Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#151 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 14:40

Kubbas pisze:... Co pomysli sobie o was Sledz jak to przeczyta? albo tez inny zawodnik- bo jestem pewnien ze gdyby karlsson zaczal przywozic same zera to mimo ze teraz jest uwielbiany bo kibice kazali by mu wypier... z lublina

Marzę, żeby to przeczytał. Chcę, żeby pamiętał każde słowo jakie pało tu pod jego adresem!
Stary zrozum, że oni dostają kasę z naszego klubuy za to, żeby robić punkty a nie kasznę. Więc jeśli Karlsson zawali kilka spotkani pod rząd pierwszy założę temat p-ko niemu.

peterix
Szkółkowicz

#152 Postautor: peterix » 27 lipca 2004, o 14:49

Drogi Łoptymisto, prawdziwy kibic jest zawsze ZA a nie przeciw. Czyli za swoją drużyną i walką do upadłego, a nie przeciw rywalom, sędziemu, przyjezdnym kibicom czy swoim zawodnikom(?!) którym nie idzie. Czekanie komu podwinie się noga, żeby go zje....ć to chyba trudno nazwać kibicowaniem.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#153 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 15:02

peterix pisze:Drogi Łoptymisto, prawdziwy kibic jest zawsze ZA a nie przeciw. Czyli za swoją drużyną i walką do upadłego, a nie przeciw rywalom, sędziemu, przyjezdnym kibicom czy swoim zawodnikom(?!) którym nie idzie. Czekanie komu podwinie się noga, żeby go zje....ć to chyba trudno nazwać kibicowaniem.

Wybacz, ale nie rozumiesz co mówię.
Zawsze na meczach kibicuję do końca i nie gwiżdże (może dlatego, że nie umiem :wink: ). Kibicuję całej drużeynie. A jak ktoś działa na jej szkodę to dlaczego mam tego nie mówić?
To forum, jest od tego, żeby wyrażać swoje opinie. A Ś. odstawił wyjątkową wiochę o czym dobitnie świadczy ilośc wpisów w tym temacie.
Pamiętasz jakie Piszczyk miał problemy. Wtedy ludzie byli z nim, bo widzieli, że się stara. W tym przypadku jest niestety inaczej.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#154 Postautor: istred » 27 lipca 2004, o 15:10

Śledź to nie jest amator, ani junior, który zobaczył kasę i mu odbiło. Jeździ na żużlu już pare dobrych lat i wymaga się od niego profesionalizmu. Dostał pieniądze i to nie małe na sprzęt to niech teraz nie narzeka na motory, a robi to po każdym meczu i za to powinien dostać taki opier*** i to nie tylko od kibiców, ale przede wszystkim od klubu.

Jak Piszcz na początku sezonu jeździł słabiej to nikt go nie wyzywał od sprzedawczyków itp. było sporo osób, które go wspierały, bo Tomek rzeczywiście miał wtedy pecha, ale inwestował w sprzęt i podchodził do sprawy poważnie, czego nie można powiedzić o Darku.

Przed nazwaniem kogokolwiek sprzedawczykiem powinniście się mocno zastanowić, bo to już poważne oskarżenie (grozi za to prokurator), a pewnie większość z was nie jeździ na wyjazdy i nie widzieliście tych "sprzedanych meczy" o których pisze Gawrzyk.

Karolina M.

#155 Postautor: Karolina M. » 27 lipca 2004, o 15:11

"Może zrobimy flage:

Dariusz pakeże pokaż nam jak robisz w każdym meczu po zerze"

Tak kuki Ty po prostu masz najlepsze hasła tak samo jak i najlepszy na świecie awatar ( dobrze, ze juz go zmieniłes) :x

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#157 Postautor: Erwin » 27 lipca 2004, o 15:21

Karolina.M pisze:"Może zrobimy flage:

Dariusz pakeże pokaż nam jak robisz w każdym meczu po zerze"

Tak kuki Ty po prostu masz najlepsze hasła tak samo jak i najlepszy na świecie awatar ( dobrze, ze juz go zmieniłes)

... i do tego ucieka z j. polskiego :twisted:

peterix
Szkółkowicz

#158 Postautor: peterix » 27 lipca 2004, o 15:51

Gawrzyk - bardzo to śmieszne co wymyśliłeś! Aż się płakać chce...
Pokaż mi tych wypruwaczy żył - ja znam tylko dwóch - Petera i Knappa. Kogo miałeś na myśli? "Trójki" Mordela czy komplety Jelenia?
Jesteś blisko klubu, wiesz więcej niż inni to podziel się.
Skoro uważasz Śledź sprzedał co się dało sprzedać i olał wszystkich (klub i kibiców) to wytłumacz czego Zarząd klubu (chyba ci ludzie mają olej w głowie) nie wypieprzył go z drużyny. Czy Siwek i reszta trzymali by go nadal gdyby tak rzeczywiście było??
Wam na forum odpowiada chyba wszystkim rola żeby koniecznie komuś przypier.... A to bo z Rzeszowa, a to bo małolat, a to że olewa kibiców, a to sędzia itp.
Nie twórzmy loży szyderców!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Michael

#159 Postautor: Michael » 27 lipca 2004, o 16:02

A czy to zalezy od dyr. Siwka kto ma jechac w meczu?On rozklada rece i mowi ze nie on ustala sklad.Jak ja bylem za Trumna to mowiono ze trener ustala sklad.To do niego teraz trzeba sie zwrocic na tamat skladu.
A odnosnie tego czy Darek ma wogole byc w klubie to rzeczywiscie to zalezy od zarzadu i powinien cos z tym zrobic.

Michael

#161 Postautor: Michael » 27 lipca 2004, o 16:29

No ale przeciez Darek pojechal do Anglii po nauke.Pewnie dlatego zeby pomoc Tż w alce o awans.Fakt, czlowiek uczy sie przez cale zycie...Hehe

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#162 Postautor: prt » 27 lipca 2004, o 16:39

a oto moje racjonalizatorskie propozycje:

1 *
do czasu wyjasnienia sprawy pana Dariusza Åš. proponuje adminom zmienic link na dole kazdego tematu.
jest: === Śledź odpowiedzi w tym temacie ===

powinno byc: === obserwuj odpowiedzi w tym temacie. ===

/moim zdaniem trzeba wyciac Åšledzia skad sie tylko da! :P /

2 *
moze by ktos z wplywowych osob zaproponowal Åšledziowi mala rozmowe-wywiad i zadal trudne pytania??
niech powie sam, co ma na ten temat do powiedzenia.

/z miejsca trzeba Mu tylko powiedziec, zeby nie odpowiadal na kazde pytanie, nawiazujac do problemow sprzetowych/

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#163 Postautor: istred » 27 lipca 2004, o 16:45

a może któryś z adminów zaprosi Śledzia, lub innych zawodników na czata, oczywiscie moderowanego.

Mysle ze bylby to bardzo dobry pomysl !

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#164 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 16:53

istred pisze:a może któryś z adminów zaprosi Śledzia, lub innych zawodników na czata, oczywiscie moderowanego.

Może... tylko co to zmieni?
Nie sądzę, żeby chciał. Swoją postawą na tprze poakzał, że ma nas w tyłku. A jeśli prtzystanie na czata to co...
Usłyszysz, że się starał. Że jest mu przykro. Że wieszamy na nim psy bez powodu i dowodów. Pewnie, że każdy ma prawo do obrony, ale sportowca bronią (albo nie) wyniki. W tym przypadku są one wyjątkowo nędzne.

Piotrbaz

#166 Postautor: Piotrbaz » 27 lipca 2004, o 17:00

http://www.dariuszsledz.com no ma ale widze ze jak te komentarze przeczyta to przestanie wchodzic na nia :)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#167 Postautor: istred » 27 lipca 2004, o 17:09

Gawrzyk pisze:
istred pisze:a może któryś z adminów zaprosi Śledzia, lub innych zawodników na czata, oczywiscie moderowanego.

a czy Darek Sledz nie ma przypadkiem swojej oficjalnej strony ??

Na oficjalnej stronie klubu, mozna by organizowac od czasu do czasu czaty z zawodnikami, nie koniecznie tylko ze Śledziem, ale do innych zapewne kibice mają sporo pytań. Łatwiej na pewno zorganizować takie czaty na jednej stronie, niż każdy na swojej, poza tym nie każdy ma taką.

Może... tylko co to zmieni?
Nie sądzę, żeby chciał. Swoją postawą na tprze poakzał, że ma nas w tyłku. A jeśli prtzystanie na czata to co...
Usłyszysz, że się starał. Że jest mu przykro. Że wieszamy na nim psy bez powodu i dowodów. Pewnie, że każdy ma prawo do obrony, ale sportowca bronią (albo nie) wyniki. W tym przypadku są one wyjątkowo nędzne.

Pewnie by się nie zgodził, ale jakby... to ciekaw jestem jak odpowiedział by na zarzut - co zrobił z pieniędzmi danymi przez klub na sprzęt. Czytałem chyba wszystkie wywiady ze Śledziem w tym sezonie i w żadnym nie wypowiadał się na temat tych pieniędzy.

Shack
Administrator

#168 Postautor: Shack » 27 lipca 2004, o 17:17

chcecie po raz kolejny posłuchać bredni ? :]

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#169 Postautor: Maxx » 27 lipca 2004, o 17:22

Shack pisze:

Shacku, myślę, że pomysł sam w sobie nie jest zły, trochę kłopotliwych pytań jeszcze nikomu nie zaszkodziło :twisted:
A z drugiej strony każdy ma prawo do obrony :D
Dajmy więc tę szansę sprzedawcy roku, zobaczymy co powie...

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#170 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 17:23

Shack pisze:

Święte słowa.
Chyba, że Ś. obieca, że wymysli jakąś nową, nieograną jeszcze bajkę.
Proponuję iść w stronę spisku masońskiego. To powinno chwycić :lol:

Awatar użytkownika
Kubbas
Junior
Kontakt:

#171 Postautor: Kubbas » 27 lipca 2004, o 18:19

A ja radze nie szalec z transparentami przeciwko sledziowi albo jakiemu kolwiek innemu zawodnikowi :D

Zobaczcie co zrobil "zawodnik" i "zuzlowiec" Tomasz Bajerski
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=39495
HAHAHAHA NIE MOGE SIE PRZESTAC SMIAC :D

Awatar użytkownika
Wojtek

#172 Postautor: Wojtek » 27 lipca 2004, o 18:44

Michael pisze:No ale przeciez Darek pojechal do Anglii po nauke.Pewnie dlatego zeby pomoc Tż w alce o awans.Fakt, czlowiek uczy sie przez cale zycie...Hehe

Nauka w las nie poszla...nie narobilem sie a kaski troche wpadlo...nie ma jak inwestycja w turystyke...

Piotrbaz

#173 Postautor: Piotrbaz » 27 lipca 2004, o 19:06

Kubbas pisze:A ja radze nie szalec z transparentami przeciwko sledziowi albo jakiemu kolwiek innemu zawodnikowi :D

http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=39495

boze coz za łeb.. ciekawy jestem jak on wyłoni z tego tłumu tych co ten transparent zrobili.. a mone ukara wszystkich co byli w ty,m sektorze? HAHAHAHAHAHA :mrgreen: "Kto ci podbił oko Bajerska Sieroto" !! HAHAHA

hayabusarider

#174 Postautor: hayabusarider » 27 lipca 2004, o 19:13

Gawrzyk , Shack jesteście zwyklymi Gówniarzami wyzywając Darka Śledzia.
Za nazywanie go JAWNIE złodziejem możecie odpowiadać Sądownie.
A co do Darka.
Tak zawalił ostatnie 2 mecze. I co? I nic każdemu się może zdarzyć!.
Mowicie ze jest handlowcem itd. Macie pewność?
Ja nie mam.
po 1. Nie starałby się startować w UK jakby nie miał zamiaru na pozytywne wyniki,
Wiadomo jak mu tam poszło - tam nikogo nie chciał oszukać!!. jechał dla siebie.
po 2. zmienił mechanika - pomocnika na zawody, z Roberta Juchy na kogoś innego.
I chyba zrobił źle.
A co zrobi z pieniedzy które zarobił to niech go nikt nie rozlicza - jego sprawa ,Wara od jego busa.

PO PROSTU CHLOPACZYNA MA PECHA ze SPRZETEM.
Jak w nastepnych meczach pojedzie na swoim dawnym poziomie to ucichniecie KRZYKACZE.
A jak nie to chwala mu za to co zrobil dla TZ.

P.S.
Dla mnie jest gorszy FRANKOW- ten to zapowiadal JAZDE, a jezdzi jak slaby JUNIOR z E-ligii.

:lol:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#175 Postautor: Łoptymista » 27 lipca 2004, o 19:15

Kubbas pisze:A ja radze nie szalec z transparentami przeciwko sledziowi albo jakiemu kolwiek innemu zawodnikowi :D

Co to ma nas wystrszyć. Pod hasłem na pohybel oszustowi śledziowi, który zmarnował wysiłek innych mogę się podpisac z imienia i nazwiska. Niech mnie pozywa. Prosze bardzo. Na pewno spróbuje szczęścia bo on kocha kasę, a wstydu nie zna.