Motor Lublin w sezonie 2018
Re: Motor Lublin w sezonie 2018
Właśnie sam się lekko zdziwiłem jak T. Dryła wyczytał reklamy Bogdanki. To w sumie jeszcze daleka przyszłość ale mam nadzieję że zostanie zrobione wszystko co w mocy klubu aby awansować w tym sezonie do Ekstraligi. Koniunktura sportowo-organizacyjna nigdy nie była lepsza. Z czwórki faworytów do wygrania ligi Gdańsk i Łódź póki co jadą piach a my mamy bardzo mocny skład, który nie potrzebuje żadnych cudów tylko może normalnie w sportowy sposób okazać się najlepszym w 1. lidze. Całe miasto i region żyją żużlem a dodając do tego dołek Górnika, możliwy kolejny brak awansu łamag z Motoru oraz średnie zainteresowanie piłką ręczną i koszykówką mamy naprawdę okazję stać się na stałe wiodącą drużyną i wizytówką nie tylko Lublina ale i całego województwa. I przy okazji z całego województwa zgarnąć sponsorów :)
Motor mocny
tck pisze:Na meczu nie słyszałeś? Reklam nie widziałeś?
Nie byłem na meczu bo jestem chory po za tym nie każdy zawsze może być, różnie w życiu bywa. Dzięki za info Ci którzy odpowiedzieli :)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/n ... wa/40rvvtr
Że tak się zapytam: za kogo do składu Andrij miałby wskoczyć ?
Że tak się zapytam: za kogo do składu Andrij miałby wskoczyć ?
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Śledź powiedział że nie ma rozmowy o Kudriaszowie, o czym wcześniej pisały syfy a teraz kotleta odgrzal ps, mi się wydaje że skoro do tej pory nikt go nie wziął to i my możemy poczekać jeśli będzie taka konieczność.
Kudriaszova blokuje Cieslak, Zagar jedzie w kratke a Miedzinski lubi sie polamac. Przeciez nie zostawia sobie na rezerwie samego Lyagera. Kudriaszov pali sie do jazdy, ale jest w analogicznej sytuacji co Miesiac. Przegral walke o sklad, ale to ich jedyny sensowny na teraz zmiennik. Rybnik wykladal gruby hajs, Cieslak jednak powiedzial "nie"
- _piotrusss
- Kadrowicz
My jednak mamy ludzi od zadań specjalnych ;)
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Tylko, że ostatnie jazdy Andrieja nie wskazują, że jest w lepszej formie niż Daniel i Sam. Skoro nie jest wyraźnie lepszy to ja nie widzę sensu sprowadzania go.
Spokojnie. Jest jeszcze do wzięcia Vaculik i Lebiedev tzn. nie zrobili jeszcze powyżej 8pkt w lidze, hahaha.
A tak szczerze to ja bym się zastanowił nad K. Gomólskim, bo nie mamy praktycznie żadnej alternatywy jeśli chodzi o Polaków. A i można by Wybrzeże obedrzeć ze złudzeń.
A tak szczerze to ja bym się zastanowił nad K. Gomólskim, bo nie mamy praktycznie żadnej alternatywy jeśli chodzi o Polaków. A i można by Wybrzeże obedrzeć ze złudzeń.
No z Gomółą awans pewny :)
Nie bardzo rozumiem nad czym te dywagacje. Prowadzimy w tabeli nie przez farta tylko przez zgraną i przede wszystkim wyrównana ekipę. A wy chcecie jeszcze ruska albo gingera. Wszystko funkcjonuje idealnie a taki ruch nie zawsze wychodzi na dobre.
Z niczego może być tylko nic.
Byłby to ewidentny dla drużyny strzał w stopę (Gomólski), ewentualnie w kolano (Kudriaszow).
Mimo mojego sceptycyzmu dla Sama, myślę, że daje obecnie większą pewność niż Andrij. Jest po prostu przewidywalny a i forma idzie w górę. Nikt by chyba nie brał specjalisty od przerywania biegów z Ostrowem w miejsce Roberta czy AJ. Z kolei jeśli mowa o Zielonogórskim odpowiedniku księcia Harrego, to posadziłbym na ławkę Daniela a Paweł już w ogóle miałby po sezonie. Inna sprawa, że jeśli my ich zostawimy to Rybnik do końca nie będzie siedział z założonymi rękami.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld