Nasi rywale w sezonie 2020
Re: Nasi rywale w sezonie 2020
No i oficjalnie Nicki w Grudziądzu na 2 lata. Jak do tej pory wszystkie doniesienia się sprawdzają.
Jestem bardzo ciekawy składu Rybnika.
Woryna, Szczepaniak, Logaczow, Bewley, Hampel, Hancock ?
Greg ma 50 lat (!). Nie rywalizował przez rok, ma (miał) problemy rodzinne. Nawet przy dobrym przygotowaniu sprzętowym, to w tym wieku pewnych spraw się już nie oszuka (refleks, skłonność do ryzyka). Nie chcę się bawić w Ostafa sprzed roku, ale mi tu pachnie bilansem 0-14...
Greg ma 50 lat (!). Nie rywalizował przez rok, ma (miał) problemy rodzinne. Nawet przy dobrym przygotowaniu sprzętowym, to w tym wieku pewnych spraw się już nie oszuka (refleks, skłonność do ryzyka). Nie chcę się bawić w Ostafa sprzed roku, ale mi tu pachnie bilansem 0-14...
Greg się nie angażuje w akcje zaczepne od 15 lat, a mimo to po 40-tce trzy razy pyknął majstra. Ma dostęp do nowinek technicznych, a to pozwala mu puścić sprzęgło i bezkontaktowo wygrać wyścig. Oczywiscie wszystko się kiedyś kończy, ale Mrozek po prostu nie ma wyjścia.
Greg to stary wyjadacz, jesli trafi do Rybnika to bedzie prawdziwym liderem. Poradzi sobie, zobaczycie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Saeyl pisze:No i oficjalnie Nicki w Grudziądzu na 2 lata. Jak do tej pory wszystkie doniesienia się sprawdzają.
Niby tak, chociaż jakieś bąki od ZG wychodzą, że Lindbaeck w Bydzi. Jeżeli to byłaby prawda, to w Rybniku chyba Mrozka wywiozą na quadzie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Ge(L)o pisze:Jestem bardzo ciekawy składu Rybnika.
Nie sądzę, żeby Leszno planowało wypożyczyć Hampela. Jeśli już to Kurtza albo Smektałe, choć ten drugi bardzo mało prawdopodobny, ale gdyby w sparingach na wiosnę wypadł blado na tle Kurtza to kto wie... Bo niby co miałoby to dać Hampelowi? Na koniec pięknej kariery, vice-mistrz świata miałby być zawodnikiem, którego się wypożycza do beniaminka? No bez jaj.
-
CKM1946
- Zawodowiec
To zależy czy Hampel nastawia się na drużynowe tytuły czy na finanse.
W Rybniku by miał dobry numer , słabszego doparowego , były pierwszy w kolejce do taktycznej co daje więcej kasy. No i Mrozek jest lekko pod ścianą to dałby mu troche za podpis.
W Lesznie też finanse stoją na wysokim poziomie ale jednak Kołodziej do pary i często nie łapał się nawet na nominowane.
W Rybniku by miał dobry numer , słabszego doparowego , były pierwszy w kolejce do taktycznej co daje więcej kasy. No i Mrozek jest lekko pod ścianą to dałby mu troche za podpis.
W Lesznie też finanse stoją na wysokim poziomie ale jednak Kołodziej do pary i często nie łapał się nawet na nominowane.
Tylko że Hampel mógł śmiało odejść z Leszna i wejść na normalny rynek transferowy, co dałoby mu znacznie więcej pieniędzy niż wypożyczenie do ROWu, bo na pewno stawka zostałaby mocno podbita. Hampel nie ma 20 lat, żeby wypożyczenie miało mu dać więcej doświadczenia czy cokolwiek innego. Jedyne wytłumaczenie ewentualnego wypożyczenia, to byłoby to, że przegrałby sportową walkę z Kurtzem i Smektałą, ale doskonale wiemy, że tak nie będzie...