Młodszy z braci Lampart to łakomy kąsek dla wszystkich klubów w Ekstralidze, jest mistrzem Europy juniorów i czołowym juniorem w Polsce. Mimo kuszących ofert z innych ośrodków Wiktor Lampart był ostatnio na rozmowach w Lublinie i ostatecznie dogadał się z prezesem Jakubem Kępą. – Potwierdzam, zostaje na sto procent w Lublinie. Mogę to już ogłosić oficjalnie. Byłem ostatnio w Lublinie na rozmowach, dogadaliśmy ostatnie szczegóły i zostaję w Motorze. Bardzo mi się tutaj podoba. Skład ma być jeszcze lepszy niż teraz, także postanowiłem, że zostaje. Miałem jedną bardzo dobrą ofertę, ale zdecydowałem się na pozostanie w Lublinie. Będę też dalej współpracował z panem Rysiem Kowalskim, w przyszłym sezonie będę dalej startował na jego silnikach, pomagał mi też dalej będzie Rafał Trojanowski. Ten układ dobrze działa, nie będzie tutaj zmian – dodaje zawodnik Motoru.
Motor Lublin w sezonie 2020
Re: Motor Lublin w sezonie 2020
Na potwierdzenie:
I to jest najlepsza informacja tego okna transferowego. Teraz mogę w spokoju czekać na listopad
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
'Skład ma być jeszcze lepszy'..
W Lesznie panikuja, co do Emila.
Też zwróciłem uwagę na ten fragment. Pytanie czy Lampart miał na myśli tylko Zagara czy też skład już jest dopięty i czekamy na listopad?
Lambert na łamach Speedway Star twierdzi, że chciałby nadal jeździć w GP.
On ma jakieś rozdwojenie, z jednej strony chce GP, z drugiej chce zejść ligę niżej w Polsce, żeby się rozjeżdżać.
On ma jakieś rozdwojenie, z jednej strony chce GP, z drugiej chce zejść ligę niżej w Polsce, żeby się rozjeżdżać.
Defekt i po medalu...
-
TreleMorele
- Senior
Hotell1 pisze:W Lesznie panikuja, co do Emila.
Już się Boją tych lubelskich ofert :)
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
-
CKM1946
- Zawodowiec
To trochę nie w stylu Emila żeby tak się żegnać z klubem i nie przyjść na fetę mistrzowską.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Nie wiem kto kusi kto nie kusi ale Emil by się tak nie pożegnał z Lesznem.
Moim zdaniem to nic nie jest na rzeczy. Musiało być coś ważnego że nie przyjechał a rozpętała się z tego gówno burza i kibice Leszna teraz nie potrzebnie panikują.
Moim zdaniem to nic nie jest na rzeczy. Musiało być coś ważnego że nie przyjechał a rozpętała się z tego gówno burza i kibice Leszna teraz nie potrzebnie panikują.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Chciałbym się mylić , bo zależy mi na tym, by w tej lidze zaczęło się coś w składach dziać, ale najbardziej prawdopodobnym scenariuszem jest zachowanie status quo w drużynach i wyciągnięcie przez kilku grajków lepszej kasy w swoich klubach.
Może po prostu się w kiblu zatrzasnął
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
No, bo przecież nie w windzie. W Lesznie nie ma ani jednej.
Dawid Stachyra odnowił licencję w barwach KM Cross, także problemu z polskimi seniorami w przyszłym sezonie nie będzie ;)
Dawid wyciągnie pomocną dłoń na początku drogi dla młodych adeptów. Jak będzie taka potrzeba załatwi części czy motocykle używki z pewnych źródeł dla potrzebujących po okazyjnych cenach... także teraz już z górki ze szkółką.
Zaratustra pisze:Chciałbym się mylić , bo zależy mi na tym, by w tej lidze zaczęło się coś w składach dziać, ale najbardziej prawdopodobnym scenariuszem jest zachowanie status quo w drużynach i wyciągnięcie przez kilku grajków lepszej kasy w swoich klubach.
Kiedyś był lament, że zawodnicy zmieniają kluby jak rękawiczki, że kibice nie mają się z kim utożsamiać, że potrzebna jest większa stabilizacja.
Teraz jest lament, że ciężko jest nakłonić zawodnika do zmiany barw klubowych, że rynek transferowy jest nudy, że beniaminek nie może zakontraktować składu dającego nadzieję na rywalizację.
...kibicowi żużlowemu nie dogodzisz.
radonis pisze:Dawid Stachyra odnowił licencję w barwach KM Cross, także problemu z polskimi seniorami w przyszłym sezonie nie będzie ;)
Czy zatem możemy powiedzieć, że Dawid po raz kolejny został naszym wychowankiem? :)
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Czyżby Dawidek miał być tym zawodnikiem oczekującym zastępowanym przez Lamberta? ;)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Tylko w sytuacji, kiedy odpuszcza własną karierę na rzecz pomocy w karierze brata... Ale szczerze powiedziawszy nie sądzę.
-
DzieMojeKonto
Chyba chodziło o Stachyrę
papi
papi
Mowa o Stachyrze ;)
Raf pisze:Tylko w sytuacji, kiedy odpuszcza własną karierę na rzecz pomocy w karierze brata... Ale szczerze powiedziawszy nie sądzę.
A to Dawid Stachyra ma brata?
- Retrospeedway
- Senior
Hej Witam was po kilkuletniej przerwie !!!
Turbo pisze:Raf pisze:Tylko w sytuacji, kiedy odpuszcza własną karierę na rzecz pomocy w karierze brata... Ale szczerze powiedziawszy nie sądzę.
A to Dawid Stachyra ma brata?
Tak, ma brata. Nazywa się Piotr Stachyra.
;)
trening czyni mistrza.
- niespokojny
- Trener
Kasprzak przymierzany do nas na uwaga - juniorke wg PS.
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/p ... je/tzhyzc0
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/p ... je/tzhyzc0
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych