Grigorij Łaguta
Re: Grigorij Łaguta
Griszka ladnie cisnie w Niemczech przeciwko Nickiemu i Protasiewiczowi. Poki co komplet trójek
To co? Czekamy na komunikat GKSŻ? :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Że podpisał w Toruniu? [emoji14]
Niby śmieszne, ale czy aż tak bardzo by nas to zdziwiło? ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Myślę, że TBV jednak miałoby coś przeciwko temu :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ja jednak nie zamieszczał bym takich zdjęć jak to powyżej w temacie imiennym naszego zawodnika na naszym forum. Słabo to wygląda. Nie powielajmy stereotypów i nie siejmy insynuacji. Cieszmy się że Grisza jest z nami i lepiej powitać go ciepłym słowem niż sarkazmami.
Cz@rek pisze:Ja jednak nie zamieszczał bym takich zdjęć jak to powyżej w temacie imiennym naszego zawodnika na naszym forum. Słabo to wygląda. Nie powielajmy stereotypów i nie siejmy insynuacji. Cieszmy się że Grisza jest z nami i lepiej powitać go ciepłym słowem niż sarkazmami.
+1
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Cz@rek pisze:Ja jednak nie zamieszczał bym takich zdjęć jak to powyżej w temacie imiennym naszego zawodnika na naszym forum. Słabo to wygląda. Nie powielajmy stereotypów i nie siejmy insynuacji. Cieszmy się że Grisza jest z nami i lepiej powitać go ciepłym słowem niż sarkazmami.
Mądre słowa.
Max Fricke jechał mpkiem 14 w stronę zygmuntowskich.
7. Przynależności klubowe:
GKM Grudziądz SA
Kacper Łobodziński* 2004 – do dnia 18.03.2020 start tylko w zawodach młodzieżowych
Speedway Lublin SA
Grigorij Laguta* 1984 MFR
Już oficjalnie u nas
W takim razie nie pozostało nam nic innego jak przywitać 'na pokładzie', życzyć zdrowia i samych kompletów!!
Teraz tylko się utrzymać, za rok ściągnać braciszka i Hampela (nie będzie lepszego Polaka do wyjęcia) i jedziem o medal

Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
CKM1946
- Zawodowiec
Braciszka to chciałby każdy. U Ostafa* mówił że miał 6 dobrych ofert na stole ale mu dobrze w Grudziądzu i żonie też pasuje że blisko Bydgoszczy gdzie mieszkają i nie wybiera się nigdzie póki GKM w Ekstralidze jest :D
A Grisza to nie mówił, że się nigdzie z Rybnika nie wybiera??
-
CKM1946
- Zawodowiec
Robson pisze:A Grisza to nie mówił, że się nigdzie z Rybnika nie wybiera??
Nie porównuj ich proszę. To zupełnie inni ludzie którzy nawet specjalnie za sobą nie przepadają.
Ostatnio oglądałem wywiad z Artiomem to się bardzo odcinał od porównań do Griszy, a w jego wypowiedzi próżno było szukać jakiejś specjalnej więzi tylko raczej podejście jak do kolegi bardziej, nawet nie typowego przyjaciela
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Oglądałem dzisiaj "czarny charakter" z Griszą. Kilka razy był pytany o Lublin i decyzję o przejściu. Wniosek nasuwa się jeden. Facetowi obojętnie gdzie jeździ byle się zera zgadzały. Jedyny sentyment to Loko gdzie mieszka. Obrazki Lublina, zamek w tle - ale diengi w oczach. Kompletnie niewiarygodny koleś. Nawet z kurtuazji nie potrafi. Jedyny pozytyw jest taki, że nie ściemnia po co jeździ na żużlu.
No ale to raczej zadna niespodzianka nie jest i średnio ogarnięty kibic zdaje sobie z tego sprawę. Już sam sposób rozstania z Rybnikiem mówi bardzo, bardzo dużo. I trudno mu to mieć za złe. To jest jego praca, idzie tam, gdzie dają mu więcej. Ja tam nie spodziewam się, że będzie umierać za Motor. Niech robi punkty i wszyscy będa szczęsliwi - my bedzie wygrywać, a on zarabiać. A po sezonie zobaczymy co dalej.
A co do stosunków na linii Artiom - Grisza, to wiadomo, ze pisałem bardziej w formie żartu. Grisza nawet w wywiadzie, którego udzielił chyba pobandzie w lutym, mówił, że z Artiomem praktycznie przez 2 lata zawieszenia nie rozmawiał.
A co do stosunków na linii Artiom - Grisza, to wiadomo, ze pisałem bardziej w formie żartu. Grisza nawet w wywiadzie, którego udzielił chyba pobandzie w lutym, mówił, że z Artiomem praktycznie przez 2 lata zawieszenia nie rozmawiał.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Łaguta żeby był troche mądrzejszy to skillem miażdży Artioma. Pamiętam jak obaj przyszli do Częstochowy i Grisza od razu miał to coś. Artiom przepadł i musiał szukać jazdy w Bydgoszczy ale ciężką pracą doszedł tam gdzie jest teraz.
Strasznie roszczeniowy gość dopóki klub gwarantuje mu wszystko co chce ( a swego czasu zażyczył sobie nowego busa i chevroleta camaro za podpisanie nowego kontraktu ) to wszystko jest ok i integruje się z teamem , problem zaczyna się jak coś jest po nie jego myśli. Dodatkowo przez jego naturalne lenistwo ujrzeć typa na treningu przedmeczowym to święto jest.
Strasznie roszczeniowy gość dopóki klub gwarantuje mu wszystko co chce ( a swego czasu zażyczył sobie nowego busa i chevroleta camaro za podpisanie nowego kontraktu ) to wszystko jest ok i integruje się z teamem , problem zaczyna się jak coś jest po nie jego myśli. Dodatkowo przez jego naturalne lenistwo ujrzeć typa na treningu przedmeczowym to święto jest.
Nie myślałem, że to możliwe ale wychodzi na to, że taka sama Złotówa albo i gorsza jak Hancock
O werdykcie decydować musiała by fotokomórka 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Łaguta został zakontraktowany w konkretnym celu i nie jest to bycie miłym, sympatycznym i kurtuazyjnym.
Jak będzie robił średnią 2,2 to może w ogóle na treningi nie przyjeżdżać. ...bo po co? Żeby kibice byli uśmiechnięci?
Jak będzie robił średnią 2,2 to może w ogóle na treningi nie przyjeżdżać. ...bo po co? Żeby kibice byli uśmiechnięci?
W tym momencie to nawet lepiej, że ma takie podejście. Nie będzie się przejmował, że wchodzi do drużyny od razu na najważniejszy mecz sezonu i cały Lublin czeka na jego komplet. Po prostu stuknie ten komplet, wystawi fakturę i wróci do domu 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dokładnie tak. Skoro to taka "złotówa" to niech robi komplet, wystawia wysoką fakturę i za tydzień powtórka. Portfel będzie pełny - Grisza zadowolony i wynik drużyny też będzie lepszy - klub i kibice zadowoleni.
Czyż nie o to chodzi?
Czyż nie o to chodzi?