MARIUSZ FRANKÓW - strzał w dziesiątkę!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#26 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 18:59

Nie gadaj że Baran jest taki dobry ! Franków jest dużo lepszy , tyle że mu się nie chce .

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#27 Postautor: Antyprzydupas » 12 lipca 2004, o 19:03

Nie wiem jak mozna tak nie doceniac klasy rywali, naprawde zal mi Ciebie...

mimo to pozdrawiam :D:D:D:D

Gość

#28 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 19:09

Może jeszcze MIesiąc jest lepszy od Śledzia ???
też mi ciebie żal fajfusie !!!!!!

Awatar użytkownika
Antyprzydupas

#29 Postautor: Antyprzydupas » 12 lipca 2004, o 19:16

Jezeli mialbym ocenic Ciebie to najtrafniejsza licza okreslajaca Ciebie jest - 0... i polecam Ci utwór Lady Pank "Mniej niż zero" bo pasuje do Ciebie w 100%... Nie twierdze i nigdzie nie napisalem ze jest lepszy Miesiac. Po prostu patrzac na to jak sie prezentuja uwazam ze Karolowi nic nie brkaue w porownianu do Mariusza co udowadnial w poprzxendim sezonie i pod koniec obecnego.

pozdro

Gość

#30 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 19:28

Możesz mnie conajwyżej cmoknąć w mój hollywoodzki tyłek łosiu !

Geest
Senior

#31 Postautor: Geest » 12 lipca 2004, o 20:05

pamietam jak po meczu w ostrowie frankow podbiegl do kibicow cieszyc sie z wygranej. widac bylo, ze ta radosc byla szczera. tym bardziej nie moge uwierzyc w to co sie stalo, ale ostatnie wyniki mowia chyba same za siebie. cios w plecy, podobnie jak od sledzia. to samo potem my-kibice na oslep wymierzylismy dyrektorowi Siwkowi. choc akurat w przypadkow kibicow byl to troche atak w stylu ranionego konia, co niewiele myslac wymachuje kopytami na oslep. przzykro nam :cry:
ale sie wszystko pogmatwalo... szkoda. juz pal licho te ekstralige, ale atmosfere wokol zespolu trzeba koniecznie odbudowac.
moze jakies spotkanie z kibicami czy cos?

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#32 Postautor: maestro76 » 14 lipca 2004, o 19:36

najlepiej " podziekowac " frankowowi za wspolprace i nie marnowac juz ciezko zdobytych srodkow od sponsorow
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#33 Postautor: Dobromir » 14 lipca 2004, o 22:04

Nie można po jednym meczu przekreślać zawodnika. Ja bym się go tak szybko nie pozbywał tym bardziej ze i w jego miejsce kogos trzebaby kupic. Moim zdaniem w przypadku zostania w 1 lidze Franków byłby idealnym rezerwowym na wypadek kontuzji :? bo na Mordela to już nie moge patrzeć

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#34 Postautor: Regdal » 14 lipca 2004, o 22:37

Nie gadaj że Baran jest taki dobry ! Franków jest dużo lepszy , tyle że mu się nie chce .

To nie Baran jest lepszy od Franka,lecz jakiÅ› pajac Karczmarek.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#35 Postautor: jas » 14 lipca 2004, o 22:50

Karol Baran jest zdecydowanie lepszy od Frankowa. Nie jest to zasługą pana Kaczmarka, bo Baran miał już więcej udanych meczy w tym sezonie, a Franków jeszcze nie zrobił 2-cyfrowego wyniku. Co do niego samego to uważam, że jego postaw w dwóch ostatnich meczach była żenująca (więc nie tylko z Rzeszowem) i jeśli w meczu z Gorzowem nie pokarze czegoś rewelacyjnego to należy go wywalic ze składu a nawet zawiesić.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Piotrbaz

#36 Postautor: Piotrbaz » 14 lipca 2004, o 23:00

franków .. heh strzał w dziesiątke.. widac ze trzeba zmienic nazwe tematu.. zaraz sie pewnie posypią posty typu: jeszcze zobaczycie nei powiedział ostatniego słowa i bla bla bla ....

franków niestety ale nie zagrzeje u nas miejsca na wiecej niz jeden sezon..

P.S w nastepnym sezonie zapewne zabraknie sledzia frankówa , jeleniewskiego i mordela..
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2004, o 23:01 przez Piotrbaz, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#37 Postautor: maestro76 » 14 lipca 2004, o 23:00

Nie można po jednym meczu przekreślać zawodnika.

ja go nie przekreslam po jednym meczu ale po calym sezonie!
mial byc w miejsce roberta....a co zrobil?
no comments

harry
Trener

#38 Postautor: harry » 14 lipca 2004, o 23:44

Kur.a! Najgorsze jest to, że ten typ umie naprawdę jeździć! Osobiście uważam, że jest w tej chwili najlepszym technicznie naszym zawodnikiem! Ale Ku.wa jakoś to nie wychodzi i już sam nie wiem dlaczego. Mecz w Ostrowie i jego mijanki Jędrzejaka to było mistrzoatwo świata, dwa ostatnie biegi w Grudziądzu też przedniej marki. K.rwa! Jak chce to potrafi - a przecież nie ma złych warunków i wypłaty też w normie....?????

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#39 Postautor: maestro76 » 14 lipca 2004, o 23:48

dla mnie jest zajebistym zawodnikiem-jak go sciagneli to dziekowalem niebiosom
ale nie sadzilem ze wylazi z niego marna zdradziecka pluskwa

harry
Trener

#40 Postautor: harry » 14 lipca 2004, o 23:52

A moze zdrada jest nałogiem jak hazard i nie moze sobie z nią poradzić?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#41 Postautor: Gelo » 14 lipca 2004, o 23:54

harry pisze:A moze zdrada jest nałogiem jak hazard i nie moze sobie z nią poradzić?

Chyba cos w tym jest - zawodnik jest bardzo dobry, ale jakos dziwnie nie moze tego udowodnic. Albo nie chce. Z tego co mi wiadomo, wszedzie gdzie jezdził powtarzały się z nim problemy.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#43 Postautor: mikas » 15 lipca 2004, o 00:53

Franków dla mnie jest już spalony, nie mam ochoty go już oglądać na lubelskim torze nawet jak w niedziele walnie komplet. Ten człowiek niepoważnie podchodzi do swoich obowiązków. Ma taki potencjał jak mało kto a odwala takie numery już nie pierwszy sezon. Poszedł nie tą drogą co trzeba i będzie mu teraz bardzo ciężko zawrócić. Niech się lepiej zastanowi nad podejściem do swojego zawodu, bo inaczej daleko na tym wózku nie zajedzie. Zmarnował swój talent i będzie mu teraz bardzo ciężko udowodnić,że zasługuje na coś więcej niż druga liga, a mógł być w czołówce polskich zawodników. Cóż czasami pieniądz jest silniejszy niż zdrowy rozsądek.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Czarek
Trener

#44 Postautor: Czarek » 15 lipca 2004, o 07:36

harry pisze:Kur.a! Najgorsze jest to, że ten typ umie naprawdę jeździć! Osobiście uważam, że jest w tej chwili najlepszym technicznie naszym zawodnikiem! Ale Ku.wa jakoś to nie wychodzi i już sam nie wiem dlaczego. Mecz w Ostrowie i jego mijanki Jędrzejaka to było mistrzoatwo świata, dwa ostatnie biegi w Grudziądzu też przedniej marki. K.rwa! Jak chce to potrafi - a przecież nie ma złych warunków i wypłaty też w normie....?????

Najlepszym technicznie? Było kilka biegów, podczas których walczył z dziurami na naszym torze, a inni w tym czasie się ścigali.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Zulu
Junior

#45 Postautor: Zulu » 17 lipca 2004, o 10:56

Czarek pisze:
harry pisze:Kur.a! Najgorsze jest to, że ten typ umie naprawdę jeździć! Osobiście uważam, że jest w tej chwili najlepszym technicznie naszym zawodnikiem! Ale Ku.wa jakoś to nie wychodzi i już sam nie wiem dlaczego. Mecz w Ostrowie i jego mijanki Jędrzejaka to było mistrzoatwo świata, dwa ostatnie biegi w Grudziądzu też przedniej marki. K.rwa! Jak chce to potrafi - a przecież nie ma złych warunków i wypłaty też w normie....?????

Najlepszym technicznie? Było kilka biegów, podczas których walczył z dziurami na naszym torze, a inni w tym czasie się ścigali.

Może ma słaby wzrok i nie potrafił ominąć tych dziur. :wink: Ale z druiej strony, jak radził sobie na nich nawet OKULARNIK...

harry
Trener

#46 Postautor: harry » 17 lipca 2004, o 11:28

Walka z dziurami to oznaka zbyt słabego silnika, który nie ma siły przelecieć nad nimi lub nieodkręcania gazu ale to tyczy młodych.

JAG
Senior

#47 Postautor: JAG » 17 lipca 2004, o 21:29

Dobromir pisze:Nie można po jednym meczu przekreślać zawodnika

po jednym meczu nie ale po postawie jaką prezentuje powinno mu sie już podziękować(mam na myśli m.in.treningi)

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#48 Postautor: KubuÅ› » 17 lipca 2004, o 21:56

Dobromir napisał:
Nie można po jednym meczu przekreślać zawodnika

po jednym meczu nie ale po postawie jaką prezentuje powinno mu sie już podziękować(mam na myśli m.in.treningi)
Zgadam sie z JAG to co Franek prezentuje soba przez ostatni czas to jest juz kpina. Tylko jest jeden problem nie ma go kim zastapic. Bo jestem pewien ze jak by byl ktos kto by mogl go dobrze zastapic to on by juz nie jezdzil.

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#49 Postautor: maestro76 » 17 lipca 2004, o 23:14

franek licze jednak ze cos pojedziesz....zrob to chociaz dla zakladow miesnych :D
pozdr

Gość

#50 Postautor: Gość » 17 lipca 2004, o 23:17

Ja nie wiem jakim cudem Frankie robił w Pile w e-lidze po 7-8 ptk !
Wogóle zauwazyłem że jakoś dziwnie on wchodzi w wiraż , jak junior !!!!!