Cz@rek pisze:A czy ktoś wogóle pamięta kiedy w Lublinie był ostatnio jakiś finał![]()
Bo jesli mnie pamięć nie myli to chyba w 1995,i to właśnie BK.
Masz rację. I wygrał wtedy Dobrucki

Scream pisze:Czyli co, za rok bierzemy Buczkowskiego do Lublina ? :) Chyba zanotowal dzisiaj najwiecej mijanek na torze.
Ale mi podobal sie takze.... Karol Zabik. Szkoda ze tak pechowo potoczyly sie dla niego te zawody bo w pierwszym biegu pokazal ze tez niezly walczak z niego.
Ogolnie zawody bardzo dobre... w GP najczesciej tyle walki nie ma co bylo u nas.
Gelo pisze:Zawody bardzo dobre. Najbardziej podobał mi się Buczek i utwierdziłem się, że tego zawodnika chcę widziec u nas w przyszłym roku - myślący, waleczny i skuteczny - chociaż bardzo jeszcze młody. Miesiąc piekielnie szybki ale czołga się na starcie (dobra rzeszowska szkoła). Miedziak - start i po biegu, zakasował wszystkich sprzętem. Hlipek - po swojemu, ale jechał z kontuzją
A wlasnie to Ty Gelu wspominales mu cos o tym ze kibice chca go widzec w lublinie ?:) (Ja nie nie zdazylem zapytac czy jest mozliwe ze odejdzie z Gtztu ;])
Gelo pisze:Zawody bardzo dobre. Najbardziej podobał mi się Buczek i utwierdziłem się, że tego zawodnika chcę widziec u nas w przyszłym roku - myślący, waleczny i skuteczny - chociaż bardzo jeszcze młody. Miesiąc piekielnie szybki ale czołga się na starcie (dobra rzeszowska szkoła). Miedziak - start i po biegu, zakasował wszystkich sprzętem. Hlipek - po swojemu, ale jechał z kontuzją
Gelo pisze:A wlasnie to Ty Gelu wspominales mu cos o tym ze kibice chca go widzec w lublinie ?:) (Ja nie nie zdazylem zapytac czy jest mozliwe ze odejdzie z Gtztu ;])
Musiałem - przecież to mój faworyt do założenia plastronu z koziołkiem. I chociaz niezupełnie ja zadalem (i tak bym to zrobil) odpowiedział to co wszyscy - niewykluczone, ale o tym będe myslał w zimie.
ravajas pisze: Knapp i Buczek w przyszyłm sezonie w Lublinie to niezła sprawa. No i "biednego" Czerwińskiego, który sobie nie pojeździ w Cze-wie tez można by "pożyczyć".