Niech zyje Peter
Lee Richardson
- _piotrusss
- Kadrowicz
Jinxsior pisze:No i nie ma sie co oszukiwac,Lee sie nie sprawdzil dostal szanse ktorej moim zdaniem nie wykorzystal tak jak powinien.
Niech zyje Peter![]()
Masz rację... jedynym usprawiedliwieniem jest to że nie czesto ma możliwość jazdy na torze w Zeilonej Górze... u nas Peterowi pierwszy mecz też nie poszedł tak świetnie jak idą teraz... dla mnie osobiście Lee jest świetnym zawodnikiem, ale jakoś nie może się wybić... co do TŻ-tu i Petera, to nei wiem czy Richardson też byłby taki dobry, najważniejsze, że mamy najlepszego obco w pierwszej lidze i spisuje się znakomicie... Rico jest jeszcze młody i ma czas... a Peter już trochę przejeździł. Napewno należą Mu się wielkie brawa a Lee można zyczyć tego aby osiągnal minimum to co Peter...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
-
Piotrbaz
- _piotrusss
- Kadrowicz
Piotrek pisze:co do tej strony.
zdacydowanie za długo sie łąduje.. ( nie wiem moze serwer wtady padł)
a teraz jest "Akcja anulowana"
No niestety u mni ena sieci są caly czas problemy z serwerem, coś się zepsuło i od kilku tyg. trwają poszukiwania tego co to jest... Niestety ja nie mam na to wplywu, strona raczej jest w necie, ale nie zawsze mam dostep do serwera, aby wgrać jakieś aktualizacje. Co do ładowania strony to... rzeczywiście musze przysiąść i trochę nad tym popracować. Napewno i serwer ma z tym dużo wspólnego bojeszcze niedawno były glosy ze się ładuje dośc szybko. No ale trochę zmieniłem na niej. Więc bardzo dziękuję za uwagi i prosze kolejne, jelsi coś się Wam nie podoba, coś nie tak chodzi coś nie pasuje... to piszcie bo przecież nie robię tej strony dla siebie
ERRATA: Strona już działa.
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
- _piotrusss
- Kadrowicz
natka pisze:Strona bardzo mi się podoba, u mnie zawsze się szybko ładowała, za to mam problem z otworzeniem galerii, filmów itd....W dodatkowym okienku wyświetla się "akcja anulowana" lub "brak dostępu".....moze jakieś wskazówki, rady?
Hmm dziwne... pytałem paru osób z różnych sieci i miast, wszystkim chodzi. Może akurat coś z serwerem było nie tak... sprobuj teraz... http://www.leerichardson.alternatywa.net
pozdrawiam
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
-
łukasz
-
Gość
Przyszedł czas podsumowań obcokrjaowców mn. Lee Richardson i Petera Karlssona !
Podsumowanie dotyczy rundy zasadniczej obecnego i ubiegłego sezonu.
Występy zawodników na lubelskim torze !
Lee Richardson - 5 meczy , 25 biegów , 62 ptk.
Peter Karlsson - 5 meczy , 23 biegów , 58 ptk.
Lee
Rybnik - 11 ptk
Dark Dog - 14 ptk
Jasol - 14 ptk
Tarnów - 10 ptk
Gorzów - 13 ptk
Peter
Grudziadz - 11 ptk
Ostrów - 12 ptk
Gdansk - 14 ptk
Gorzów - 10 ptk
Rzeszów - 11 ptk
Podsumowanie dotyczy rundy zasadniczej obecnego i ubiegłego sezonu.
Występy zawodników na lubelskim torze !
Lee Richardson - 5 meczy , 25 biegów , 62 ptk.
Peter Karlsson - 5 meczy , 23 biegów , 58 ptk.
Lee
Rybnik - 11 ptk
Dark Dog - 14 ptk
Jasol - 14 ptk
Tarnów - 10 ptk
Gorzów - 13 ptk
Peter
Grudziadz - 11 ptk
Ostrów - 12 ptk
Gdansk - 14 ptk
Gorzów - 10 ptk
Rzeszów - 11 ptk
Lee zanotowal nawet dobry wystep dzisjaj w meczuz BTÅ» Bydgoszcz, tworzy dobra pare z Okoniem, szkoda ze juz dla nas nie jezdzi.
Jak to po co Lee to bardzo dobry zawodnik, doskonale jezdzi para, juz nie pamietasz jaki byl zal ze nie moze w u nas jezdzic w tym sezonie.
ale i tak On jest nasz za 2 lata do nas wroci
ale po co?
Jak to po co Lee to bardzo dobry zawodnik, doskonale jezdzi para, juz nie pamietasz jaki byl zal ze nie moze w u nas jezdzic w tym sezonie.
Kilok pisze:Gelo pisze:ale i tak On jest nasz za 2 lata do nas wroci
ale po co?
Czy nie chcialbys tego zawodnika czy poprostu az tak niewierzysz ze za 2 lata Lublin bedzie liczaca sie druzyna??
Na I ligę Peter wcale nie jest gorszy. A na ekstraligę Lee jest za słaby. Żeby mówić o zagranicznym wzmocnieniu w ekstralidze musi to być gość z pierwszej ósemki na świecie.
harry pisze:9+2 bonusy+ taśma w elidze to za słaby??? Takich 4 i spoko! A drogi nie był!
Ale te punkty zrobił na słabiutkiej Bydgoszczy , która na wyjazdach ma półtora zawodnika. Wiem, że drogi nie był i to do mnie przemawia. Czterech takich - ok. ale jako lidera w ekstralidze go nie widzę.
http://www.sport.zgora.pl pisze:Obcokrajowiec quick-miksu Zielona Góra, Lee Richardson doznał kontuzji pachwiny. Jest to bardzo bolesny uraz, który przeszkadza w jeździe na motocyklu. Lekarze twierdzą, że Anglik powinien odpocząć od żużla przez okres ok. 2 miesięcy! Sam Lee mówi jednak, że będzie jeździł, dopóki starczy mu sił. Sympatycznemu zawodnikowi życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Info - Strona BSPA.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Szkoda ze tego niezwykle sympatycznego zawodnika dosiegla tak nieprzyjemna i dokuczliwa kontuzja. Lee mowi ze bedzie jezdzil dopoki starczy mu sil, ale nie wiem czy bedzie w stanie . A szkoda bo bedzie to duze oslabienie dla zespolu Panter , no i jeszcze nie bedzie mogl rywalizowac w GP. Lee wracaj szybko do zdrowia.