go beda nasi po bandach wywozic.
zz za Lamberta chyba na prawde jest mozliwe? jak tak to jedzmy z zz! Bjarne, Jelen, Miesiac, Stacho czy Bober dadza rade, Kuciapa to za duze ryzyko mowie wam. Znowu go beda nasi po bandach wywozic.
$korzen$ pisze:https://m.sportowefakty.wp.pl/zuzel/642121/zmiana-przepisow-o-zastepstwie-zawodnika
Według mnie to wygląda tak samo jak z Grajczonkiem w Rzeszy plus ktoś przytaczał regulamin i ewidentnie możemy to zastosować zobaczymy jutro co zrobią
Podejrzewam że za Sama też będą mogli to samo zrobić
Masters ma mecz w Anglii wiec to kwestia czy Zerovia oplaci mu kare u nas natomiast jak nic wychodzi mozliwosc jechania z zz za Lamberta.
$korzen$ pisze:Masters ma mecz w Anglii wiec to kwestia czy Zerovia oplaci mu kare u nas natomiast jak nic wychodzi mozliwosc jechania z zz za Lamberta.
Na bank nie jedzie jutro Master na twitter napisał że nie jedzie jutro i życzy powodzenia
Cala zerovia kima w huzarze, razem z nimi Masters, nie wiem jednak jak to interpretowac, moze rano ma samolot?