Åšledz i MOrdel zawieszeni na 3 miesiÄ…ce...

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#176 Postautor: Talib » 13 sierpnia 2004, o 10:01

Radzio napisał:

"już komuny nie ma."

Radzio nie obraź się, ale sądząc po Twoim avatarze z komuny to Ty za wiele nie pamiętasz (chyba, że to nie Ty :)), więc daruj sobie takie wstawki. Zreszta one były modne w połowie lat 90-tych.

"Prezydent nie oznajmia w gazecie ile zarabia i ile ma kasy na co wydaje to dla czego sportowiec ma wszystkim oznajmiać ile zarobil i na co wydał?"

Chyba nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi. Jak ktoś publicznie mówi, że pożyczyłem od niego pieniądze na zakup X, a kupiłem coś innego to skoro jestem uczciwy i nic takiego nie miało miejsca, przdstawiam publicznie kwity na potwierdzenie tego. Chyba, że ... nie jestem do końca uczciwy.

I co ma do tego Prezydent?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#177 Postautor: Łoptymista » 13 sierpnia 2004, o 10:05

peterix pisze:Wszyscy wszystko wiedzą - kto dał ciała, kto na kogo się wypiął, kto jest winien... Wyroki już wydano (tłum zawsze ma rację?) Tylko jednego nikt nie napisał - jak to NAPRAWDĘ było z tym wyjazdem do Gdańska!!.....

A czego nie wiesz odnośnie wyjazdu do Gdańska? Bo na ten temat moim zdaniem wiadomo naprawdę wszystko. A gadanie o wyrokach wydanych przez tłum jest śmieszne i niepoważne...
To nie forumowicze ukarali śledzia.
To nie forumowicze zrezygnowali z możliwości składania odwołania.
To nie forumowicze przyznali się, że chcieli kasy przed meczem.
To nie forumowicze dostali przed sezonem kilkadziesiąt tysięcy złotych na sprzęt i kupili sobie busa.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#178 Postautor: Radzio » 13 sierpnia 2004, o 10:06

No nie jestem za czasów komuny, ale co nieco o tym wiem i slyszalem. ale to mniejsza ztym.

Ja tylko porównałem, że nikt publicznie nie musi mówić ile zarabia i za co. To kwestja osoby czy chce się podzielić ta informacją czy nie.

ps.mozliwe, że nie zrozumiałem do końca twojej wypowiedzi.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#179 Postautor: Łoptymista » 13 sierpnia 2004, o 10:11

Radzio pisze:
Lublin_Fan pisze:Nie robiłbym z siebie błazna. Tym bardziej gdybym wcześniej wziął od pracodawcy łacznie stokilkadziesiąt tysięcy złotych.

Tylko, że te jak mówisz stokilkadziesiąt tysięcy złotych nie dostał, a zarobił więc on z tą kasą mógł zrobic wszystko i nie miał powiedziane, że za zarobiona kasę musi opłacić pordóż na mecz. To jest w obowiązku pracodawcy.

Śmieszny jesteś z tą podróżą na mecz.
Pomijam już taki drobiazg, że Szymka Bałabucha, Jelenia i innych było stać na wyprawę nad morze, a gwiazdora nie!
Poza tym tu nie chodziło o kasę na wyprawę. Tu chodziło o kasę jako taką. Dareczek pierwszy raz usłyszał "NIE" i się obraził.

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#180 Postautor: Radzio » 13 sierpnia 2004, o 10:17

Łoptymista pisze:Śmieszny jesteś z tą podróżą na mecz.
Pomijam już taki drobiazg, że Szymka Bałabucha, Jelenia i innych było stać na wyprawę nad morze, a gwiazdora nie!
Poza tym tu nie chodziło o kasę na wyprawę. Tu chodziło o kasę jako taką. Dareczek pierwszy raz usłyszał "NIE" i się obraził.

chyba nie rozumiesz.
Możliwe, że Darek miał kase na ten wyjazd, ale nie musiał jej wydawać, bo z tego co się orjętuję to klub ma w obowiązku zfinalizować wyjazd chyba, że się mylę.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#181 Postautor: Talib » 13 sierpnia 2004, o 10:20

Radzio napisał:

"Ja tylko porównałem, że nikt publicznie nie musi mówić ile zarabia i za co. To kwestja osoby czy chce się podzielić ta informacją czy nie.

ps.mozliwe, że nie zrozumiałem do końca twojej wypowiedzi."

No to żeby wszystko już było jasne walnę tak:

Śledź jest w porządku w stosunku do klubu odnośnie pożyczki? Niech publikuje odpowiednie kwity na potwierdzenie i można będzie wieszać psy na dyrektorze że niesłusznie skrzywdził Darka.

Dopóki tego nie zrobi niech nie opowiada głodnych kawałków w gazetach, bo papier jest cierpliwy, ale do czasu.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener