Motor Lublin - Stal Gorzów (11.08.2019 g. 16:45)
Re: Motor Lublin - Stal Gorzów (11.08.2019 g. 16:45)
Duże już kolejki pod bramami?
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
No tak kibice przychodzą wcześniej aby porozmawiać o żużlu potem zajmują miejsca i podziwiają sponsorów na długo przed meczem.
Natomiast TV i Ekstraliga narzeka, że kibice "koczują" pod bramami, że mecz nie jest opóźniony i wszystko przebiega sprawnie
Tak od strony sportowej to dobrego meczu. Jestem ciekaw toru czy trudny-przyczepny coś pod Zmarzlika czy jednak będzie ubijanie.
Jak by nie patrzeć mam nadzieję iż w końcu lubelscy zawodnicy połapią się szczególnie na starcie jeśli chodzi o odpowiednie dopasowanie sprzętu.
Natomiast TV i Ekstraliga narzeka, że kibice "koczują" pod bramami, że mecz nie jest opóźniony i wszystko przebiega sprawnie
Tak od strony sportowej to dobrego meczu. Jestem ciekaw toru czy trudny-przyczepny coś pod Zmarzlika czy jednak będzie ubijanie.
Jak by nie patrzeć mam nadzieję iż w końcu lubelscy zawodnicy połapią się szczególnie na starcie jeśli chodzi o odpowiednie dopasowanie sprzętu.
-
Smirnek_
- Senior
Przychodzą wcześniej i kupują żarcie i piwo w tych punktach gastronomicznych co to ich nie ma. Takie rzeczy tylko w Lublinie :)
Czy ktoś mógłby mi zająć miejsce? Niestety będę dopiero na 12 :/
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Kutwa,co się dzieje w tym kraju. Najpierw musiałem o 6.00 być w kościele aby zająć miejsce siedzące na mszę o 8.30, a teraz muszę pędzić na stadion aby zająć sobie dobre miejsce w kolejce na stadion, wiedząc, że i tak już najlepsze miejsca zajęte są od wczoraj, hahaha :)
-
TreleMorele
- Senior
kabaret, pojawili się łowcy okazji na olxie ceny jak na GP:)
pozostaje mi krata piwka tv i bez kolejek życie :)
pozostaje mi krata piwka tv i bez kolejek życie :)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Witam. Czy bilet z Eventim musi byc wydrukowany czy skanuja tez z telefonu?
Kabaret trwa od 12. Na chwilę obecną już nie jest śmiesznie
Takie przygotowanie toru to jawna kpina z tego sportu i brak szacunku dla kibiców.
A Dawid do końca powinien mieć w programie dwie kreseczki.
A Dawid do końca powinien mieć w programie dwie kreseczki.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
DAWID LAMPART dno i metr mułu.Dawać juniorów za to dno.
kondzio78 pisze:DAWID LAMPART dno i metr mułu.Dawać juniorów za to dno.
Ogarnij się, to sport tylko.
Dawid jest po prostu za słaby na tą ligę i tyle ale to nie powód żeby go obrażać.
Wiktor przyznaje w wywiadzie, że tak twardy tor to dla niego zupełna niespodzianka. Czyli po lubelsku.
Ładnych parę ton nawierzchni poleci dzisiaj w trybuny.....
Kilka kilogramów mam już w nosie, oczach i uszach. Dramat.
Wielki bieg Pawła. Absolutne mistrzostwo
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Co za bieg Bartka :D mógł go Grisza trochę na szerokiej przypilnować.
Zmsrzlik zrobił towarzystwo jak Drabik dejavu
Niesamowity technik, do tego fantastyczna prędkość pod tyłkiem. Nie lubię go, ale żużlowcem jest wielkim. Grisza mógł pojechać zdecydowanie szerzej na ostatnim łuku, ale Bartek przy swoich umiejętnościach byłby pewnie w stanie to przyciąć do kredy.
Łaguta w stosunku do oczekiwań robi straszną kaszanę ostatnio. Zamiast raz przyblokować Zmarzlika to przyczepił się krawężnika bezsensu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
RadeKas zgadzam się.
Złotówa z Wiktorem 3 łuki pojechali bez głowy totalnie. Gdyby Grisza jechał nieco szerzej może by i stracił pozycję, ale Wiktor by pewnie przyjechał pierwszy. Bardzo słabe 2 ostatnie kółka w ich wykonaniu pomimo, że szybkości nie brakowało. Miesiąc odbił prowadzenie mimo, że był wolniejszy od Zmarzlika.
Złotówa z Wiktorem 3 łuki pojechali bez głowy totalnie. Gdyby Grisza jechał nieco szerzej może by i stracił pozycję, ale Wiktor by pewnie przyjechał pierwszy. Bardzo słabe 2 ostatnie kółka w ich wykonaniu pomimo, że szybkości nie brakowało. Miesiąc odbił prowadzenie mimo, że był wolniejszy od Zmarzlika.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Dobrze, że Grisza przeczytał 
Richie Faulkner:
Gdyby nie taki kloszard w składzie to byłyby playoffy.
- KarolinaCe
Można rzec, że większość poznała smak żużla.. dosłownie :D
-
CKM1946
- Zawodowiec
Graty za 3 pkt a teraz dużo zależy od Cieślaka jak podejdzie do meczu w Gorzowie. Zakładam że o punkty Lublina w Grudziądzu będzie piekielnie trudno.
CKM1946 pisze:Graty za 3 pkt a teraz dużo zależy od Cieślaka jak podejdzie do meczu w Gorzowie. Zakładam że o punkty Lublina w Grudziądzu będzie piekielnie trudno.
Grudziądz tak jak Włókniarz - ostatni mecz jedzie o nic. To + brak Antonio + ogólny zjazd formy GKM daje nam choć cień nadziei. Nie takie niespodzianki w żużlu bywały.
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
Spotkanie było ciekawe i emocjonujące, tor wg mnie dobry, była walka i o to chodzi. Wynik dla nas idealny.Po cichu stawiałem na taki rezultat.Nie mamy co oglądać się na innych. Moim zdaniem nie jesteśmy w Grudziądzu bez szans na wygraną.Utrata przez GKM play-offów, które mieli na wyciągnięcie ręki mogła podciąć im skrzydła, do tego kontuzja Lindbaecka, słabsza forma Buczkowskiego w ostatnich meczach .Nie mamy nic do stracenia i jedziemy z nastawieniem zwycięstwa. W pomoc Częstochowy nie wierzę,ponieważ oni zapewnili sobie play-offy i do Gorzowa jadą na wycieczkę.Sprężyć się, zmobilizować i powalczyć w Grudziądzu, jak nie zostają baraże.