I takie posty lubię czytać :)
A wie ktoś może dokładniej co Karol robił u nas?
Treningi
Re: Treningi
Motor mocny
Z tego co pisze Gelo cieszy Trofimov ale martwi Jeleń.
Chlopaki zdazyli odebrac silniki od tunera? Trzeba sie martwic seniorami przegrywajacymi z Trofimowem? Pederseny byly?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Trofimov naprawdę był szybki i walczył do konca.Pedersen przegrywał tylko z Baranem.No i chyba Trofimov przekonał Śledzia bo na koniec Jacek Ziólkowski podpisywal z nim jakieś kwity.
Bjarne wygrywał na luzie ze wszystkimi poza Karolem. Daniel i Bober bez rewelacji.Trzymali się po prostu liderów (chociaż Daniel raz po przegranym starcie odpuścił jazde a potem na trasie wypzedzil go... Peroń). Jeden wniosek po treningu. Zdaje się że przyczyną porażki naszej z Gnieznem byl... sprzęt.
Karol latał w innej lidze. Trofimow jak na pierwszy raz na naszym torze też. To mnie martwi. Karol podstawil Staszkowi swój sprzęt na którym robił co chciał ale Staszek tego nie wykorzystal
Karol latał w innej lidze. Trofimow jak na pierwszy raz na naszym torze też. To mnie martwi. Karol podstawil Staszkowi swój sprzęt na którym robił co chciał ale Staszek tego nie wykorzystal
Napisałem że jak jeździł sam to nie wyglądał na szybkiego. Ale skoro z seniorami dawał radę to się pewnie przełożył. Oby tak pozostało na niedzielę.Gelo pisze:Hm. Chyba byliśmy na dwóch innych treningach. Trofimow pokazal się bardzo dobrze. Dwa razy wygrał z Miesiącem który z kolei lał Daniela. Wiktor ma sprzęt z ekstraligi raz przegral moment startowy ze Staszkiem o cały motocykl a na wejściu w łuk już był motocykl z przodu