GKM Grudziądz - Motor Lublin (23.08.2019 r g 20:30)
Re: GKM Grudziądz - Motor Lublin (23.08.2019 r g 20:30)
Wizjonerska zmiana teraz.
Tak Gelu, układy, spiski i spółdzielnia... 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Geo ma rację, Grisza ewidentnie wygrał, sędzia dał ciała.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
kibicLBN pisze:Tak Gelu, układy, spiski i spółdzielnia...
Jesteś niezbyt mądry - bywa. A tak poza tym słaby nasz mecz. Mamy problem ze słabymi drużynami, dając pożywkę bardzo "obiektywnym" komentatorom eleven. Do tego słabe prowadzenie zespołu. Mamy o czym myśleć na przyszły sezon.
No to był wyścig dla Griszy ewidentnie... nie wiem gdzie sędzia tam widział Buczka przed Griszą, a menago to już nawet nie komentuje bo to szkoda klawiatury
Ziolkowski pewnie zostanie w klubie ale mam nadzieje ze juz nie w roli menedzera. Moze Dobrucki?
Każdy będzie lepszy niż Jacek Sandał vel 13 wyścig
Przestań leczyć publicznie swoje frustracje.
Całemu klubowi należą się po sezonie gratulacje. Wielkie gratulacje!!!
Dla mnie to 6 miejsce to jest jak medal, który zdobędziemy za rok.
Całemu klubowi należą się po sezonie gratulacje. Wielkie gratulacje!!!
Dla mnie to 6 miejsce to jest jak medal, który zdobędziemy za rok.
Każdemu jego Everest...
Frustracje? Przegrać bonusa z Grudziądzem bez Murzynka to szczyt? Ten wynik to skandal
Tak samo się uzewnętrzniałeś, jak przegraliśmy kilka lat temu przedsezonowy sparing z Wandą. Jak mogliśmy przegrać z Wandą sparing?!!! Blamaż i katastrofa...
Nie rozumiesz, że tak samo jak tamten sparing, tak dzisiejszy mecz nie miał żadnego znaczenia. Czy teraz rozumiesz?
Nie rozumiesz, że tak samo jak tamten sparing, tak dzisiejszy mecz nie miał żadnego znaczenia. Czy teraz rozumiesz?
Każdemu jego Everest...
Nie ma czegoś takiego jak mecz, który nie ma znaczenia. ROZUMIESZ?
Ja się przyznaję. Nie znam się zna żużlu! Przed sezonem , zanim pojawił się u nas Łaguta byłem pewien, że będziemy zbierać wpierdziel z góry na dół. Transfer Griszy wlał nadzieję, którą podłamał wypadek Zengoty. Przyzwoity początek znów napawał optymizmem przed przyjściem Złotówy do zespołu i wtedy kolejny cios obuchem- kiepski mecz i wymeczone zwycięstwo że słabym Toruniem w dodatku stosując ZZ za AJ, przegrana z Wrockiem (bez Woffindena) Koniec końców wspomnę słowa swoje, z zimy , że naprawdę g***o wiedziałem przed sezonem i kompletnie nie miałem racji.
Ty zaś masz swój świat Gelu i nie zamierzam Cię z niego wyciągać. Wiesz wszystko najlepiej, a zwłaszcza w kwestii spisków i spółdzielni działających na niekorzyść Lublina. Tymczasem Częstochowa bez Lindgrena wywiozla dla nas bezcenny remis z Gorzowa...
Ty zaś masz swój świat Gelu i nie zamierzam Cię z niego wyciągać. Wiesz wszystko najlepiej, a zwłaszcza w kwestii spisków i spółdzielni działających na niekorzyść Lublina. Tymczasem Częstochowa bez Lindgrena wywiozla dla nas bezcenny remis z Gorzowa...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Świat jest dość oczywisty. W tym roku jesteśmy beniaminkiem. Jesteśmy czymś nieznanym i w związku z tym niebezpiecznym. Podbijamy podobno ceny, rozpychamy się łokciami, próbujemy podkupić zawodników, dobrze jeździmy na wyjazdach, jedziemy ambitnie niceligowym składem.
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Gdyby ktoś znalazł Samsunga a9 to weźcie do Lublina i dajcie znać :) ziomeczek z białego busa zagubił
Szacunek i podziękowania dla wszystkich, którzy prowadzili ten klub w sezonie 2019. Oczywiście nie zapominam o zawodnikach. Dobra robota panowie! Wielkie dzięki!
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
niespokojny pisze:Patrze na relacje i ten stadion w Grudziadzu... czepianie sie naszego estadio da gruz to bezczelnosc. Jakim cudem oni maja licencje? Bo im te malutkie trybuny troche odswiezyli?
Dokładnie te same odczucia mam. Miejsce, gdzie siedzi sędzia nawet trudno nazwać wieżyczką. To jakiś kurnik z oknami pcv.
Co do samego meczu to była kwintesencja naszych wyjazdów A.D. 2019. Czyli kolejna "piękna" porażka. Chociaż moim zdaniem bardziej pasuje określenie "frajerska".
Anyway...
GRATULUJĘ DRUŻYNIE, ZARZĄDOWI, KIBICOM I SPONSOROM UTRZYMANIA W NAJWYŻSZEJ KLASIE ROZGRYWKOWEJ.
POZDRAWIAM OSTAFA, KRZYSTYNIAKA I RESZTĘ PÓŁGŁÓWKÓW OMYŁKOWO ZWANYCH DZIENNIKARZAMI, KTÓRZY WIESZCZYLI POGROMY I RYCHŁY SPADEK MOTORU. WIEM, ŻE SWOICH DEBILIZMÓW NIE ODSZCZEKACIE, ALE WIEDZCIE, ŻE JESTEŚCIE KRETYNAMI.
POZDRAWIAM TEŻ WSZYSTKICH LUBELSKICH KIBICÓW, KTÓRZY NA TYM FORUM PRZEWIDYWALI SPADEK. NA PRZYSZŁOŚĆ WIĘCEJ WIARY W SWOJĄ DRUŻYNĘ ŻYCZĘ :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Mecz słaby i oddany zgodnie ze znanym z tego sezonu schematem - od VII biegu srogie baty. Szkoda - mogliśmy mieć trzy drużyny za sobą w debiutanckim sezonie.
Zastanawia, że najbardziej betonowym z betonowych torów nagle nieźle pojechał AJ.
Zastanawia, że najbardziej betonowym z betonowych torów nagle nieźle pojechał AJ.
Ello. Jestem tu nowy jako piszący. Jako czytający mam kilka lat doświadczenia. Szacun dla Motoru za ostatnie 3 lata, przy czym za ostatni rok czapka z głowy i rysy na czole od ukłonów. Szacunek dla zawodników i kierownictwa klubu. Mam jeszcze nadzieję na jakiegoś solidnego wychowanka, ale z tym spokojnie.
Do wszystkich forumowiczów mam natomiast pytania:
1. Kogo chciała udupić Cz-wa wygrywając w Gorzowie?
2. Kogo chciał udupić Gorzów przegrywając?
3. Kogo chciał udupić Grudziądz wygrywając?
4. Kogo chciał udupić Motor przegrywając?
No bo nie wiem...
Do wszystkich forumowiczów mam natomiast pytania:
1. Kogo chciała udupić Cz-wa wygrywając w Gorzowie?
2. Kogo chciał udupić Gorzów przegrywając?
3. Kogo chciał udupić Grudziądz wygrywając?
4. Kogo chciał udupić Motor przegrywając?
No bo nie wiem...
AJ już od pewnego czasu sygnalizował przesłanki zwyżki formy(podobno zmienił tunera)... Wożenie Zmarzlika i komplety w Szwecji nie biorą się znikąd. Ciężko powiedzieć, jak wyglądałby w tym sezonie Ejdżej, gdyby nie kontuzja... Szkoda, że to tak się potoczyło.
Gdyby to był inny mecz, to powiedziałbym, że Ziółkowski strasznie poszalał z taktyką, bo nie skorzystał z żadnej RT oraz z juniorów, ale może to i dobrze, że na zakończenie dał pojeździć wszystkim?
Poczytajcie teraz swoje wszystkie posty przedmeczowe.
-
KibicMotoru
- Szkółkowicz
Po co rozważać wogóle ten mecz ? Cel został zrealizowany i dzięki za to wszystkim ,którzy się do tego przyczynili.
Raf pisze:Gdyby to był inny mecz, to powiedziałbym, że Ziółkowski strasznie poszalał z taktyką, bo nie skorzystał z żadnej RT oraz z juniorów, ale może to i dobrze, że na zakończenie dał pojeździć wszystkim?
Taktyczne pomijam, bo korzystanie z nich w takim meczu o pietruszkę byłoby bez sensu.
Ale ten bieg z dupy Dawida w środku zawodów to mógł sobie odpuścić. Parafrazując klasyka: "po ch... on wtedy pojechał? jaki to był sens?". Nawet jeśli Lambert sygnalizował ból pleców to Wiktory paliły się do jazdy
Ale nie ma sensu już grilować Pana Jacka. Mam tylko nadzieję, że w przyszłym sezonie ktoś inny będzie podejmował decyzje :)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Wiadomo, czemu Mikkel nie chcial jechac w 15 biegu?
Ziółek mówił coś o bolącej nodze i chęci oszczędzania jej przed GP Challenge.
Motor mocnyj!