Faktycznie nie ma. Ale możesz wierzyć na słowo, że nic ciekawego nie było, głównie opowiadanie o tym co JZ na przestrzeni lat przeżył, podejście zawodników, rola treningów itd. Żadnych smaczków nie było :)
papi
Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Na insta w relacji ludzie już stoją w kolejce w hallu... Pewnie zaklepane miejsca, zresztą tak jak na wyjeździe w Grudziądzu.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Poznań nie wytrzymał złamania zakazu rozmów przez toruńskiego prezesa http://www.pszpoznan.com.pl/wp/2019/10/01/wniosek-o-wszczecie-postepowania-dyscyplinarnego-wobec-klubu-sportowego-torun-s-a/?fbclid=IwAR0AG0oJEgTY7yK8I5NhaEy2VeIdc2FBGUqkkyfkiz4R2QUdXOOTh_7bp_Q
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Witam
Posiada ktoś link do wczorajszej audycji Pięć Jeden? Nie mogę znaleźć ani na facebooku ani na ich youtube.
Może być nawet samo audio chciałem posłuchać co tam p.Jacek mówił ;) a wyjątkowo nie dane mi było wczoraj obejrzeć live.
Z góry dzięki
Posiada ktoś link do wczorajszej audycji Pięć Jeden? Nie mogę znaleźć ani na facebooku ani na ich youtube.
Może być nawet samo audio chciałem posłuchać co tam p.Jacek mówił ;) a wyjątkowo nie dane mi było wczoraj obejrzeć live.
Z góry dzięki
-
DzieMojeKonto
ermen pisze:Jeden z najciekawszych programów w historii 5-1.
Jeśli chodzi o luzne pogadanki o zuzlu to pewnie tak, ale jeśli ktoś oczekiwał, że po wywiadzie w managerem będzie choć trochę mądrzejszy w kontekście składu na przyszły sezon, to nie dowiedział się absolutnie niczego. Nawet tego jaka funkcje będzie pełnił w nim JZ, bo jak sam powiedział, Kuba prowadzi obecnie ważniejsze rozmowy, a na niego przyjdzie czas :)
SpeedwayGMtwitter pisze:Witam
Z góry dzięki
Posiadam link do wczorajszej audycji, wyciągnięty z historii przeglądarki
https://www.youtube.com/watch?v=LvpxMzZ ... kNkSXKeDek
ale chyba nie tego oczekiwałeś ;)
Zawsze były dostępne te audycje na YouTube.
Jakieś embargo na informacje, zarządzone przez klub?
Jakieś embargo na informacje, zarządzone przez klub?
Susic pisze:Poznań nie wytrzymał złamania zakazu rozmów przez toruńskiego prezesa http://www.pszpoznan.com.pl/wp/2019/10/01/wniosek-o-wszczecie-postepowania-dyscyplinarnego-wobec-klubu-sportowego-torun-s-a/?fbclid=IwAR0AG0oJEgTY7yK8I5NhaEy2VeIdc2FBGUqkkyfkiz4R2QUdXOOTh_7bp_Q
No i słusznie, bezczelność Termosa przekroczyła granicę dobrego smaku
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
DzieMojeKonto
-
SpeedwayGMtwitter
- Junior
- Kontakt:
Dzięki