oprawa meczów po rzeszowie- propozycje dla fc
-
Gość
jas pisze:TRANSPARENTY:
według mnie punkt pierwszy i najwazniejszy to: " Jarek przepraszamy" czy inny o podobnej tresci.
kolejny to jak proponowal gawrzyk: " zaczniecie nas szanowac - bedziemy dopingowac"
trzeci : "dawid, tomek, grzesio - jestesmy tu tylko dla was"
i kolejny pomysl:podczs prezentacji nik nic nie krzyczy (tym bardziej obrazliwego) i wszyscy staja tylem do toru.
podczs meczu oczywiscie brawa tylko dla Grzesia i Dawida.
Was wszystkich już do reszty powaliło? mam propozycje dla pseudokibiców: jesli nie chcecie oglądac jazdy zawodników to nie przychodźcie na mecze... łaski nikomu nie robicie. A swoją droga ciekawe czy jesteście tacy odwazni: proponuję, żebyście podczas prezentacji wszyscy, ale to wszyscy co do jednego pokazali gołe tyłki... I co? pekacie czy pokażecie na co Was stac? tfu... na takich kibiców...
proponuję zimne piwko i trochę ochłoniecie, bo bzdury wypisujecie - KIBICE.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Ja mam inną propozycje dla fan klubu, przyszlo mi to do glowy już po meczu w Grudziądzu ale zapomniałem o tym napisać. A mianowicie może lepiej zacząć jakoś doceniać tych zawodników ktorzy podobaja nam sie najbardziej w danym meczu i najbardziej przyczynili sie do zwycięstwa naszej drużyny(i nie chodzi mi tu tylko o najwyższą zdobycz punktową). Mysle że fajnym gestem byłoby np. podarowanie po meczu takiemu wyróżniającemu sie zawodnikowi np. szampana (oczywiście nie oryginalnego
bo w końcu chodzi o symboliczne uhonorowanie kogoś). Ja moge podjąć sie ufundowania np. szmpana na najbliższy mecz a nawet na kilka. Może lepiej zacząc doceniać zawodników wyróżniających sie, a innych krytykować ale nie obrażać.
Ludzie weźcie się oblejcie zimną wodą bo wam chyła łby sie przegrzały. Nic na to nie poradzicie, że nasi zawodnicy poprostu olali sobie Rzeszowian. To sie stało i już tego nie odwrócimy durnymi transparentami. Jeśli juz dawac jakiś transparent to proponuje "Nie chcemy już więcej wpadek"
TÅ» TÅ» TÅ»
Rumi pisze:Ludzie weźcie się oblejcie zimną wodą bo wam chyła łby sie przegrzały. Nic na to nie poradzicie, że nasi zawodnicy poprostu olali sobie Rzeszowian. To sie stało i już tego nie odwrócimy durnymi transparentami. Jeśli juz dawac jakiś transparent to proponuje "Nie chcemy już więcej wpadek"
popieram. W całej rozciągłości. Jesli mecz sprzedany to zawodnicy nie mają się z czego tłumaczyc, ale jesli po prostu przegrany, to przeciez chyba nie specjalnie. Stal po przegranych wyscigach śpiewała: nic się nie stało...
Chyba teraz pora, żeby kibice Lublina na nastepnym meczu na prezentacji zaspiewali: "nic się nie stało". To mogłoby dodać otuchy zawodnikom.
pozdrawia:
Rafał Borowski
PS. A jesli ktoś nie chce oglądac jazdy naszych zawodników, to niech zostanie w domu w niedzielę.