Dobrym wyjściem byłoby również objechanie sezonu Oskarem, a za rok wypełnienie nim II linii na seniorce.
Mysle tak samo. Pytanie co wybierze Oskar.
Dobrym wyjściem byłoby również objechanie sezonu Oskarem, a za rok wypełnienie nim II linii na seniorce.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
$korzen$ pisze:Jak Lodz podpisze z Pajakiem, Hansem, Miskiem, Tungatem i do tego dorzuca jakiegos Gapinskiego czy Szczepaniaka to wciagnal ta lige nosem. Pajak i Hans to jest w kazdym meczu bite 26pkt z urzedu.
$korzen$ pisze:
Jak Lodz podpisze z Pajakiem, Hansem, Miskiem, Tungatem i do tego dorzuca jakiegos Gapinskiego czy Szczepaniaka to wciagnal ta lige nosem. Pajak i Hans to jest w kazdym meczu bite 26pkt z urzedu.
Wiktor wspomagany przez Amerykanina, to byłaby zabójcza para
Cooper pisze:Tez jestem zdania, ze Peron musi jezdzic. Popatrzmy na Dauga. Kostygovsy, ktore sie ledwo w luki skladaly zapieprzaja az milo. Nie popadajmy w paranoje.Dobrym wyjściem byłoby również objechanie sezonu Oskarem, a za rok wypełnienie nim II linii na seniorce.
Mysle tak samo. Pytanie co wybierze Oskar.

Cooper pisze:Grzesiecek a co sadzisz o wciaz aktualnym mistrzu swiata, sympatycznym i wiecznie usmiechnietym Gregu "Grinie" Hancocku? Czy lubelski klub powinien wyciagnac do niego pomocna dlon (wypelniona $$) w obliczu klopotow ze znalezieniem klubu w ekstralidze? :)Wiktor wspomagany przez Amerykanina, to byłaby zabójcza para
Cooper pisze:Grzesiecek a co sadzisz o wciaz aktualnym mistrzu swiata, sympatycznym i wiecznie usmiechnietym Gregu "Grinie" Hancocku? Czy lubelski klub powinien wyciagnac do niego pomocna dlon (wypelniona $$) w obliczu klopotow ze znalezieniem klubu w ekstralidze? :)Wiktor wspomagany przez Amerykanina, to byłaby zabójcza para
grzesieck pisze:
1. Hancock
2. Burza
3. Jeleniewski
4. Miesiac
5. Lambert
6. Peron
7. Kuromonow
Gelo pisze:Ja poproszę :)
1.Peter Kildemand
2.Robert Lambert
3.Dawid Lampart
4.Daniel Jeleniewski
5.Chris Holder
6.Wiktor Trofimov
7.Wiktor Lampart
Cooper pisze:Tez jestem zdania, ze Peron musi jezdzic. Popatrzmy na Dauga. Kostygovsy, ktore sie ledwo w luki skladaly zapieprzaja az milo. Nie popadajmy w paranoje.
A co miałoby to dać? Czy jakikolwiek junior zrobił postępy startując w Krośnie? Albo nawet w innym klubie II ligi?Myślę, że idealnym rozwiązaniem byłoby wypożyczenie Emila np. do Krosna,
istred pisze:A co miałoby to dać? Czy jakikolwiek junior zrobił postępy startując w Krośnie? Albo nawet w innym klubie II ligi?Myślę, że idealnym rozwiązaniem byłoby wypożyczenie Emila np. do Krosna,
istred pisze:A co miałoby to dać? Czy jakikolwiek junior zrobił postępy startując w Krośnie? Albo nawet w innym klubie II ligi?