MDMP-Lublin

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#26 Postautor: RadeKas » 20 lipca 2004, o 21:12

No w sumie tak, ale jakby nasi skonczyli za Krosnem to bym nie plakal :wink:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#27 Postautor: Lublin_Fan » 20 lipca 2004, o 21:12

wojtek_78 pisze:Tylko Pawlaszczyk od zdania licencji uczestniczył w większej ilości zawodów niż Szymek i Krzysiek razem wzięci. Po naszych chłopakach przede wszystkim widać brak objeżdżenia.

No ale po tak wielu treningach mógł z powodzeniem nauczyć się pokonywania płynnie wirażu. Skoro jeszcze tego nie umie to chyba sprawa jest oczywista.

Pozdr.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#28 Postautor: KubuÅ› » 20 lipca 2004, o 22:02

RadeKas pisze:To moze w poprzednia niedziele byl inny uklad niz wszyscy mysleli: My dajemy Marmie wygrac u siebie w lidze, a oni nam daja zajac 4 miejsce i w konsekwencji wyprzedzic Krosno dzisiaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:. Oczywiscie zarcik :P... no ale dobre. Zeby sobie zalatwiac 5 lokate w tak prestizowych rozgrywkach... no nie moge :P

A moze my dajemy Marmie wygrac i dostac sie do czworki a oni daja nam wygrac u nich i przedluzaja nam szanse na baraze ( mam nadzieje ze uklad byl taki :D )

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#29 Postautor: RadeKas » 20 lipca 2004, o 22:05

Rowniez mam taka nadzieje :P... chociaz to nie za bardzo sportowo, ale moj ojciec jest o takim ukladzie przekonany, a on czesto ma racje :wink:

Shack
Administrator

#30 Postautor: Shack » 20 lipca 2004, o 22:10

$Kuba$ pisze:Rowniez mam taka nadzieje ... chociaz to nie za bardzo sportowo, ale moj ojciec jest o takim ukladzie przekonany, a on czesto ma racje

puknij sie w głowe, tylko mocno, a tate tez puknij

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#31 Postautor: arek200 » 20 lipca 2004, o 22:19

Strasznie nudne zawody, ale ni żałuję5 zł. Pozytywnie wypadł Stachyra, ale myślę że i Bałabuch ma papiery na jazdę. O Krzyśku Wronie tylko tyle, że się strasznie męczył na tym torze. Niestety najlepszym wg mnie zawodnikiem był Miesiąc. Wystartował tylko w 3 biegach,ale każdy widział co ten chłopak potrafi. Nie wróży to dobrze przed niedzielnym meczem. A co do układu :D to myślę, że Miesiąc nie pojechał z nami tylko dlatego, żeby się nie musiał ścigać ze Stachyrąi żeby nasz trener nie wiedział jaka jest różnica między nimi. Chyba chodziło o uniknięcie konfrontacji tych 3 zawodników. Ewentualnie możliwe że chcieli dać szansę Klisiowi, któremu nie dane było ukończyć dziś żadnego biegu

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#32 Postautor: RadeKas » 20 lipca 2004, o 22:29

Shack pisze:puknij sie w głowe, tylko mocno, a tate tez puknij

Emot na koncu mojego (a nie Kuby) posta swiadczy ze to co napisalem nalezy brac z lekkim, a nawet duzym przymruzeniem oka

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#33 Postautor: Regdal » 20 lipca 2004, o 22:32

Dzisiejsze zawody pokazały ,że nie mamy dobrych juniorów w składzie.Dawid trochę punktów przywiózł,ale raczej po dobrym rozegraniu pierwszego łuku a nie po walce na całym dystansie.Bałabuch i Wrona - wszyscy widzieli,po prostu klapa.Szkoda,że nie mamy takich zawodników jak Marcin Rempała czy Paweł Miesiąc,bo aż miło było popatrzeć na jazdę w ich wykonaniu.
Bez dobrze jeżdżących juniorów i z obecnym potencjałem seniorskim nie ma po co się pchać do ekstraligi i co do tego nikt mnie nie przekona.

8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#35 Postautor: Ar2rB » 21 lipca 2004, o 00:04

Wrona powinien oddać już motor, rozliczyc sie ze sprzętu i dać sobie spokój.
Zero talentu. Jeździ już chyba 3 sezon i... wydaje mi sie że jest coraz gorzej :(.
Szkoda się męczyć, szkoda sobie i kibicom robić jakąkolwiek nadzieję na poprawę. nic z tego nie bedzie.

peterix
Szkółkowicz

#37 Postautor: peterix » 21 lipca 2004, o 07:54

Ta żałosny był widok jak męczył się Krzysio Wrona. Zamiast do przodu cofnął się w rozwoju (żużlowym :D ) o kilka kroków. Odnoszę wrażenie,że dziś jest gorzej niż wtedy kiedy pierwszy raz widziałem go na torze w zawodach... Nawet niemiłosiernie objeżdżany Bęben z Krosna zrobił na mnie lepsze wrażenie. Szymek chyba ma smykałkę do tego, ale przy takiej ilości startów trzeba być urodzonym talentem by się od razu pokazać. Dawid w normie, czyli bez rewelacji - z góry można było przewidzieć z kim wygra a z kim nie.
Pytanie do trenera szkółki: co wy robicie na treningach??
Szkoda, że kluby z Polski pd-wsch (Lublin, Rzeszów, Tarnów, Krosno) nie dogadały się i nie ma jak na Pomorzu i w Wielkopolsce żadnej ligi juniorskiej i żadnych turniejów. Jazda w kółko na treningu to nie to co najgorsze zawody. Możemy tylko pozazdrościć innym M.Rempały i Miesiąca... Z tej mąki (męki?) chyba nie będzie nowego +Dadosa czy Piszczyka :( Obym się mylił...
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

JAG
Senior

#38 Postautor: JAG » 21 lipca 2004, o 10:34

idąc na te zawody specjalnych emocji sie nie spodziewałam ale chciałam zobaczyc jak nasi wypadną na tle innych,no i zobaczyłam...
ale nie żałuję bo bilet i program był tani a przecież do kolejnego playoffu u nas daleko
szkoda że trener nie wystawił Jelenia bo miałby dodatkowy trening przed Rzeszowem ale to jego decyzja
jeszcze raz widac jak kuleje nasze szkolenie młodzieży bo nie wierze że w lubelskiem nie ma żużlowych talentów,prędzej metody są nie za bardzo.
jeszcze raz w tym miejscu dodam-szkoda że nie stac nas na zatrudnienie oddzielnego szkoleniowca dla szkółki,w końcu własna młodzież to potęga o czym mozna się przekonać m.in na przykładzie Tarnowa,czy Rzeszowa

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#39 Postautor: Lublin_Fan » 21 lipca 2004, o 11:28

hmm ja jestem ciekaw czy sedzia zawodów nakazał w jakiś szczególny sposób przygotowac tor. Chociaż z tego co wiem to nie.
Jak wiadomo w Rzeszowie będzie beton i wczoraj też można było tak przygotować tor. Dawid miałby okazję pościgać się na nawierzchni zbliżonej do rzeszowieskiej.

Pozdr.

COBRA

MDMP-Lublin

#40 Postautor: COBRA » 21 lipca 2004, o 20:58

Co chcecie jakby nasi mieli lepszy sprzęt a nie jeżdzili na wrakach to inaczej by to wszystko wyglądało. Zapytajcie Wrone czy Kosińskiego czy jeżdzili na motocyklu który miał włożeone nowe graty ciekawe co wam odpowiedzą na 100%- NIE. To czego do nich wymagać bez sprzętu nie ma jazdy.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#42 Postautor: Cz@rek » 22 lipca 2004, o 21:45

Ja w tych zawodach żałuję tylko jednego.
Szkoda że nie spotali sie w jednym biegu Wrona z Bębnem!
To byłby bieg marzenie i jakie emocje... :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#44 Postautor: Lublin_Fan » 22 lipca 2004, o 21:55

Np. poprawieniem oblanej matury :)

Pozdr.