Wreszcie jest! W Tygodnilku Żużlowym poszedł tekst o wyczynach pana Kaczmarka w Lublinie przed meczem z Rzeszowem i w poprzednim sezonie.
Takich ludzi jak on powinno się zamykać (mniejsza o to czy w pierdlu czy też u czubków). To skandal, że oszust, który wyłudził kasę rządzi sędziami. Nawet sędziami żużlowymi. To jest kpina ze sprawiedliowści.
Mam nadzieję, że sprawa będzie miała swój dalszy ciąg.
Jak zezłomować Kaczmarka
- Łoptymista
- Trener
Co prawda już dosyć pojawiło sie wypowiedzi na temat tego pajaca,głównego reżysera meczu Tż Sipma - Stal Marma Rzeszów,ale jeszcze raz powiem,że w końcu ktoś powinien się dobrać do d**y temu cwaniaczkowi za to wszystko czego dokonał dla polskiej ligi żużlowej.
Okazuje się ,że wypaczył i pewnie jeszcze zechce wypaczyć wiele meczy żużlowych.

Okazuje się ,że wypaczył i pewnie jeszcze zechce wypaczyć wiele meczy żużlowych.
-
konradeczek_fransik
buehehe jak zobaczylem ten temat to odpaadlem... buehehe Wy serio myslicie ze wygralismy ten mecz bo kupilismy sobie Kaczmarka?? nie mozecie przyznac ze w tym dniu mieliscie tylko 3 w miare równo jeżdzacych zawodnikow?!?! buehehhe
a jescze jak wygraliscie w Rzeszowie to pisalismy ze fart itd... i to byla prawda bo wygraliscie tylko dlatego ze mielismy kontuzje... ale czy ktos pisal ze mecz kupiliscie??? pomyslcie do KURWY nędzy kto by sprzedał mecz ? Szylar? Woźniak? ja nie moge czy ktos pisze z Gorzowa ze wygraliscie dlatego ze kupiliscie mecz? a zreszta z Wami nie mozna sie dogadac....
a jescze jak wygraliscie w Rzeszowie to pisalismy ze fart itd... i to byla prawda bo wygraliscie tylko dlatego ze mielismy kontuzje... ale czy ktos pisal ze mecz kupiliscie??? pomyslcie do KURWY nędzy kto by sprzedał mecz ? Szylar? Woźniak? ja nie moge czy ktos pisze z Gorzowa ze wygraliscie dlatego ze kupiliscie mecz? a zreszta z Wami nie mozna sie dogadac....
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali

mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
konradeczek_fransik pisze:buehehe jak zobaczylem ten temat to odpaadlem... buehehe Wy serio myslicie ze wygralismy ten mecz bo kupilismy sobie Kaczmarka?? nie mozecie przyznac ze w tym dniu mieliscie tylko 3 w miare równo jeżdzacych zawodnikow?!?! buehehhe
Kua czlowieku zrozum ze nie chodzi o ten mecz przynajmniej ja nie kwestionuje ze byliscie lepsi ale chodzi o to aby ukroocic samowolke tego czlenia pojmij to .