Motor Lublin w sezonie 2019
Re: Motor Lublin w sezonie 2019
Warunkowa dla nas była oczywista, bo wcześniej uzgodniona.
Rzeszów zgodnie z przewidywaniami. Tutaj myślę, że żadne odwołania ani wyjaśnienia nie pomogą.
Łódź ma problem ze stadionem. Ale zapewne Witek ogarnie temat i ostatecznie wystartują.
Rzeszów zgodnie z przewidywaniami. Tutaj myślę, że żadne odwołania ani wyjaśnienia nie pomogą.
Łódź ma problem ze stadionem. Ale zapewne Witek ogarnie temat i ostatecznie wystartują.
- _piotrusss
- Kadrowicz
U Witka zapewne chodzi o stadion.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Tak, już wyedytowałem. :)
Czas zaczynać rozmowy Hanckokiem i się nie zastanawiać ;)
mustafa pisze:Czas zaczynać rozmowy Hanckokiem i się nie zastanawiać ;)
Hancocka nie będzie w Lublinie.
Czyli SA juz zalozone :)
- _piotrusss
- Kadrowicz
Myślę, że Kuba w pełni świadomie spalił ten most i z Gregiem nikt nie będzie od nas rozmawiał. Gorzej, jeśli do rozmów siądzie Gorzów czy Grudziądz.
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:Gorzej, jeśli do rozmów siądzie Gorzów czy Grudziądz.
Dokładnie o to chodzi. Czy Kuba by stracił w oczach lubelskich kibiców, gdyby zmienił zdanie w sprawie Hanckoka? Ja myślę, że większość kibiców by to w pełni zrozumiała.
A jak w takiej sytuacji gdy klub nie dostaje licencji jest z zawodnikami? Kontakty stają się nieważne? Są do wzięcia? Przecież nie ma teraz okienka?
- _piotrusss
- Kadrowicz
215 pisze:3. Zawodnik zwolniony automatycznie oraz zawodnik zwolniony z przyczyn jak w art. 218 ust. 2, może być zgłoszony w każdym terminie, nie później jednak niż koniec sezonu rozgrywkowego, w którym zawodnik uzyskał zwolnienie.
218 pisze:2. Jeżeli wystąpi jeden z poniższych przypadków:
1) rozwiązanie klubu lub sekcji żużlowej,
2) skreślenie klubu z listy członków PZM,
3) klub wycofał się z rozgrywek ligowych,
4) klub został wykluczony z rozgrywek ligowych,
5) klub nie otrzymał stosownej licencji warunkującej uczestnictwo w rozgryw-
kach ligowych lub w innych zawodach, przez co należy rozumieć: odmowę przyznania licencji albo wygaśnięcie lub utratę stosownej licencji albo anulowanie decyzji o przyznaniu licencji,
Andrzej Waligórski
Andrzej Waligórski
Czym się różnią te licencje od siebie?
Ten wywiad z Kubą był już chyba po audytach w klubach. Do tego myślę, że Kępa ma niezłą orientację odnośnie tego co się dzieje w innych zespołach i pewnie o kłopotach Stali wiedział nie mniej niż Ostafiński. Jeśli mimo to, tak jednoznacznie wypowiedział się w kwestii Hancocka, to nie ma co tutaj rozpoczynać operacji "Woffinden v.2" i się nakręcać.
Poza tym, to chyba nie są jakieś decyzje ostateczne? Jakieś odwołania pewnie będą i Irek wyjdzie na swoje.
Poza tym, to chyba nie są jakieś decyzje ostateczne? Jakieś odwołania pewnie będą i Irek wyjdzie na swoje.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Celowe olanie Hancocka w naszej sytuacji będzie po prostu sabotażem. Unoszenie się honorem jest bez sensu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Są w życiu ważniejsze sprawy niż spadki, awanse i pieniądze.
Gość się na nas wypiął gołym tyłkiem i zrobił na nas kupę, a wy chcecie z uśmiechem siadać z nim do jednego stołu i omawiać kontrakt ? Tfu.
Gość się na nas wypiął gołym tyłkiem i zrobił na nas kupę, a wy chcecie z uśmiechem siadać z nim do jednego stołu i omawiać kontrakt ? Tfu.
W życiu pewnie tak, ale żużel to biznes a w biznesie nie ma sentymentów. Jeżeli będzie taka możliwość to go brać.
Nie będzie takiej możliwości poki Kuba jest w klubie i popieram. Takze koniec tematu.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ge(L)o pisze:Są w życiu ważniejsze sprawy niż spadki, awanse i pieniądze.
true
Również w pełni popieram Kubę w tej kwestii. Będąc raz wydymanym nie należy po raz drugi wypinać pupy. Niech się złotówa buja z Grubym Irkiem po Chorwackich apartamentach.
Widzę, że dla części użytkowników honor jest sprawą całkowicie drugorzędną. Byle jak, aby do celu. Wygląda na to, że zarząd ma inne podejście. I całe szczęście.
Widzę, że dla części użytkowników honor jest sprawą całkowicie drugorzędną. Byle jak, aby do celu. Wygląda na to, że zarząd ma inne podejście. I całe szczęście.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Czy po ubiegłorocznym nieporozumieniu z Gregiem Hancockiem podejmował pan w ogóle z nim rozmowy tym razem?
Tak jak wspomniałem w jednym z wywiadów, temat Grega Hancocka jest już zamknięty w Lublinie.
J.K
Tyle w temacie. Po co drążycie.
Tak jak wspomniałem w jednym z wywiadów, temat Grega Hancocka jest już zamknięty w Lublinie.
J.K
Tyle w temacie. Po co drążycie.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Skoro liczymy na to, że" team spirit " zalatwi sprawę utrzymania ligi, to ja bym nie wpuszczał złotówy do klubu.
I nie sądzę, że ktoś z extraligi wpadnie na taki pomysł.
I nie sądzę, że ktoś z extraligi wpadnie na taki pomysł.
Na SF jest artykuł miedzy innymi taki, że Motor potrzebuje pierwszego meczu u siebie z GKM Grudziądz :) W sumie to dwóm drużynom sa potrzebny ten meczyk na początek. Motor dostaje teoretycznie słabszą drużynę myśląc, że jest wstanie pokonać a GKM korzysta z tego, że po tym meczu uwierzą, że w końcu mogą wygrać na wyjeździe. Teraz pytanie ... kto skorzysta z tego prezentu?
Ja także nie jestem zachwycony zachowaniem Hancocka w zeszłym roku, ale nie mam nic przeciwko ściągnięciu go w tym roku.
Z całym szacunkiem dla Jakuba Kępy, ale jego deklaracja to zwykła moralność Kalego: " Jeśli ktoś Kalemu zabrać krowy (...) to jest zły uczynek (...). Dobry, to jak Kali zabrać komu krowy."
Jak my próbujemy wyciągnąć Zagara, KK czy Vacula to jest OK?, ale jak nam podprowadzili Hancocka to żle.
Z całym szacunkiem dla Jakuba Kępy, ale jego deklaracja to zwykła moralność Kalego: " Jeśli ktoś Kalemu zabrać krowy (...) to jest zły uczynek (...). Dobry, to jak Kali zabrać komu krowy."
Jak my próbujemy wyciągnąć Zagara, KK czy Vacula to jest OK?, ale jak nam podprowadzili Hancocka to żle.
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
Nie chodzi o to, że ktoś Hancocka podprowadził.Są w życiu ważniejsze sprawy niż spadki, awanse i pieniądze.
Jak ktoś robi z gęby d. to rozsądni ludzie nie chcą mieć z tym kimś do czynienia. I ja taką zasadę w pełni popieram.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Susic pisze:Jak my próbujemy wyciągnąć Zagara, KK czy Vacula to jest OK?, ale jak nam podprowadzili Hancocka to żle.
Różnica jest taka, że my z Zagarem, KK i Vaculem rozmawialiśmy o kontrakcie w Lublinie i podobno najbliżej podpisu u nas był ten pierwszy ale żaden z nich nie potwierdził nam, że na pewno podpisze u nas kontrakt, a później okazało się, że boli go głowa nie odbiera telefonów, a kontrakt podpisuje jednak w innym klubie. W przypadku Hancocka tak właśnie było.
Popieram KK i mam nadzieję że to wszystko co mówił o zawodnikach że należy cieszyć się z całego dobrodziejstwa inwentarza jaki nam dostarczył nie zaburzą teraz nam problemy Stali. Ci wszyscy którzy po zamknięciu okienka fajnie się tłumaczyli że należy wierzyć w każdego zawodnika i takie tam teraz jednym pociągnięciem pióra wstawili by Grega do składu Motoru kosztem kogo? No właśnie.