Betard Sparta Wrocław - Speed Car Motor Lublin (31.05.2019, 18:00)
Re: Betard Sparta Wrocław - Speed Car Motor Lublin (31.05.2019, 18:00)
Mecz byl do wygrania gdyby nie nasz sztab menago. Szkoda strzepic ryja. 90 procent tego forum poprowadziło by te drużynę lepiej.
twarz. zbyszka. stonogi. jpg
twarz. zbyszka. stonogi. jpg
Ostatnio zmieniony 31 maja 2019, o 20:05 przez Skajuz, łącznie zmieniany 1 raz.
K.... !! Na wlasne zyczenie przegrywamy .......
Piękny wyniki ale co oni zrobili była szansa na remis ,ten punkt może być decydujący o pozostaniu w lidze.
- KarolinaCe
Gdyby chociaż w 14 biegu pojechał MM Byłby remis! Pkt platynowy dla nas przeleciał obok nosa... mieć zz I nie wykorzystać.. W rewanżu za nie będzie. Żenada
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Co nie zmienia faktu, ze Laguta jest przekozakiem. Jestesmy mocniejsi o 20%.

Na piątek 07/06
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

max3 pisze:Brawo Ziółkowski /Kuciapa dymisja ,przegraliśmy bonusa ,co oni zrobili.
Powiem więcej-przegraliśmy mecz !
Można skomentować tylko jedno. Panu Ziółkowskiemu już dziękujemy
,,ja to wygram Jack!"
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Alez te nasze taktyczne rozgrywki wkurwiaja. Michelsen wygrywa walczac z TRZEMA zawodnikami i nie dostaje taktyka. Lambert robi ladne 2 punkty i nie dostaje szansy za Lamparta. Lepiej dac na przelamanie 21 szanse Dawidowi, a nuz wypali. Nie wyszlo? To uj, dajmy Lamberta, jebac Michelsena. Ja chce te lajze Sledzia z powrotem
- tezetomaniak
- Trener
-
PolonistaLublin
Od 2. meczu pisałem - sztab szkoleniowy, nie - zawodnicy, do wymiany. Już znudziło mi się wyjaśniać, dlaczego. Od dzisiaj wszyscy WIEDZĄ, że miałem rację!
Gdzie pajace, którzy jechali po mnie po meczu z Częstochową gdy pisałem, że Ziółkowski/Kuciapa do wywalenia, bo zawalą nam kolejne mecze?! Przecież potem były równie trafione zaniechania zmian z Lesznem i Zieloną Górą. Pytam się: gdzie w Klubie mają mózgi?! W sklepie z koszulkami?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jack dba o atmosferę w drużynie a nie o wynik. Tak to wygląda. Dziś pomimo licznych błędów i słabszej postawy juniorów-remis w meczu mieliśmy podany na tacy! Wrrr...
To sa jakies jaja. Co najmniej 3 wielblady taktyczne, a brak Mikkela w biegu nr 14 to przyslowiowa truskawka na torcie w wykonaniu naszego sztabu
Jestem ciekawy co Kępa na to. Przecież chyba widzi, że coś tu nie gra. Najgorsze jest to, że widzą to wszyscy tylko nie Ziółkowski.... Kowalik jest już wolny. Może pora na telefon.
Mam serdeczną prośbę do Admina, by na czas trwania meczu zamykał forum. Bardzo proszę o to.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Jacek Z. dba o team spirit, ot co. Biedaczek musi obdzielić wszystkim biegi, żeby nikt się na niego nie obraził
Takiej żenady dawno nie widziałem. Narzekali my na Śledzia, ale to co pokazuje "Ziółek" to dramat do potęgi.
W biegu w którym nie puścił młodego Lamparta za Trofimowa, pewnie by się tłumaczył, że sędzia za długo oglądał powtórki (ważyło się, czy będzie 6 punktów straty)i on nie zdążył zareagować. A to, co się stało w biegu 14-tym to już istny sabotaż. Niech gościa zaproszą do "pięć jeden" w poniedziałek, bo sam chętnie bym posłuchał, czym się kierował...
Wynik dobry, ale nie nastawiałbym się na bonus. W Lublinie to będzie zupełnie inny mecz i tor pewnie będzie do dupy.
Ogólnie zachowaniem naszego menago czuję się obrz*gany. Teraz niech Toruń klepnie Gorzów 10+, to już w ogóle będzie udany wieczór.
Żeby nie było. Brawa dla drużyny, a w szczególności dla Łaguty i Michelsena.
W biegu w którym nie puścił młodego Lamparta za Trofimowa, pewnie by się tłumaczył, że sędzia za długo oglądał powtórki (ważyło się, czy będzie 6 punktów straty)i on nie zdążył zareagować. A to, co się stało w biegu 14-tym to już istny sabotaż. Niech gościa zaproszą do "pięć jeden" w poniedziałek, bo sam chętnie bym posłuchał, czym się kierował...
Wynik dobry, ale nie nastawiałbym się na bonus. W Lublinie to będzie zupełnie inny mecz i tor pewnie będzie do dupy.
Ogólnie zachowaniem naszego menago czuję się obrz*gany. Teraz niech Toruń klepnie Gorzów 10+, to już w ogóle będzie udany wieczór.
Żeby nie było. Brawa dla drużyny, a w szczególności dla Łaguty i Michelsena.
Brak taktyka MM to skandal
ravajas pisze:Mam serdeczną prośbę do Admina, by na czas trwania meczu zamykał forum. Bardzo proszę o to.
Jacek, uspokój się! :)
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Łaguta to przekoza, pokazał Woffindenowi i Janowskiemu jak się jedzie. Pewnie , że dało się ten mecz pocisnąć lepszymi rezerwami. Ale nasi i tak ładnie pojechali. Michelsen też nieźle myśli na torze.
- Dragon_Juventino
- Junior
Ja się poddaję, moja głowa tego nie ogarnia. MŚ robi 2 zera a my nie wyciągamy remisu przez nasz super sztab. Dosyć tego.

Jak mozna bylo nie puscic Duna z taktyka? Jak juz nawet nie w 14 to chociazby w 13 za Lamparta... dla mnie to jakis sabotaz bo nie wierze ze mozna tak rozegrac mecz i miec taki „zmysl taktyczny”
-
TreleMorele
- Senior
Michelsen powiedział jadę 6 startów dziękuję do widzenia ,czego nikt tego nie powie....co ma zrobić sztab..
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Pan Jacek nadal gra w jeden z dziesieciu. Raz na dziesiec zmiana wypali