Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Re: Pozaligowe występy lubelskich zawodników
Kurde boli ( chodzi o niedzielny mecz) Dawid wygrywa w Gdańsku . Mam nadzieję że ten wynik powtórzy 21 kwietnia.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2018, o 18:49 przez Fantys, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawid ładnie :) dobry prognostyk przed meczem w Gdańsku...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ja liczę, że już w najbliższą niedzielę będzie podobnie punktowo jak dzisiaj. Oby to był dobry prognostyk.
Czyli psycha siadla w niedziele. W 2 dni formy sie nie lapie. Masters 2 lata temu tez mial w Gdansku swietny wystep. Miesiacowi chyba tylko nie za bardzo tam idzie.
Co najciekawsze, dużo wywalczył na trasie, a zawsze Dawid kojarzył mi się tylko ze startem.
Najgorzej jak najsłabszym ogniwem naszej drużyny okaże się el kapitano :)
Ale tak chyba jest. Nie należy skreślać nikogo po jednym meczu ale trzeba sobie powiedzieć uczciwie, że zawodnicy typu Jeleniewski Miesiąc czy Lampart jeżdżą po paręnaście lat na żużlu i spektakularnych sukcesów brak. Po prostu ligowi wyrobnicy w zależności od trafionego sprzętu druga dziesiątka 1 ligi pierwsza dziesiątka 2 ligi. Chyba najbliżej do Ekstraligi jest Lampartowi skoro potrafią w niej jeździć Mroczki, Barany czy Ułamki. To zresztą pokazał dzisiaj. A Daniel ma chyba pewne miejsce w składzie. Ma to o tyle walor że ja bym się nie odważył na odsunięcie go ze składu na mecz w Lublinie
A ja będę lansował tezę, że trzeba patrzeć na dwa mecze do przodu i w związku z tym na pewno na Gniezno nie powinni być odsunięci Daniel i Dawid. Dlaczego? Bo obaj powinni pojechać w Gdańsku. Co nie oznacza, że ma na Gniezno wypaść Miesiąc i zwolnić miejsce Masters owi, tu już zależy od "nosa" trenera. Ciężki temat, a swoim świetnym występem w Gdańsku Lampart sprawy nie ułatwił :]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:A ja będę lansował tezę, że trzeba patrzeć na dwa mecze do przodu i w związku z tym na pewno na Gniezno nie powinni być odsunięci Daniel i Dawid. Dlaczego? Bo obaj powinni pojechać w Gdańsku. Co nie oznacza, że ma na Gniezno wypaść Miesiąc i zwolnić miejsce Masters owi, tu już zależy od "nosa" trenera. Ciężki temat, a swoim świetnym występem w Gdańsku Lampart sprawy nie ułatwił :]
Zależy to też od formy Mastersa, nie zapominajmy, że był to 2 zawodnik 2 ligi z lepszą średnią od Lamberta, Jelenia czy Miesiąca.
Jeśli dojdzie do swojej optymalnej formy to powinien być pewnym punktem zespołu, a jeśli chodzi o Gdańsk to powiem szczerze, że kompletnie Miesiąca nie widzę, mimo całej sympatii do niego.
;]
Łełek na wyjazdach nie będzie tak skuteczny jak u siebie