Grzegorz Zengota
Re: Grzegorz Zengota
Rozmawialem z osoba, ktora od lat pracuje w ortopedii i oparciu o szczatkowe informacje jakie mamy to normalnie przy czyms takim najbidniej pauza 3 miesiace. Wiadomo, ze pozniej doszly kwestie martwicy wiec dla zwyklego smiertelnika to termin nierealny, ale to zawodowy sportowiec. Glik nie mial prawa pojechac na mundial, a jednak pojechal 
Jeleniewski miał bardzo podobna kontuzje i leczyl z rehabilitacja 5 miesięcy ,obawiam się ,ze Zengota w tym sezonie nie pojedzie .
Kontuzja kontuzji nie jest równa, do tego kazdy organizm inaczej się renegeruje. Np. jedni po zerwaniu więzadeł wracają po 3-4 miesiącach inni po roku. Nie ma co spekulowac, tylko trzeba czekac na jakieś oficjalne wieści.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Martwi mnie to, że jakichkolwiek, choćby drobnych informacji brak. Gdyby było dobrze, to coś tam byśmy chyba wiedzieli...
Motor mocnyj!
Jest mi niezmiernie przykro, że tak wyszło, ale nie żałuję. Żałowałbym, gdybym miał świadomość, że mogłem zrobić coś więcej w trakcie przygotowań, a tego nie zrobiłem… Chciałem w kwietniu być w optymalnej formie. A jestem w szpitalu. Życie.
Skoki na motorze crossowym nie są i nie będą elementem przygotowania do żużla. Gdyby coś mu się stało np. na basenie, siłowni to jeszcze bym zrozumiał. Współczuje mu, ale przez to, że źle dobrał przygotowanie do sezonu naraził klub na koszty i dziurę w składzie. Jestem za tym żeby wprowadzić zapisy w kontraktach, które zabraniały by podobnych wyczynów. Zengota to nie Tadeusz Błażusiak i powiedzmy to sobie otwarcie - dał ciała.
Skoki na motorze crossowym nie są i nie będą elementem przygotowania do żużla. Gdyby coś mu się stało np. na basenie, siłowni to jeszcze bym zrozumiał. Współczuje mu, ale przez to, że źle dobrał przygotowanie do sezonu naraził klub na koszty i dziurę w składzie. Jestem za tym żeby wprowadzić zapisy w kontraktach, które zabraniały by podobnych wyczynów. Zengota to nie Tadeusz Błażusiak i powiedzmy to sobie otwarcie - dał ciała.
"ale to już było"... przeczytaj ostatnie kilka stron, poruszane były już Twoje rozterki...
no chyba że to taki prima aprilisowy żarcik a nie kij w mrowisko;)
no chyba że to taki prima aprilisowy żarcik a nie kij w mrowisko;)
- MikeMistrz
- Senior
Czy wiadomo chociaż orientacyjnie kiedy nasz znakomity skoczek powinien wrócić na tor?
Przed chwilą w n sport jeden z prowadzących coś wspominał że 6 kolejka ma wrócić ale chyba tak sobie wróży itp.
właśnie też miałem o to pytać. Komentatorzy na nsport twierdzą że na mecz z Toruniem ma być i Grisza i Zengi, ale mam wrażenie, że chyba nie wiedzą jak poważną kontuzje odniósł Grzesiek