Motor Lublin w sezonie 2019
-
TreleMorele
- Senior
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Vaculik oficjalnie w Falubazie.
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Gelo pisze:Jeżeli dojdzie jeden z trzech powinno to zmienić układ sił w lidze.
Ładnie to tak robić sobie jaja z zdesperowanych ludzi? :) Przypomnijcie sobie ile postów tego typu było przed ogłoszeniem składu.
Jeśli ktoś dojdzie to zawodnik na poziomie Ljunga, Milika, a nie tam jakaś "zmiana układu sił w lidze".
CKM1946 pisze:Dlaczego nie ?
1. Pupil prezesostwa ( Kloc i Rusko )
2. Indywidualny sponsor na GP - Betard.
3. GP we Wrocławiu.
4. We Wrocławiu też zarabia duże pieniądze.
5. Jest w drużynie która aspiruje do medali.
6. Co rok odrzuca mase ofert
Po co zmieniać coś co świetnie funkcjonuje. Jasne to jest najemnik ale nie chce mi się wierzyć że chce to zmienić.
1. I co z tego?W LBN też byłby kochany.
2. Betard w porównaniu z np. Azotami to popierdówka
3. I co z tego?
4. W LBN nawet większe
5. Jak wyladuje w LBN to też bedziemy w playoff
6. Nic nie trwa wiecznie
dodam od siebie pkt. 7
7. Kloc, Rusko mają takie parcie na mocz co rolu aby zdobyć mistrzostwo że psują atmosferę w zespole w LBN nie ma spiny
Ostatnio zmieniony 4 listopada 2018, o 17:31 przez kondzio78, łącznie zmieniany 1 raz.
bartollo pisze:Jezeli Vaculik w Zielonej, a jutro sie dowiemy to jedziemy czym mamy. Ja bym sciagnal chocby i Ljunga, bo Miesiac i Lampart w jednym skladzie na ekstralige to juz troche za duzo...
Przecież na chwile obecną obaj nie łapią się do wyjściowego. Nawet jak damy Lambo na 8/16, to któryś z nich robi za kewlar, bo nie wierze, że Lambo zgodził sie iść do Eligi w roli Czugunowa czy Kulakowa. A jak Lambo na 1-5, to w pierwszym składzie albo Lampart albo Miesiąc i dodatkowo nie ma miejsca dla jeszcze jednego mocnego obco. Jedynie jakiegoś rezerwowego, ale tutaj to przyjdzie bardziej ktoś klasy Smolinskiego czy Kudriaszowa.
Tak naprawdę, to skład psuje nam nieco....Jonsson :) Bo nie zapowiada się na lidera na poziomie 2.0, jest najstarszy, więc progresu też nie należy się spodziewać (jak w przypadku Lambo i Michelsena), wiec naturalnym jest, ze to właśnie jego miejsca powinna zająć armata. Ale żeby nie było, ja się cieszę, że Szwed został. Zasłużył sobie na skład jazdą w Nice. Tak po prostu mi do głowy przyszło analizując rózne opcje.
Mnie ciekawi, czego nie przedłużono Klinga. Podpisać z nim 2-3 letni kontrakt i wypożyczyć do 1/2 ligi. Niech się objeżdża, a może w którymś momencie wystrzeli. Chyba że, sam Szwed nie był taka opcją zainteresowany.
Ostatnio zmieniony 4 listopada 2018, o 17:31 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Gelo pisze:Jeżeli dojdzie jeden z trzech powinno to zmienić układ sił w lidze.
Gelu to ilu już wypadło z tej trójki?
Żaden :)
Gelo pisze:Żaden :)
Uff ulżyło mi bo nigdy nie brałem pod uwagę jakiegoś Vaculika w LBN
Teoretycznie chyba nie zostal juz na rynku zaden topowy zuzlowiec ale wiadomo chcialoby sie zeby w Motorze znowu jezdzil mistrz swiata ;). Moim zdaniem to jednak sfera marzeń a nie realny transfer
Jeszcze jedno - mam nadzieję, że zarząd znajdzie Peroniowi jakiś klub w 2 lidze, gdzie mógłby startować jako gość. Dla niego byłoby to super rozwiązanie. Wiele wskazuje na to, ze sporo spotkań (przynajmniej tych wyjazdowych) będziemy jeździć w piątek, wiec nie byłoby problemów dla Emila, żeby w niedzielę smigać w 2 lidze. Zawsze to jazda ligowa, a nie jakieś zawody towarzyskie czy młodzieżowe.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Gelo pisze:Żaden :)
No właśnie, czy ktoś znaczący w ogóle jeszcze został z tych niepodpisanych jeszcze oficjalnie ? :)
A Konopka, Popa i Smetana to co?
Chyba Popa ma najblizej, bo moze byc jezdzacym trenerem
Chyba Popa ma najblizej, bo moze byc jezdzacym trenerem
Zostaly jeszcze na rynku trzy nazwiska z Torunia ,Leszna i Wrocławia :)
Czyli z tym Holta to jednak prawda 
Ja bym chcial Iversena. W tamtym sezonie troche sie kłócili w Toruniu jak zabierali mu biegi na rzecz Jacka Holdera :)
Dajta spokoj, Motor sluzy tylko do podbijania stawki 
To dużo musza podbić .
samba pisze:Ja bym chcial Iversena. W tamtym sezonie troche sie kłócili w Toruniu jak zabierali mu biegi na rzecz Jacka Holdera :)
Na insta napisal ze przedluza umowe i jest bardzo szczesliwy w Toruniu. I to we wrzesniu. Moze cos sie zmienilo.
Ja bym sie za bardzo nie nakrecal. Lepiej sie milo zaskoczyc niz srogo rozczarowac.
max3 pisze:Zostaly jeszcze na rynku trzy nazwiska z Torunia ,Leszna i Wrocławia :)
Z Leszna?
Tez bym był za Iversenem bardzo chetnie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
każdy kto jeszcze nie podpisał jest u nas możliwyGIGI pisze:max3 pisze:Zostaly jeszcze na rynku trzy nazwiska z Torunia ,Leszna i Wrocławia :)
Z Leszna?
A kto w Lesznie nie podpisal?
Moze ktorys z Polakow bo Emil ma chyba wazny kontrakt
-
TreleMorele
- Senior
Wątpię że coś z tego będzie .
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...