A zatem Mości Panowie !
Bez niepotrzebnego dmuchania balonika.
Każde osiągnięcie w okolicy 40 pkt biorę za sukces.
Jeśli AJ nie będzie mógł jechać proponuję ZZ (Jeśli się da )
Oczami wyobraźni widzę jak Zmarzlik ogląda plecy Kuromonowa...
II Kolejka Speedway Ekstraligi: Stal Gorzów - Motor Lublin (12.04.2019)
II Kolejka Speedway Ekstraligi: Stal Gorzów - Motor Lublin (12.04.2019)
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Re: II Kolejka Speedway Ekstraligi: Stal Gorzów - Motor Lublin (12.04.2019)
Za AJ-a mozemy dać ZZ-tke
CO do meczu, to czeka nas zapewne zejście na ziemię po niedzielnym locie w kosmos. Trzeba po prostu pojechać bez presji i ciułać co się da. Na Kildemandzie i na juniorach, choć Karczmarz w Gorzowie niezwykł przegrywać z innymi juniorami. Bartkowniak duzy talent, ale ma dopiero 16 lat. Zmarzlik będzie niełapalny, Kasprzak też zapewne pojedzie swoje mimo piachu w Czewie. Wozniak u siebie też jest mocny. Thomsen dla mnie dalej jest lekką niewiadomą. Moze być niełapalny, a moze pojechac słabiej. Dobicie do 40 pkt. uznam za bardzo dobry wynik.
CO do meczu, to czeka nas zapewne zejście na ziemię po niedzielnym locie w kosmos. Trzeba po prostu pojechać bez presji i ciułać co się da. Na Kildemandzie i na juniorach, choć Karczmarz w Gorzowie niezwykł przegrywać z innymi juniorami. Bartkowniak duzy talent, ale ma dopiero 16 lat. Zmarzlik będzie niełapalny, Kasprzak też zapewne pojedzie swoje mimo piachu w Czewie. Wozniak u siebie też jest mocny. Thomsen dla mnie dalej jest lekką niewiadomą. Moze być niełapalny, a moze pojechac słabiej. Dobicie do 40 pkt. uznam za bardzo dobry wynik.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Zmarzlik u siebie nie odda więcej jak dwa punkty. Odnoszę wrażenie, że dobry występ Thomsena to efekt toru w Czewie. W Gorzowie jest zupełnie inaczej. KK zwykle daje radę u siebie ale jakoś za nim nigdy nie przepadałem. Juniorzy do objechania, Kildemand mam nadzieję też. Dla Woźniaka Gorzów to ulubiony tor. Trzeba jechać bez presji i walczyć
Mysle ze AJ spokojnie pojedzie w nastepnym meczu. Z gorszymi kontuzjami juz niejeden jezdzil
4 z przodu biorę w ciemno.
AJ ma ponoć 3 dni zupełnego odpoczynku dla ręki i wrócił do Szwecji. Na dzień dzisiejszy chyba jeszcze nie wiadomo, czy będzie w stanie pojechać, choć On sam pewnie zrobi wszystko, żeby wsiąść na motor. Jeśli nie da rady to znaczy, że się nie da.
Czy ZZ? Jest to opcja tym bardziej, że mamy przerwę świąteczną i AJ mógłby już jechać z Częstochową mimo wymaganego 14-dniowego L4 ale minusy tego rozwiązania uwydatniły się we wczorajszym meczu. Jeden czy dwóch seniorów jadących słabiej i po meczu. Myślę, że AJ w konsultacji z lekarzami sam powinien zadecydować, w razie czego rozwiązanie jakieś jest.
Panowie bez spiny, powalczyć na ile pozwolą maszyny i zobaczymy, co z tego wyjdzie.
AJ ma ponoć 3 dni zupełnego odpoczynku dla ręki i wrócił do Szwecji. Na dzień dzisiejszy chyba jeszcze nie wiadomo, czy będzie w stanie pojechać, choć On sam pewnie zrobi wszystko, żeby wsiąść na motor. Jeśli nie da rady to znaczy, że się nie da.
Czy ZZ? Jest to opcja tym bardziej, że mamy przerwę świąteczną i AJ mógłby już jechać z Częstochową mimo wymaganego 14-dniowego L4 ale minusy tego rozwiązania uwydatniły się we wczorajszym meczu. Jeden czy dwóch seniorów jadących słabiej i po meczu. Myślę, że AJ w konsultacji z lekarzami sam powinien zadecydować, w razie czego rozwiązanie jakieś jest.
Panowie bez spiny, powalczyć na ile pozwolą maszyny i zobaczymy, co z tego wyjdzie.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Gelo pisze:Zmarzlik u siebie nie odda więcej jak dwa punkty.
I to pewnie kolegom z pary :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz