proponuję pokazać naszym kochanym zawodnikom jak bardzio ich kochamy po tym ich dzisiejszym wyczynie
moja propozycja: transparent o treści::
DAWID!!!! GRZESIEK!!! TYLKO DLA WAS DZISIAJ PRZYÅšLIÅšMY
oprawa meczów po rzeszowie- propozycje dla fc
oprawa meczów po rzeszowie- propozycje dla fc
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 22:32 przez marcinza, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Gość
Śledź & Franków - tym Panom już podziękujemy !!!
Śledź & Franków - Mistrzowie Świata par klubowych !!!!
Śledź & Franków - w Krośnie bedziecie liderami !!!!!
Albo " Rybki " albo cipki !!!!
" Franek " niezły z Ciebie dzbanek !!!
" Szwedki " wyszły z mody !!!!
" Rico " Szwed robił co mógł !!!!
Ekstraligowe marzenia poszyły w pizdu !!!!
Śledź & Franków - Mistrzowie Świata par klubowych !!!!
Śledź & Franków - w Krośnie bedziecie liderami !!!!!
Albo " Rybki " albo cipki !!!!
" Franek " niezły z Ciebie dzbanek !!!
" Szwedki " wyszły z mody !!!!
" Rico " Szwed robił co mógł !!!!
Ekstraligowe marzenia poszyły w pizdu !!!!
- jas
- Senior
- Kontakt:
TRANSPARENTY:
według mnie punkt pierwszy i najwazniejszy to: " Jarek przepraszamy" czy inny o podobnej tresci.
kolejny to jak proponowal gawrzyk: " zaczniecie nas szanowac - bedziemy dopingowac"
trzeci : "dawid, tomek, grzesio - jestesmy tu tylko dla was"
i kolejny pomysl:podczs prezentacji nik nic nie krzyczy (tym bardziej obrazliwego) i wszyscy staja tylem do toru.
podczs meczu oczywiscie brawa tylko dla Grzesia i Dawida.
według mnie punkt pierwszy i najwazniejszy to: " Jarek przepraszamy" czy inny o podobnej tresci.
kolejny to jak proponowal gawrzyk: " zaczniecie nas szanowac - bedziemy dopingowac"
trzeci : "dawid, tomek, grzesio - jestesmy tu tylko dla was"
i kolejny pomysl:podczs prezentacji nik nic nie krzyczy (tym bardziej obrazliwego) i wszyscy staja tylem do toru.
podczs meczu oczywiscie brawa tylko dla Grzesia i Dawida.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Słuchajcie - proponuję nie działać pochopnie. Potem mecz zawali Grzesiek,i Dawid i co - bedziecie zmieniać transparenty? Bez sensu. Taki to jest sport, raz zawala jeden raz drugi. Ja wiem że po meczu na gorąco najłatwiej dać w skórę winowajcom, ale przypomnijcie sobie, że jeszcze nie tak dawno wieszalismy psy na słabych juniorach a wychwalaliśmy Darka.
-
Michael
-
wojtek 601
-
garsija_montex
-
konradeczek_fransik
hehe ale z Was kibice juz Wam jeden mecz nie wyszedl i chcecie dawac jakies transparenty buehe jestescie smieszni ZGADZAM SIE Z GELO nie dzialajcie pochoponie!!! zreszta to nie moja sprawa:):)
a jeden typek od was jest dobry za ile sie sprzedalismy bo machalismy niby flagami marmy bueheh a to byli jej pracownicy którzy "muszą" machac nimi heheh ale co tam macie swoje problemy:):)
a jeden typek od was jest dobry za ile sie sprzedalismy bo machalismy niby flagami marmy bueheh a to byli jej pracownicy którzy "muszą" machac nimi heheh ale co tam macie swoje problemy:):)
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
-
BARTEK1400
-
BARTEK1400
konradeczek_fransik pisze:hehe ale z Was kibice juz Wam jeden mecz nie wyszedl i chcecie dawac jakies transparenty buehe jestescie smieszni ZGADZAM SIE Z GELO nie dzialajcie pochoponie!!! zreszta to nie moja sprawa:):)
Jaki jeden mecz?????????przegraliśmy dwa mecze pod rząd.Dwa najłatwiejsze!!!!!!!!!!!