Dariusz Śledź- "dziękujemy" za jazdę przeciw TŻ !!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Michał K.
Kontakt:

#252 Postautor: MichaÅ‚ K. » 7 sierpnia 2004, o 08:44

Paweł w 100% Cię popieram! Wreszcie mówisz do rzeczy :wink: . Czasami na forum mozna było przeczytać dziwne informacje ( w tym twoje). Jak sam mówisz było to żarty, a z tego co wiem to niektórzy forumowicze bardzo poważnie biorą wszystkie twoje wpisy.
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#253 Postautor: Scream » 7 sierpnia 2004, o 09:25

oby ta cala sytuacja okazala sie chociaz pomocna w przyszlosci dla klubu i zeby drugi raz taka historia sie z nikim nie powtorzyla.
Obrazek

Awatar użytkownika
prt
Junior
Kontakt:

#254 Postautor: prt » 7 sierpnia 2004, o 10:20

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
ludzie, nie przesadzajmy!!!

a gdyby ktorys z adminow napisal, ze Sledz dostal od klubu samolot, zeby mogl szybciej sie poruszac miedzy Anglia a Polska i ze specjalnie dla Sledzia miasto przygotowuje na Rusalce teren pod ladowisko, tez byscie uwierzyli??

Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.

http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl

Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.

Gosia
Szkółkowicz

#255 Postautor: Gosia » 7 sierpnia 2004, o 11:52

O matko a wy dalej swoje Ja tylko mowie zeby nie robić głupich plotek a Ty Gawrzyk piszesz ze podchodze do tego zbyt osobiscie A co ja mam do tego zeby podchodzić osobiscie do tego tematu ????? Pomyśl tylko nad tym ze jesteś osobą która jest blisko klubu i kazda Twoja informacja jest odbierana jako prawda KONIEC TEMATU bo i tak do niczego to nie doprowadzi Przecież i tak Ty wiesz lepiej 8) więc po co ta dyskusja.....

KrzyÅ›
Junior

#256 Postautor: KrzyÅ› » 7 sierpnia 2004, o 22:23

Gawrzyk pisze:
Gosia pisze:Paweł tez mnie wkurza to jak jezdzi Sledz i to co wyprawia od jakiegos czasu Ale bezsensowne jest gadanie ze wydaje kase na panienki ze bajeruje je w parkingu a tym bardziej ze remontuje sobie drzwi w busie

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

jedyny poważny zarzut to taki, że pieniążki które otrzymał na sprzęt nie zostały odpowiadnio wydane. Inne "zarzuty" należy rozpatrywać w kategorii żartu...nie podchodz do tego tematu tak osobiście 8)

A skąd, powtarzam "skąd" jasnowidzu możesz wiedzieć na co wydał pieniądze Śledzio? Byłeś z nim na zakupach? Może Siwek Ci powiedział albo Pan trener? Powiedz skąd i przedstaw dowody, wtedy zaczniemy poważnie traktować sprawę, bo jak narazie siejesz zamęt i tylko podburzasz atmosferę.

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#257 Postautor: jas » 7 sierpnia 2004, o 23:01

Przeciez to nie hodzi o to na co wydał, ale o to na co nie wydał. A dowody raczej są - Darek jeżdzi na zeszłorocznych maszynaach, które się zresztą rozleciały a dostał kaskę na nowe i nie wydał jej zgodnie z przeznaczeniem.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#258 Postautor: arek200 » 7 sierpnia 2004, o 23:22

Krzyś pisze:A skąd, powtarzam "skąd" jasnowidzu możesz wiedzieć na co wydał pieniądze Śledzio? Byłeś z nim na zakupach? Może Siwek Ci powiedział albo Pan trener? Powiedz skąd i przedstaw dowody, wtedy zaczniemy poważnie traktować sprawę, bo jak narazie siejesz zamęt i tylko podburzasz atmosferę.

A po co Ci dowody? Jakieś dowody rzeczowe chcesz zobaczyć? Paragon chcesz ? Nie wystarczy Ci świetna postawa Darka w ostatnich kilku meczach? Myślę, że sprawę należy traktować poważnie, nie ze względu na to, że ktoś coś wie, na co Śledź wydał kasę, ale ze względu na to, że nie wydał jej na nowy sprzęt. A tego chyba nie trzeba nikomu udowadniać

Awatar użytkownika
ozzyman

#259 Postautor: ozzyman » 7 sierpnia 2004, o 23:26

Śledzia motory były już słabe od początku playoffów poprzedniego sezonu.Dziwne jest dla mnie, że tak doświadczony zawodnik tego nie widział, albo może nie chciał widzieć.Brak odpowiednich inwestycji w sprzęt do głowny i jedyny zarzut wobec Darka.O jego formę fizyczna można być chyba spokojnym.W tamtym roku na bardzo dobrym sprzęcie był rezerwowym w finale IMP i kazdym meczu zdobywał po 10 punktów.W tym roku pewnie byłoby podobnie,ale chęć nadmiernego oszczędzania kasy odbija się teraz czkawką całemu klubowi.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#260 Postautor: Gelo » 7 sierpnia 2004, o 23:29

Dokładnie arek. A jezeli ktoś szuka dowodów to wystarczy przyjrzeć się ostatnim wyczynom pana Ś. Jest trochę tak, że wszyscy robimy z niego kozła ofiarnego. Ale to co robi jest żałosne. Nie dość, że od zeszłorocznego meczu z Rzeszowem nikogo nie przeszedł na dystansie to teraz nie ma na czym jezdzic. miał teraz dwa tygoidnie przerwy, zobaczymy co jutro pokaże. O ile pojedzie w Gdansku, bo to chyba nie jest pewne.

Shack
Administrator

#261 Postautor: Shack » 7 sierpnia 2004, o 23:32

Krzyś pisze:jedyny poważny zarzut to taki, że pieniążki które otrzymał na sprzęt nie zostały odpowiadnio wydane. Inne "zarzuty" należy rozpatrywać w kategorii żartu...nie podchodz do tego tematu tak osobiście 8)

A skąd, powtarzam "skąd" jasnowidzu możesz wiedzieć na co wydał pieniądze Śledzio? Byłeś z nim na zakupach? Może Siwek Ci powiedział albo Pan trener? Powiedz skąd i przedstaw dowody, wtedy zaczniemy poważnie traktować sprawę, bo jak narazie siejesz zamęt i tylko podburzasz atmosferę.

a Ty skad sie urwałes ?? już najbardziej zaślepione telentem Sledzia osoby sie od niego odwracają a Ty co ?? rodzina jakas ?? poczekaj jeszcze pare dni, może Ci sie oczy otworzą

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#262 Postautor: maestro76 » 7 sierpnia 2004, o 23:38

proponuje jakies pozegnanie rybce zorganizowac....
w sumie sporo lepek zrobil dla druzyny....
jakby nie bylo.
pozdr
never ride faster than your angel can fly

Shack
Administrator

#263 Postautor: Shack » 7 sierpnia 2004, o 23:42

maestro76 pisze:proponuje jakies pozegnanie rybce zorganizowac....
w sumie sporo lepek zrobil dla druzyny....
jakby nie bylo.
pozdr

o to to to, ciekawe czy by przyszedl :twisted:

Gosia
Szkółkowicz

#264 Postautor: Gosia » 7 sierpnia 2004, o 23:45

Taaaa podziękujemy mu jak kibice z Rybnika pare lat temu ;) Bo chyba się szykuje powtórka z rozrywki.....

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#265 Postautor: Gelo » 7 sierpnia 2004, o 23:46

ja mysle że jeszcze lepiej

KrzyÅ›
Junior

#267 Postautor: KrzyÅ› » 8 sierpnia 2004, o 00:39

Shack pisze:
Krzyś pisze:jedyny poważny zarzut to taki, że pieniążki które otrzymał na sprzęt nie zostały odpowiadnio wydane. Inne "zarzuty" należy rozpatrywać w kategorii żartu...nie podchodz do tego tematu tak osobiście 8)

a Ty skad sie urwałes ?? już najbardziej zaślepione telentem Sledzia osoby sie od niego odwracają a Ty co ?? rodzina jakas ?? poczekaj jeszcze pare dni, może Ci sie oczy otworzą

To że zawodnik zawalił kilka razy wcale nie oznacza że trzeba się od niego odsuwać. Jeżeli tak uważasz to przestań przychodzić na stadion, bo każdy u nas oprócz Petera jest przeciętniakiem i w kazdej chwili może Cię rozczarować. Darek przyczynił się do ostatnich porażek ale czy aby tylko on? Czy nikt nie widzi naszych wspaniałych juniorów, którzy nic nie potrafią? Czy nikt nie odpowiedział sobie na pytanie dlaczego przez większą część sezonu Mordel z Trumińskim nie trenowali? Co tam jakiś Śledź, który ma już swoje lata i który nic już większego nie osiągnie - przecież to nie Peter, który potrafi wygrać DPŚ!!!

P.s.
Rodziną Darka nie jestem ale pamiętam go jak zaczynał przygodę z tym sportem i jak potem jeździł. Z tego też wzgledu mam szacunek do tego zawodnika. Tak samo do wielu innych, którzy niejednokrotnie dostarczali mi wiele emocji...

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#268 Postautor: arek200 » 8 sierpnia 2004, o 01:08

Krzyś pisze:To że zawodnik zawalił kilka razy wcale nie oznacza że trzeba się od niego odsuwać. Jeżeli tak uważasz to przestań przychodzić na stadion, bo każdy u nas oprócz Petera jest przeciętniakiem i w kazdej chwili może Cię rozczarować. Darek przyczynił się do ostatnich porażek ale czy aby tylko on? Czy nikt nie widzi naszych wspaniałych juniorów, którzy nic nie potrafią? Czy nikt nie odpowiedział sobie na pytanie dlaczego przez większą część sezonu Mordel z Trumińskim nie trenowali? Co tam jakiś Śledź, który ma już swoje lata i który nic już większego nie osiągnie - przecież to nie Peter, który potrafi wygrać DPŚ!!!

P.s.
Rodziną Darka nie jestem ale pamiętam go jak zaczynał przygodę z tym sportem i jak potem jeździł. Z tego też wzgledu mam szacunek do tego zawodnika. Tak samo do wielu innych, którzy niejednokrotnie dostarczali mi wiele emocji...

Tylko zauważ, że Mordel i Trumiński wcale nie byli brani pod uwagę przy układaniu składu przed sezonem, więc na jazdę nie mogli liczyć. Ale nie przeszkodziło to Mordelowi pokazać więcej w Rzeszowie niż Śledź. A co do juniorów to im akurat ambicji nie można odmówić. I chyba mi nie powiesz, że Śledź mniej od nich dostaje z klubu.
Chyba sam rozumiesz dlaczego od Śledzia się więcej wymaga niż od juniorów i Mordela z Trumną?? bo jak nie to znaczy, że po prostu bronisz Śledzia za wszelką cenę, chwytając się wszystkich możliwych sposobów.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#269 Postautor: kdsz » 8 sierpnia 2004, o 01:19

Fala krtyki jaka spadla na Sledzia, mimo ze oczywiscie zasluzona, w wielu przypadkach przybrala wyjatkowo chamską forme. Wyzywanie Darka od ćwoków i sprzedawczykow swiadczy tylko i wylacznie o oobach piszacych te slowa. Krytyka - tak, ale z zachowaniem szacunku dla zawodnikow. Zgadzam sie z moim imiennikiem Krzysiem, ze wielu forumowiczow to niestety przerasta....
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

KrzyÅ›
Junior

#270 Postautor: KrzyÅ› » 8 sierpnia 2004, o 01:23

kdsz pisze:Fala krtyki jaka spadla na Sledzia, mimo ze oczywiscie zasluzona, w wielu przypadkach przybrala wyjatkowo chamską forme. Wyzywanie Darka od ćwoków i sprzedawczykow swiadczy tylko i wylacznie o oobach piszacych te slowa. Krytyka - tak, ale z zachowaniem szacunku dla zawodnikow. Zgadzam sie z moim imiennikiem Krzysiem, ze wielu forumowiczow to niestety przerasta....

Ja się tylko dziwię że robią to administratorzy tej stronki...

KrzyÅ›
Junior

#272 Postautor: KrzyÅ› » 8 sierpnia 2004, o 01:42

Gawrzyk pisze:przyklad poprosze takiego zachowania z mojej strony. Gdzie kogos obraziłem nazywając ćwokiem czy sprzedawczykiem. Czekam na konkrety.

Wystarczy że z najwyższej półki zawodnika tj.Petera Karlssona nazwałeś PATAFIANEM. Jak masz krótą pamięć to odsyłam do wspomnien po meczu z Rzeszowem.

Shack
Administrator

#274 Postautor: Shack » 8 sierpnia 2004, o 09:29

Krzychu, poczekaj do 18 może 19, zobaczymy co powiesz.

Piotrbaz

#275 Postautor: Piotrbaz » 8 sierpnia 2004, o 10:23

Shack pisze:Krzychu, poczekaj do 18 może 19, zobaczymy co powiesz.

czyli mozemy se spodziewac wystepu sledzia

(d,d,d,d,d) :?: