Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Niejaki Sam Masters, nawet poscigal się w Gdańsku. Czewa narazie daje radę!
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Nieciekawie to wygląda jeśli chodzi o Doyle'a
No nie dobrze... Ważne że Zagar zadowolony...
Czasami coś napisze
- tezetomaniak
- Trener
Zagar właśnie dołączył do grona żużlowych szmat (po wywiadzie)
Zdecydowanie tak. Powinien dziś uczyć się od juniora Gruchalskiego wypowiedzi.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
tezetomaniak pisze:Zagar właśnie dołączył do grona żużlowych szmat (po wywiadzie)
Możesz po krótce opisac co powiedzial? Akurat nie mam okazji oglądać.
- tezetomaniak
- Trener
SKAJuuss pisze:Możesz po krótce opisac co powiedzial? Akurat nie mam okazji oglądać.
Został poproszony o skomentowanie sytuacji, w której skasował Doyla. On w odpowiedzi z uśmiechem pozdrowił swojego synka.
Jeżdżenie po 14 biegu z nogami na kierownicy w sytuacji, którą sam stworzył, to też średnie zachowanie. Zresztą dobitnie skomentowane przez komentatorów z nc+.
Motor mocnyj!
Po przekazaniu urodzinowych pozdrowień dla syna dostał powtórną szansę na odpowiedź na pytanie dziennikarki... uśmiechnięty dodał, że powiedział już wszystko.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Doyl jeśli ma złamane żebra to trochę od jazdy odpocznie. A szkoda bo chciałem go w Lublinie zobaczyć....
Nie jestem tego pewien Gelu. Ani trochę. Poza tym:
1. Motor ze Złotówą i Zengotą by wygrał w Gorzowie
2. Motor ze Złotówą i Zengotą by wygrał w Częstochowie
3. Motor ze Złotówą i Zengotą by miał szanse u siebie z Lesznem
1. Motor ze Złotówą i Zengotą by wygrał w Gorzowie
2. Motor ze Złotówą i Zengotą by wygrał w Częstochowie
3. Motor ze Złotówą i Zengotą by miał szanse u siebie z Lesznem
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Macie otwarte drzwi do utrzymania w tej chwili. Teraz juz wszystko w waszych rękach.
Zagar został niesłusznie w mojej opinii wykluczony. Wywiózł Doyla do połowy toru a pech chciał że był jeszcze Gruchalskim. Ci sami komentatorzy kilka biegów później zachwycili się Zagarem który odprowadził pod bande młodego Holdera. Zagotował się i nie chciał się wypowiadać pozdrowił syna i koniec tematu.
Zagar został niesłusznie w mojej opinii wykluczony. Wywiózł Doyla do połowy toru a pech chciał że był jeszcze Gruchalskim. Ci sami komentatorzy kilka biegów później zachwycili się Zagarem który odprowadził pod bande młodego Holdera. Zagotował się i nie chciał się wypowiadać pozdrowił syna i koniec tematu.
Posłał kolesia do szpitala z prawdopodobnym urazem żeber po czym na wizji zachował się jak totalny wsiur, no ale tak, wszystko w porządku bo to przecież "nasz".
Motor mocny
-
CKM1946
- Zawodowiec
Przecież wywożenie na 1 łuku choć można z tym polemizować bo składał się w połowie łuku to jest coś normalnego szczególnie praktykowane na Motoarenie gdzie każdy się pcha od razu na dużą.
Ja wiem że Zagar to wiochmen i kawał gbura ale nie uważam żeby zrobił tutaj coś strasznego.
Ja wiem że Zagar to wiochmen i kawał gbura ale nie uważam żeby zrobił tutaj coś strasznego.
Włókniarz pojechał dla nas ale okoliczności tej wygranej pozostawiają wiele do życzenia. Mam oczywiście na myśli zachowanie Zagara.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Myślę, że Zagar faktycznie podszedł do tego podobnie, jak uważa CKM, ale trzeba przyznać wyszło to wszystko mega słabo. Pojechał ostro i faktycznie Doyle miał pecha, ale tam jakiegoś wielkiego grzechu nie popełnił. Dziwne te wykluczenia dzisiaj, tutaj Zagar, w Ostrowie Walasek. Chyba w złą stronę to wszystko idzie. Za "miękkie" się to robi.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
CKM1946 pisze:Zagar został niesłusznie w mojej opinii wykluczony
Nawet jeśli masz rację, to z czystej przyzwoitości i ludzkiego współczucia powinien powiedzieć to co Gruchalski.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Ja to widzę podobnie jak kolega z Częstochowy. Słoweniec poszerzył, ale Doyle miał po prostu pecha, że z tyłu był jeszcze Gruchalski, który już kompletnie nie miał pola manewru. Ja tu nic szczególnie bandyckiego nie widziałem. Przed kamerą mógł powiedzieć, że życzy mu zdrowia i blablabla, ale dyskusję o wizerunku żużlowców i sztuczności wypowiedzi już chyba prowadziliśmy i nie zaczynajmy znowu tego tematu.
Mam nadzieję, że Jason pojedzie w Lublinie.
Za to wykluczenie Walaska to prawdziwy mind fuck. Miał zjechać na murawę, żeby Bech mógł sobie spokojnie przejechać czy co?
Mam nadzieję, że Jason pojedzie w Lublinie.
Za to wykluczenie Walaska to prawdziwy mind fuck. Miał zjechać na murawę, żeby Bech mógł sobie spokojnie przejechać czy co?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Mam nadzieję, że Jason pojedzie w Lublinie
Tez mam taką nadzeję, że po spadku Torunia wyląduje u nas
Nie mówię, że atak bandycki, jednak w sposób bezpośredni przyczynił się do kraksy, przeto moim zdaniem wykluczenie słuszne. Wystarczyło później "zachować się jak trzeba" a w ogóle byśmy o tym biegu nie dyskutowali, a na pewno nie pod tym kątem.
Motor mocny
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Ja bym Zagara nie wykluczył. Bardzo mądrze odniósł się do tej sytuacji Tomek Piszcz. To zupełnie naturalne zachowanie na pierwszym łuku, biorąc pod uwagę dwóch bardzo dobrych zawodników. Co do wypowiedzi Zagara przed kamerą, to faktycznie wiocha. Nawet jeśli (dla mnie słusznie) czuł się oszukany wykluczeniem, to i tak czymś normalnym byłaby wypowiedź w stylu: "to jest żużel, ale mam nadzieję, że Jasonowi nic złego się nie stało". A tak wyszła kiszka.
Dla mnie bardziej od Zagara nabroil Grucha. Slusznie Cegla w magazynie zauwazyl ze junior gosci zupelnie nie przewidywal co sie moze wydarzyc. Jadac po duzej trzeba byc z przodu by sie na kogos zakladac. Inaczej to proszenie sie o gips dla siebie, a jesli zakladasz sie na dwoch, to tego w srodku, ktory idzie nagle prosto w plot
Ciekawe rzeczy Ziółkowski mówi w magazynie w nsport
Na przykład ?
Nie oglądałem.
Nie oglądałem.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld