Skład na sezon 2005
-
Michael
Michael pisze:Z tych wszystki twoich propozycji podoba mi sie tylko(z seniorow) Czerwinski.Kowalik juz sie skonczyl,Stojanowski jakos nie bardzo mi lezy,a Bajerski to lamer do kwadratu.Jest jeszcze jedna opcja.Kupic takiego ekstraligowego zawodnika (jednego) i jechac trojka juniorow.
Zdecydowanie - do swoich propozycji (pierwszoligowych) dorzuciłbym Czerwińskiego. Stojan - mógłby być - ale po co nam kolejny Franków? On nie gwarantuje 10 oczek w każdym meczu, a taki zawodnik jest nam niezbędny. Kowalik i Bajerski - brrrrrrrr.
-
Michael
-
Michael
koles ci mowil ? Masz jakichs wyimaginowanych (tak wiem ze to dla ciebie trudne slowo, ale dasz sobie rade. Wszyscy w ciebie wierzymy
) przyjaciol ? Ale spokojnie, pani pielegniarka juz niedlugo do ciebie wroci i da ci tabletki
.
ps. na kolejna jakze przezabawna i wyszukana prowokacje odpowiadal juz nie bede, bo to sie mija z celem. Po prostu ban
. Mam nadzieje ze admini zadzialaja.
ps. na kolejna jakze przezabawna i wyszukana prowokacje odpowiadal juz nie bede, bo to sie mija z celem. Po prostu ban
Gawrzyk napisał:
"nie ma co gdybac dopoki nie bedzie okreslonych jasno przepisow dotyczacych tego ilu obcokrajowcow bedzie moglo jezdzic w jednym meczu."
Uważam, że dowolna liczba zawodników z UE jest przesądzona niezależnie od widzimisię pana Karwana i paru innych. Ale żeby nie gdybać to powiem tylko że z obecnego składu krajowego ja widziałbym w składzie tylko Knappa i Piszcza, może ewentualnie Dawida z dużym znakiem zapytania. Tak, czy owak jeśli będzie ekstraliga musi być również duże przemeblowanie składu.
"nie ma co gdybac dopoki nie bedzie okreslonych jasno przepisow dotyczacych tego ilu obcokrajowcow bedzie moglo jezdzic w jednym meczu."
Uważam, że dowolna liczba zawodników z UE jest przesądzona niezależnie od widzimisię pana Karwana i paru innych. Ale żeby nie gdybać to powiem tylko że z obecnego składu krajowego ja widziałbym w składzie tylko Knappa i Piszcza, może ewentualnie Dawida z dużym znakiem zapytania. Tak, czy owak jeśli będzie ekstraliga musi być również duże przemeblowanie składu.
Ja jestem niemal pewien, ze w przyszłym roku nie będzie dowolności w kontraktowaniu obcokrajowców. Nie orientuję się jak jest w przypadku federacji sportowych ale wydaje mi się, ze ich wewnętrzne przepisy są nadrzędne w stosunku do ogólnych (w tym przypadku unijnych). Tak jak w Anglii (należącej przecież do Unii) wprowadza się limity CMA i inne ograniczenia tak u nas z pewnością wprowadzą coś po swojemu i unia będzie mogła sobie pogwizdać. Nie sądzę żeby w kraju, w którym tak bardzo pielegnuje sie szkolenie młodzieży dać niegraniczoną pracę Szwedom Duńczykom czy Anglikom. Dlatego niezależnie od tego jaki będzie regulamin, warto pomyśleć o krajowym wzmocnieniu.
Gelo napisał:
"Nie orientuję się jak jest w przypadku federacji sportowych ale wydaje mi się, ze ich wewnętrzne przepisy są nadrzędne w stosunku do ogólnych (w tym przypadku unijnych)."
Popatrz na piłkę nożną. Myślę, że PZMot będzie musiał podporządkować się i honorować przepisy unijne, a nie na odwrót.
"Dlatego niezależnie od tego jaki będzie regulamin, warto pomyśleć o krajowym wzmocnieniu."
Z tym można się jedynie zgodzić, więc wrócę do mojej idee fix: Maciej Kuciapa.
"Nie orientuję się jak jest w przypadku federacji sportowych ale wydaje mi się, ze ich wewnętrzne przepisy są nadrzędne w stosunku do ogólnych (w tym przypadku unijnych)."
Popatrz na piłkę nożną. Myślę, że PZMot będzie musiał podporządkować się i honorować przepisy unijne, a nie na odwrót.
"Dlatego niezależnie od tego jaki będzie regulamin, warto pomyśleć o krajowym wzmocnieniu."
Z tym można się jedynie zgodzić, więc wrócę do mojej idee fix: Maciej Kuciapa.
Jako podstawa zespolu:
Hampel
Adams
Jako druga linia:
Piszcz
Knapp
Frankow
Gapinski
Lee [
]
Juniorzy:
Stachyra
Kepa
Jak marzyc to marzyc ;]
A tak na serio to trzeba rozejrzec sie kogo mozna wyrwac spadkowiczom i bankrutom ;]
Hampel
Adams
Jako druga linia:
Piszcz
Knapp
Frankow
Gapinski
Lee [
Juniorzy:
Stachyra
Kepa
Jak marzyc to marzyc ;]
A tak na serio to trzeba rozejrzec sie kogo mozna wyrwac spadkowiczom i bankrutom ;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
maloh pisze:yarbi pisze:A tak na serio to trzeba rozejrzec sie kogo mozna wyrwac spadkowiczom i bankrutom ;]
bankrutom ? kogo chcesz z Wandy Kraków ?:)
heh
widze ze masz rozeznanie rynku jak malo kto na tym forum
ja naprzyklad widze taki klub jak GNIEZNO i zapewne nie tylko ja widze tam jednego zawodnika do porwania...
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
Gość
Oczywiście zakładają ze nie awansujemy do e-ligi , skład na 1lige trzeba oprzeć na zawodnikach sprawdzonych oraz ściągnąć 2 seniorów i dobrego juniora.
Bardzo prawdopodobny jest plan na sezon 2005 iż w drużynach e-ligi bedzie po 2 strnieri a w drużynach 1ligi 1 !.
Wniosek taki że kluby e-ligowe pozbędą sie po jednym seniorze , w miejsce którego zatrudią obcokrajowca.
Moim zdaniem w potentatów e-ligi (Tarnów , Wrocław ) odejdą najprawdopodobniej Wardzała i Słaboń.
1.Piszcz
2.Słaboń
3.Knapp
4.Wardzała
5.Karlsson
6. Stachyra
7. ?
Bardzo prawdopodobny jest plan na sezon 2005 iż w drużynach e-ligi bedzie po 2 strnieri a w drużynach 1ligi 1 !.
Wniosek taki że kluby e-ligowe pozbędą sie po jednym seniorze , w miejsce którego zatrudią obcokrajowca.
Moim zdaniem w potentatów e-ligi (Tarnów , Wrocław ) odejdą najprawdopodobniej Wardzała i Słaboń.
1.Piszcz
2.Słaboń
3.Knapp
4.Wardzała
5.Karlsson
6. Stachyra
7. ?