Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Karolina M.

#501 Postautor: Karolina M. » 12 lipca 2004, o 10:39

error
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2004, o 00:31 przez Karolina M., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#502 Postautor: Maxx » 12 lipca 2004, o 10:40

Wczoraj nie zawiedli właściwie tylko Grzesiek Knapp i Dawid Stachyra. Dawid pokazał wczoraj kawał dobrego żużla, wielkie brawa za to. Grzesiek jak to Grzesiek, jedno zero na koncie być musi, bo taka tradycja :D Ale z grona naszych seniorów tylko on jeden pokazał, że ma jaja i wie co znaczy honor...
Brawo Grzesiek! Brawo Dawid!

Franków i Śledź - bez komentarza...
Mordel - szkoda gadać.
Jeleniewski - tak samo cały czas czyli bezbarwnie.
Karlsson - spora wpadka na początku zawodów, ale potem znacznie lepiej

Mam tylko nadzieję, że za wczorajsze cyrkowe numery główni aktorzy przedstawienia słono zapłacą.
Tak być nie może, kilka tysięcy ludzi przychodzi na mecz i płaci niemałe pieniądze za bilety a kilku kolesi swoją postawą rzuca cień na całokształt dotychczasowych osiągnięć i w d...pie ma to co z takim trudem zbudowano w Lublinie...
Tylu ludzi starało się aby ściągnąć jak najwięcej kibiców na stadion, ciężko tyrało po to, żeby był żużel, żeby ludzie przyszli na stadion i zapłacili za bilety (czytaj: zasponsorowali klub) a wczoraj "kolesie z cyrku" przekreślili to wszystko i wypięli się na klub i kibiców.

Ylipulli

#503 Postautor: Ylipulli » 12 lipca 2004, o 10:48

Miałem coś napisać ale mi się ku.....a odechciało. Jeżeli chcecie "Panowie" stracić kibiców to sobie ku..........a tak poczynajcie .

DOBRZE ŻE BYLI TACY CO BRONILI HONORU NASZEJ DRUŻYNY.
BRAWA DLA G.KNAPPA, D.STACHYRY !!!

Ylipulli