Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Witam, pewnie sfera marzeń, ale musze spróbować. Odkupię 1 bilet normalny. Chętnie dorzucę na dobre piwko:) Pozdrawiam serdecznie
-
michalomistrz
Kupię 2 bilety ulgowe (mogą być też normalne) :)
tck pisze:Czy przy tej ilości sprzedanych karnetów też są tylko wyznaczone wejścia z karnetami?
Na "zwykły" karnet można wejść każdą bramką. Jedynie karnet Trybuna główna ma swoją bramkę (tą najbliżej parkingu-z uwagi na dodatkowe opaski)
Sprzedam 2 bilety normalne i 2 dziecięce
-
michalomistrz
owen1989 pisze:Sprzedam 2 bilety normalne i 2 dziecięce
Ja chętnie :)
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Kupię 1 normalny
michalomistrz pisze:owen1989 pisze:Sprzedam 2 bilety normalne i 2 dziecięce
Zostały 2 dziecięce
-
michalomistrz
owen1989 pisze:michalomistrz pisze:owen1989 pisze:Sprzedam 2 bilety normalne i 2 dziecięce
Zostały 2 dziecięce
Wysłałbys mi Twój numer na priv, bo coś nie mogę odpisywać prywatnie
-
mechanizator
- Junior
W kwietniu 2019
nie wiem jak policzyli bez kołowrotków więc domyślam się, że chodzi o sprzedane lub zeskanowane bilety
Pierwszy po 24 latach przerwy mecz ekstraligowy przy Al. Zygmuntowskich w Lublinie cieszył się ogromną popularnością. Według oficjalnych statystyk, na stadion, mogący pomieścić 10 000 widzów, przyszło dokładnie 9 812 fanów.
Pewnie brakujące 188 to zapewne koniki :) którym nie udało się sprzedać :)
Jakoś srednio chce mi się wierzyć w te 10 tys. Jak pojemność stadionu max to 13 tys.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Mnie też. Ludzie siedzieli po beton na dole oraz w przejściach między sektorami. Ale temat ten należy natychmiast wyciszyć 
Dokładnie, syfy od kiedy pamiętam zaniżają naszą frekwencje, poza tym przecież klub starał się o sprzedaż większej ilości biletów (czyt. więcej chętnych niż biletów/miejsc na stadinie) poprzez zgodę na to straży pożarnej i innych służb i z tego co wiem udało się. Więc ja myślę ze było 12-13tys.
Ostatnio zmieniony 10 kwietnia 2019, o 11:17 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale SyFy przecież nie liczą same ilu było widzów, tylko biorą dane z protokołu meczowego. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Same nie liczą ale patrząc na poczynania głownego redaktora Ostafa to ja mam duze wątpliwości o rzetelność podawanych informacji przez ten portal.
Jak byk napisali "wg oficjalnych statystyk" a nie "wg szacunków"
Flagg pisze:Ale SyFy przecież nie liczą same ilu było widzów, tylko biorą dane z protokołu meczowego. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Nie ma w protokole meczowym pozycji "liczba widzów".
Jeśli nie ma kołowrotków to te dane są po prostu wyssane z palca :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Serwery tubilety znowu padly
- KarolinaCe
To już nawet nie jest śmieszne.. To co, komu kawę?
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
IMo to juz jednak trochę wtopa klubu. Za pierwszym razem mozna się tłumaczyć, ze się nie spodziewali, ze wina tubilety itp. itd. Jednak teraz sytuacja sie powatarza. Wybrali ten sam kanal dystrybucji, mimo że, widzieli jak to wyglądało za pierwszym razem. A wątpię, by tubilety jakoś specjalnie zainwestowały w infrastrukturę, bo 7 wydarzeń w roku będzie im serwery przeciążać.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
To samo miałem pisać, jest cała masa innych stron, dystrybuujących bilety, znacznie bardziej znanych i prężnych, a to jest po prostu chore...
Motor mocnyj!
Trochę tak. Przychodzi mi na myśl, że mogli podpisać z tubilety jakąś atrakcyjną (w zakresie prowizji) umowę na cały sezon i nie mogą (nie chcą) się z niej wycofać, nawet pomimo problemów technicznych.
To jest patologia. Klub slynny na cala Polske bo bilety schodza jak zle. A tu serwery sie psuja