Rozumiem, że medale również już rozdałeś? Nie zapominaj, że to tylko sport a nazwiska nie jeżdzą.DrPaiHiWo pisze:Jesli wzmocnienia miałyby się sprowadzć tylko do AJ, Karola, Lampartów i Sama, wtedy pierwsza czwórka będzie raczej w sferze marzeń...
Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Z niczego może być tylko nic.
AJ to jest przekozak, jestem przekonany że będzie top1 ligi.
A ja jestem przekonany, że nie będzie.
TOP 10 - pewnie tak, ale TOP 1 w życiu.
TOP 10 - pewnie tak, ale TOP 1 w życiu.
Lampart
Masters
Jeleniewski
Lambert
Jonsson
Lampart
Peron
Szalu nie ma, ale jest bardzo solidnie. Na 4 miejsce powinno styknac. Gorzej jak Jonsson dostanie biegunki, wtedy moze byc niewesolo.
Lambert i Masters na tym poziomie to zagadka. Moga odpalic a moze byc lipa. Utrzymac sie utrzymamy, chociaz w 2014 nie mielismy jakiegos gorszego skladu niz ten powyzej, a spadlismy z hukiem, wiec lepiej nie zapeszac ani nie krakac. Z lekkim optymizmem mozna czekac na sezon.
Masters
Jeleniewski
Lambert
Jonsson
Lampart
Peron
Szalu nie ma, ale jest bardzo solidnie. Na 4 miejsce powinno styknac. Gorzej jak Jonsson dostanie biegunki, wtedy moze byc niewesolo.
Lambert i Masters na tym poziomie to zagadka. Moga odpalic a moze byc lipa. Utrzymac sie utrzymamy, chociaz w 2014 nie mielismy jakiegos gorszego skladu niz ten powyzej, a spadlismy z hukiem, wiec lepiej nie zapeszac ani nie krakac. Z lekkim optymizmem mozna czekac na sezon.
grzesieck pisze:dawno nikt sie na forum nie zakladal :)
Jak coś, po oficjalnym ogłoszeniu składów, o jakąś dobrą rudą na myszach pędzoną mogę wejść.
Cooper pisze:DrPaiHiWo pisze:Jesli wzmocnienia miałyby się sprowadzć tylko do AJ, Karola, Lampartów i Sama, wtedy pierwsza czwórka będzie raczej w sferze marzeń...
Tylko? Dzizas, od tych plotek to sie mocno juz w dupach poprzewracalo :) Przychodzi konkretny grajek z eligi (poza Hancockiem nikogo lepszego stamtad nikt nie wyciagnal), jeden z lepiej rokujacych juniorow w PL i bardzo solidny senior z I ligi, do tego top3 II ligi. Czemu ten sklad ma byc gorszy od Gniezna, Krakowa, Pily czy Dauga?? I czemu ta czworka wtedy to sfera marzen? Czekam na jakies argumenty.
Podpisuję się obiema rękami. Od początku głosowałem na Mastersa bo moim zdaniem jest w Nim potencjał na solidnie punktującego zawodnika. Jeśli zrezygnował z części startów poza Polską i jest zakontraktowany z pierwszeństwem u nas to może być silny punkt drużyny.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Ge(L)u skoro w życiu, to pewnie masz na myśli przynajmniej kilku żużlowców którzy są lepsi w 1 lidze. To może4 się podzielisz z nami? :)
Wszystko Wam powiem po ogłoszeniu składów.
Misionis pisze:AJ to jest przekozak, jestem przekonany że będzie top1 ligi.
Biorę w ciemno żeby się załapał do Top 10 ligi. Jakoś mam nie jestem taki pewny tego Jonssona. Od 3 lat nic nie jedzie.
Spokojnie, AJ rozniesie ta lige niczym Lee w 2003, PK w 2004 czy chocby kilokarpi w 2005 który uratowal nam wówczas tylek.
Dobromir pisze:Misionis pisze:AJ to jest przekozak, jestem przekonany że będzie top1 ligi.
Biorę w ciemno żeby się załapał do Top 10 ligi. Jakoś mam nie jestem taki pewny tego Jonssona. Od 3 lat nic nie jedzie.
Pierwsza liga to inne realia. Będzie jechał jako prowadzący parę z innymi rywalami. W 1 lidze nie ma ani jednego zawodnika z większym potencjałem, zarówno sportowym jak i marketingowym
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Dodam jeszcze że w nowożytnym Motorze (od czasów Adamsa) nie było takiego nazwiska, to jest petarda.
To jeszcze nie musi być pełny skład. Poczekajmy z dywagacjami do oficjalnego info.
Gabriel Waliszko napisał na Twitterze tak:
"Jeśli nikt nie wycofa się w ciągu 4 godzin to o 18 będzie grube pociągnięcie na 2-ligowym froncie. Podkarpacie zarządzi...transfery konkret z wystrzałową armatą w roli głównej
"Jeśli nikt nie wycofa się w ciągu 4 godzin to o 18 będzie grube pociągnięcie na 2-ligowym froncie. Podkarpacie zarządzi...transfery konkret z wystrzałową armatą w roli głównej
Jędrzejak szuka klubu... Mamy dobry układ z Wrocławiem więc może by do nas :)
- tezetomaniak
- Trener
Ge(L)o pisze:Wszystko Wam powiem po ogłoszeniu składów.
Nie trzeba chyba pisać, że ze średnimi
Ze średnimi to na pewno.
Kolejność ligi już od kilkunastu minut ustalona.
Na kolejne emocje będziemy czekać do następnego okna transferowego
Kolejność ligi już od kilkunastu minut ustalona.
Na kolejne emocje będziemy czekać do następnego okna transferowego
dobek pisze:Jędrzejak szuka klubu... Mamy dobry układ z Wrocławiem więc może by do nas :)
No właśnie Jędrzejak podobno w Rzeszowie
Jeszcze chwila cierpliwości. Planowo powinniśmy podać skład o godz. 15.30. Jak na razie nikt nie trafia ze składem, więc radzimy poczekać na oficjalny komunikat !
info z fb
info z fb
Oczywiste jest, że z AJ zostało samo nazwisko. W Polsce od kilku lat ma kłopoty. Ale rzeczywiście nie może nam się w głowach poprzewracać. To aktualnie 5 zawodnik Europy przed przyszłorocznym uczestnikiem GP Pawlickim czy najlepszym zawodnikiem Nice Szczepaniakiem.W Nice nie ma na teraz lepszego zawodnika.
Skoro nikt nie trafia ze składem to ja rzekne tak: Kildemand Jeleń Lambert Lampart Jonsson Lampart
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Oni chyba chcą nas doprowadzić wszystkich do nerwicy :D
jacur78 pisze:Skoro nikt nie trafia ze składem...
Nikt nie wymienial Borczucha, to dlatego
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A Brzeziński to co ?