Motor Lublin w sezonie 2019
- niespokojny
- Trener
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Mistrz painta nam sie objawil 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- tezetomaniak
- Trener
Low quality bait.
Spina tylko obrazuje, jak bardzo brakowało w Lublinie ekstraligi.
:(
Spina tylko obrazuje, jak bardzo brakowało w Lublinie ekstraligi.
:(
Jakub Jamróg ---> Sparta Wrocław
Wszystko układa się w jedną całość
Wszystko układa się w jedną całość
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
grzesieck pisze:bana nie bedzie, podpis pod zdjeciem uratowal tezetomaniaka, ale przyznam szczerze, ze zanim zobaczylem ten podpis to zdazylem sprawdzic instagram Woffindena, wiec ostrzezenie za zmarnowanie 30 sekund zycia i przyspieszone bicie serca
Ja od razu miałem podejrzenia, że to fake bo ze Świdnika inną drogą się jedzie, a tak serio sam jestem ciekawy czy to we Wroclawiu płaczą czy u nas.
-
TreleMorele
- Senior
To co jeszcze parę dni a później liczenie na kolejny cud w postaci Laguty.:)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
TreleMorele pisze:To co jeszcze parę dni a później liczenie na kolejny cud w postaci Laguty.:)
Odrazu cud.Przecież mamy spoko skład.Zawodnicy są zadowoleni i nawet Ziółkowski niewiedział z kim KK negocjuje i podpisuje.Też do mnie to jeszcze niedociera ale będziemy jeździć w elidze.Pytanie do zorientowanychl czy Ziółkowski nie poleciał za Śledziem?
-
TreleMorele
- Senior
Serio?? przecież to jest skład na 1lige ....
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Boże uchroń nas kibiców przed Januszami ! Nie pasuje nie przychódź w czym masz problem ... ?
We Wrocławiu pewni swego. No nie wiem...
Tezetomaniak, chyba ktoś Twój obrazek na sportsboard wrzucił? :) Nie mam tam konta więc go nie widzę ale po reakcjach wnoszę, że o to chodzi :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
TreleMorele pisze:To co jeszcze parę dni a później liczenie na kolejny cud w postaci Laguty.:)
Ale Artioma czy Griszę? Artiomem to ja bym nie pogardził. Ciekawe czy jest do wyciągnięcia...
Ostatnio zmieniony 6 listopada 2018, o 17:18 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokojnie, dzis o 21:10 laduje samolot ze Stansted. Jedzcie sobie porobic zdjecia ;)
Ale tą fotką tezetomaniak na tweeterze popeliny narobiłeś https://zapodaj.net/images/1f6c4cfb0a5f9.png
Ostatnio zmieniony 6 listopada 2018, o 17:18 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
Hans pisze:Spokojnie, dzis o 21:10 laduje samolot ze Stansted. Jedzcie sobie porobic zdjecia ;)
Tezetomaniak to może jakieś wrzuty z samolotu?
-
rumburaque
- Szkółkowicz
Dobra z innej beczki. Kiedy będą karnety, bo w moim zakładzie pracy nie ma;)
Robson pisze:Ale tą fotką tezetomaniak na tweeterze popeliny narobiłeś https://zapodaj.net/images/1f6c4cfb0a5f9.png
Aż Puka naskrobał w pudelku
Z niczego może być tylko nic.
- tezetomaniak
- Trener
Bus Griszy widziany dzisiaj w Bydgoszczy. Pojechalby na Lotwe i wrocil w 2 dni? 
ravajas pisze:We Wrocławiu jest Odra, a w Lublinie nie ma Odry.
No dobra, zdradzę Wam jaki był ostateczny argument. Żużel jest sportem numer 1 w Lublinie, ale we Wrocławiu nie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
To się chłopaki zdziwią
- Łoptymista
- Trener
max3 pisze:To się chłopaki zdziwią
Poważnie? Masz pewne info od kogoś z klubu czy tylko od ziomka co zna ziomka, który....
Koerber,Ostafa, Puka i profil Sparty vs max3 i kilku innych forumowiczow. Zobaczymy komu mozna wierzyc.
Jeżeli J. Ziółkowski w TŻ twierdzi, że nie zna szczegółów dot. negocjacji transferowych to ciężko mi sobie wyobrazić, kto je może znać poza Kępami i Więckowskim. Co za tym idzie ciężko o jakiekolwiek wiarygodne "kuluary", bo wygląda na to, że musiałby nim być ktoś z ww. trójki.
Nic dalej nie wiemy.
Nic dalej nie wiemy.