Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
rayallen

#526 Postautor: rayallen » 12 lipca 2004, o 15:19

Holywood no i na co przytaczasz te wypowiedzi???

Przecież one pochodza z komentarzy do newsa a nie z forum. A w tych komentarzach przeważnie wypowiadają się debile, którzy mają na rzeszowskim forum bana za chamstwo i inne tego typu rzeczy.

Chyba zapomniałeś, że kibic kibicowi nierówny. Akurat do tych fanów Stali co byli na meczu nie można mieć żadnych pretensji.

Gość

#527 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 15:23

a po to żeby taki mami-synek jak ty przestał lizać du... takim ćwokom jak Rzeszów !!!

myślałeś że ktoś z Rzeszowa na meczu coś takiego powie ? przeciez oni robili w majty już w drodze do Lublina.

Shack
Administrator

#528 Postautor: Shack » 12 lipca 2004, o 15:24

a wiecie po co Kaczmarek wołał Hanke ????????? az prosił o to spikera ?????????? wołał do z murawy jakby jakas katastrofa sie stała... dlatego ze dowiedzial sie ze w Gdańsku moze byc walkower dla GTŻ

rayallen

#529 Postautor: rayallen » 12 lipca 2004, o 15:28

Hollywood pisze:a po to żeby taki mami-synek jak ty przestał lizać du... takim ćwokom jak Rzeszów !!!

myślałeś że ktoś z Rzeszowa na meczu coś takiego powie ? przeciez oni robili w majty już w drodze do Lublina.

Śmieszny i przykry jesteś. Ale na szczeście to Twój problem nie mój. Przerzuc się na piłke nożną, bo do żużla to ty nie dorosłeś.

Wiem, że to wielka krzywda umiec przyznać się do tego, że ma się gorszy zespół i że to jest lizanie dupy, ale wolę lizac dupe niż prezentowac takie chamskie i prostackie podejście jak Ty.

łukasz

#530 Postautor: Å‚ukasz » 12 lipca 2004, o 15:31

szkoda ze kaczmarek tak leci z nami w hu... przeciez to on pomagal sciagnac do Lublina HANSA!!!

łukasz

#531 Postautor: Å‚ukasz » 12 lipca 2004, o 15:38

aha i jeszcze jedno...
to co robili nasi kibice to po prostu ŻENADA!!!
rozumiem przywitanie i kulturalny doping ale wymiana SZALIKOW I FLAG???????? jak rzeszow zaniosl flage na sektor sipmy to myslalem ze nasi ja spala a oni ja wywiesili... szkoda slow i to jeszcze jakby rzeszow mial jakis szacunek do nas a tu nic najezdzaja na nas na kazdym kroku a wy idziecie do nich na sektor i wlazicie im w dupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a po za tym to jakes same dzieci kilkunastoletnie ktore cos tam krzycza...
oj nie wiem czy to dobry pomysl bratac sie z ukraincami, juz nie pamietacie jak nas przyjeli u siebie,ile bylo ochrony i nie mozna bylo wyjsc z sektoru na druga strone. tak szybko puszczcie to w nie pamiec?
oczom nie wierzylem wczoraj na meczu... aj szkoda pisac

ermen
Zawodowiec

#532 Postautor: ermen » 12 lipca 2004, o 15:45

Hollywood brak słów na to co wypisujesz.
I ty uważasz się za kibica???
Wstyd mi za takich pseudo :oops:

Geest
Senior

#533 Postautor: Geest » 12 lipca 2004, o 15:45

Maxx pisze:Układ ala niegdysiejsze wschodnie RWPG :D

Rzeszowiakom Wszystko Pozostałym Gówno

co zas do wczorajszych wydarzen, to emocje raczej juz opadly, ale gorycz pozostaje. wczoraj dzialy sie rozne rzeczy, mam nadzieje, ze Dyrektor sie nie bedzie specjalnie przejmowal kibicami, wktory byli do tego stopnia wsciekli, ze krzyczeli co slina na jezyk przyniosla, albo po prostu bezmyslnie wtorowali innym w tym co tamci wykrzykiwali. byle jak byle z siebie wyrzzucic zlosc, niestety oberwalo sie niewinnym. a wiadomo, jak w gre wchodzi handel wynikiem to w pierwszej kolejnosci czesto bierze sie pod uwage zarzad, a dopiero potem mysli.
osobiscie wczoraj bylem w takim nastroju, ze mialem ochote to wszystko pier**** o beton i zostawic w cholere.
i ten tor, i zawodnicy, a na dokladke jeszcze nasze, kibicow, zachowanie.
mysle, ze po tym wszystkim powinno sie zorganizowac jakies spotkanie z kibicami, najlepiej przy okazji treningu. jest po prostu pare kwestii do wyjasnienia, a przede wszystkim trzeba by sprobowac odbudowac atmosfere, ktora sie zawalila jak kostki domina: zawodnicy-kibice-zarzad.... :cry: :cry: :cry: :cry: [/b]

Gość

#534 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 15:53

Ermen - puknij sie w główkę ptasi móżdżku !!!
Jak kibice z Rzeszowa napinajÄ… siÄ™ , bluzgajÄ… na nas , a mnie to wkur.... to ja jestem pseudo-kibiecem ?

Psudo-kibicem mogę nazwać ludzi których wali to co sie stalo wczoraj !
" Przegraliśmy i tyle " wy jesteście pseuo-kibicami , przyszliście na mecz obejżeliście porażke , i gówno was to obchodzi.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#535 Post