I Runda PlayOff Tż Lublin - Stal Gorzów 46:41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sober
Senior

#276 Postautor: Sober » 20 lipca 2004, o 19:23

Mam prośbe. Może mi ktoś dać link do zdjęcia, w którym widać starcie Hliba z Grzesiem? Bo chyba ktoś napisał coś w tym stylu:" na zdjęciu Gawrzyka dobrze widać, że to wina Hliba"

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#277 Postautor: RadeKas » 20 lipca 2004, o 20:14

Manback zajrzyj na 9 strone tego tematu

A w temacie butelek. W pewnym momencie na 1 luku jedna przleciala moze metr od Frankowa. Az strach pomyslec co by bylo jakby go trafila :shock: :?

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#278 Postautor: mikas » 20 lipca 2004, o 21:11

Odnośnie ochrony to ja jeszcze wrzuce swoje trzy grosze. Pomijając juz rzucanie butelkami i bierną postawę ochrony, opisze jeszcze sytuacje która miala miejsce po meczu z Rzeszowem. Poszedłem pod park maszyn stałem sobie na górce kolo jakichś krzaczków. I nagle jakis żul prawie sie na mnie wyłożył bo nie mogł ustać na nogach i zapierdziela metr dalej w te krzaczki zalatwic swoje potrzeby fizjologiczne. Na to jak zwrocilem uwage ochroniarzowi, ktory dosłownie 2 metry dalej wraz ze swoimi kolegami wpuszczał dzieci do parku maszyn aby mogły sobie pojsc po autografy, zeby może zajął się tym panem ktory przed chwila zaspokoił swoją potrzebę prawie pod jego nogami i kierowł sie w strone kibiców próbując się ich przytrzymać, poniewaz nie był w stanie sam ustać na nogach, usłyszałem że to nie jego sprawa i zajmowanie sie takimi ludźmi nie należy do jego obowiązków. To ja sie w takim razie pytam jakie obowiązki ma ta cholerna "ochrona" oprócz obmacywania mnie przy wejściu na stadion?? Tym bardziej że wniesienie alkoholu nie stanowi żadnego problemu jeśli sie go dobrze ukryje np. w... nie zdradze gdzie żeby im nie ułatwiac roboty :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

konradeczek_fransik

#279 Postautor: konradeczek_fransik » 20 lipca 2004, o 22:40

mikas pisze:Odnośnie ochrony to ja jeszcze wrzuce swoje trzy grosze. Pomijając juz rzucanie butelkami i bierną postawę ochrony, opisze jeszcze sytuacje która miala miejsce po meczu z Rzeszowem. Poszedłem pod park maszyn stałem sobie na górce kolo jakichś krzaczków. I nagle jakis żul prawie sie na mnie wyłożył bo nie mogł ustać na nogach i zapierdziela metr dalej w te krzaczki zalatwic swoje potrzeby fizjologiczne. Na to jak zwrocilem uwage ochroniarzowi, ktory dosłownie 2 metry dalej wraz ze swoimi kolegami wpuszczał dzieci do parku maszyn aby mogły sobie pojsc po autografy, zeby może zajął się tym panem ktory przed chwila zaspokoił swoją potrzebę prawie pod jego nogami i kierowł sie w strone kibiców próbując się ich przytrzymać, poniewaz nie był w stanie sam ustać na nogach, usłyszałem że to nie jego sprawa i zajmowanie sie takimi ludźmi nie należy do jego obowiązków. To ja sie w takim razie pytam jakie obowiązki ma ta cholerna "ochrona" oprócz obmacywania mnie przy wejściu na stadion?? Tym bardziej że wniesienie alkoholu nie stanowi żadnego problemu jeśli sie go dobrze ukryje np. w... nie zdradze gdzie żeby im nie ułatwiac roboty :wink:

niestety ale u nas w Rzeszowie tez jest powalonaaaa ta ochrona goście nic nie robią nic siedzą i macają i tylko patrza czy jakas fajna dupa nie idzie..:P jak dla mnie to macie i tak lepsza ochronę niz u nas w Rzeszowie!!!!!a co do tego pijaka to bylo to po meczu i tam goscie zlopią co chwile:) a jeszcze ta ochrona dobrze czai czy ktos przez murek nie przeskakuje:) raz się nadziałem ojjjjj:) ale i tak wlazlem jak chcialem;p
JEBAC OCHRONE:)
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

JAG
Senior

#280 Postautor: JAG » 20 lipca 2004, o 22:51

Do Jotem:
najpierw piszesz o spokojnej końcówce dla naszego zespołu a potem że przed biegiem 15 wszystko było możliwe;piszesz o zmotywowanym zespole a później że nie chcesz już widzieć teamu DJM
jak się to czyta to człowiek sie gubi...o to mi chodziło

pozdr.

jotem

#281 Postautor: jotem » 21 lipca 2004, o 10:07

JAG widocznie mnie źle zrozumiałeś:
1)jeżeli chodzi o spokojną końcówke napisałem : "/.../Wyścigi 12 i 13 miały ogromne znaczenie dla końcowego wyniku i spokojnej końcówki dla naszego zespołu.Zwycięstwo 4-2 dla gospodarzy dało 6 pkt przewagi przed biegiem 13.Niestety błędna decyzja sędziego wypaczyła wynik biegu zamiast 5-1 dla Gorzowa, powinno być conajmniej 3-3(raczej Grzesiek nie objechałby Paluchu)." - Chodziło mi oto że jakby nie błędna decyzja sędziego zamiast 5-1 dla Gorzowa powinno być conajmniej 3-3 i 6 pkt przewagi przed biegami nominowanymi - wtedy byłaby spokojna końcówka :!:
2)"sprawa" DJM - chciałem zazaczyć, że jazda "Jelenia" i "Ojca" poprostu mnie załamała - jadą bo muszą...nie ma konkurencji.
3) motywacja zespołu - "Podsumowując jakby nasz zespół jechał przez cały mecz tak zmotywowany i skoncentrowany jak pierwsze 4 biegi mecz spokojnie powinien byc wygrany w granicach 8-10 pkt"
pkt 2) i 3) - Daniel i Jurek - pierwsze swoje stary (bieg 1 i 3) mieli nawet dobre ale poźniej widziłeś jak jeździli....
Mam nadzieje JAG że wyjaśniłem Tobie już wszystko o co mi chodziło.
Pozdawiam :D

JAG
Senior

#282 Postautor: JAG » 21 lipca 2004, o 10:25

Do Jotem:
dzięki za wyjasnienia