Jak zezłomować Kaczmarka

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

Jak zezłomować Kaczmarka

#1 Postautor: Łoptymista » 21 lipca 2004, o 18:38

Wreszcie jest! W Tygodnilku Żużlowym poszedł tekst o wyczynach pana Kaczmarka w Lublinie przed meczem z Rzeszowem i w poprzednim sezonie.
Takich ludzi jak on powinno się zamykać (mniejsza o to czy w pierdlu czy też u czubków). To skandal, że oszust, który wyłudził kasę rządzi sędziami. Nawet sędziami żużlowymi. To jest kpina ze sprawiedliowści.
Mam nadzieję, że sprawa będzie miała swój dalszy ciąg.

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#2 Postautor: Kubbas » 21 lipca 2004, o 19:12

Jak by ktos nie czytal to macie zdjecie z TZ (moze nie najlepszej jakosci ale da rade przeczytac)
Obrazek

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#3 Postautor: Regdal » 21 lipca 2004, o 23:07

Co prawda już dosyć pojawiło sie wypowiedzi na temat tego pajaca,głównego reżysera meczu Tż Sipma - Stal Marma Rzeszów,ale jeszcze raz powiem,że w końcu ktoś powinien się dobrać do d**y temu cwaniaczkowi za to wszystko czego dokonał dla polskiej ligi żużlowej.
Okazuje się ,że wypaczył i pewnie jeszcze zechce wypaczyć wiele meczy żużlowych.

8)

konradeczek_fransik

#4 Postautor: konradeczek_fransik » 21 lipca 2004, o 23:28

buehehe jak zobaczylem ten temat to odpaadlem... buehehe Wy serio myslicie ze wygralismy ten mecz bo kupilismy sobie Kaczmarka?? nie mozecie przyznac ze w tym dniu mieliscie tylko 3 w miare równo jeżdzacych zawodnikow?!?! buehehhe

a jescze jak wygraliscie w Rzeszowie to pisalismy ze fart itd... i to byla prawda bo wygraliscie tylko dlatego ze mielismy kontuzje... ale czy ktos pisal ze mecz kupiliscie??? pomyslcie do KURWY nędzy kto by sprzedał mecz ? Szylar? Woźniak? ja nie moge czy ktos pisze z Gorzowa ze wygraliscie dlatego ze kupiliscie mecz? a zreszta z Wami nie mozna sie dogadac....
gdzie Ci
mody
ktorzy
mi
posty kiedys
wywalali
:P

Kilok

#5 Postautor: Kilok » 22 lipca 2004, o 01:24

konradeczek_fransik pisze:buehehe jak zobaczylem ten temat to odpaadlem... buehehe Wy serio myslicie ze wygralismy ten mecz bo kupilismy sobie Kaczmarka?? nie mozecie przyznac ze w tym dniu mieliscie tylko 3 w miare równo jeżdzacych zawodnikow?!?! buehehhe

a jescze jak wygraliscie w Rzeszowie to pisalismy ze fart itd... i to byla prawda bo wygraliscie tylko dlatego ze mielismy kontuzje... ale czy ktos pisal ze mecz kupiliscie??? pomyslcie do KURWY nędzy kto by sprzedał mecz ? Szylar? Woźniak? ja nie moge czy ktos pisze z Gorzowa ze wygraliscie dlatego ze kupiliscie mecz? a zreszta z Wami nie mozna sie dogadac....

Kua czlowieku zrozum ze nie chodzi o ten mecz przynajmniej ja nie kwestionuje ze byliscie lepsi ale chodzi o to aby ukroocic samowolke tego czlenia pojmij to .